reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej

Trysia i inne kobietki a moze znowu zrobimy jak za dawniej spotkanie osobiste????? Wszystkie sie jeszcze nie znamy i moze wreszcie??? BAsieńke poprosimy by przekazała nieobecnym na forum babeczkom ;-) JAk by było ciepło to na spacerek do parku albo do kafejki na ciacho i kawke ;-)

sandros nie obgadałysmy was za wiele hahaha ;-) a czemu to do stolicy was ciągnie? jakas praca??? to spotkanko trzeba zrobic przed wyjazdem jakieś,co?????? Bo rok to jest troszke czasu.:-(

Teraz to Justyska nie ma siły pisać hahahaha

reklama
Czarnulka ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, już w sierpniu mówiłyśmy z Luczynką, że trzeba zorganizować jakie spotkanko!!!! I jakoś nikt się specjalnie nie kwapi..:-:)-:)-( No a najbliższe dni tygodnia mają być w miarę ciepłe i słoneczne!!!!!!!!:tak::tak::tak:

a tak wogóel to sie witam !!!

Luczynka, Trysia fajnie że jesteście znów z nami :tak:

Trysia przykro mi spowodu tragedii jaka Cię dotknęła !
A co to za badania z maluchem robicie ?? Całuski dla małego wielkiego zucha !!!

Czarnulka żyję zyję i mam się świetnie !! Jakbym mogła po spotkaniu z Wami czuć sie obolała :-D:dull:

Hello!

Ja tez jestem chetna na spotkanko :tak: Tak jak pisala Trysia chcialam zorganizowac spotkanie w sierpniu ale nie mialam neta i potem nikt juz nie ruszyl tylka zeby cos zgrac :-:)no:
Mam nadzieje ze tym razem sie uda :-)
Ja samochodzik mam tylko nie moze to byc zadne trudne z dojazdem dla mnei miejsce bo ja z orientacji w terenie to jestem kompletnie tepa :zawstydzona/y: Wiec moze tak jak kiedys mowilysmy-Mikolow :confused: Co Wy na to:confused: Moze park naprzeciw komisariatu POLICJI :confused: No chyba ze ktos ma lepsza propozycje :cool2:

Czekam na dalsze posty zwiazane z tym tematem :tak:

Czarnulko ciesze sie ze to poruszylas;-):-)

Dziękuję za ciepłe słowo... Justynko cieszę sie niezmiernie ze się dopisujesz do tej listy, a spotkanie może być w mikołowie, może być w kato, zabrzu,rudzie śląskiej, jestem za!!!!!i obojętnie gdzie...będę się cieszyła jak Was wreszcie wszystkie poznam!!
A jeżeli chodzi o badania Maciunia to w związku z jego niedowagą i niskim wzrostem...robilismy różne badania w kierunku mukowiscydozy,celiakli, tarczyca, brzmi strasznie, ale mamy już większość za sobą...większość lekarzy a w szczególności pielęgniarki stwierdziły że jest to nagorliwość pediatry prowadzącego z tego względu, że urodził się wcześniaczkiem i ze sporą niedowagą i "niedowzrostem" i twierdzą że trzeba mu tylko dać czas na to żeby dorósł do swoich rówieśników, no ale cośmy przeszli tośmy przeszli... byłam w Anielskiej Kapliczce i złożylismy tam również naszą Anielinkę, bo 3 lata temu też bylismy tam diagnozowani...ale wtedy w kierunku tokspoplazmozy wrodzonej a co za tym idzie..wodogłowie...ech aż mi sercem targa i łza w oku zakręciła się jak o tym pomyśle co przeszlismy...co nasz Smykuś przeszedł...
Na szczęście teraz cieszymy się jego pięknymi niebieskimi oczkami pełnymi miłości do życia,rodziców i pełnymi chęci poznawania świata...ale sie rozwlekłam z wywodami o sobie... sorki...:zawstydzona/y:

Na spotkanko chętne są :

czarnulka
Trysia
Justyna
Luczynka
...

Ja również się cieszę że będe mogła was poznać ;-) Jedyna data jaka mi nie pasuje to 3 listopada :-DAle wydaje mi sie że zobaczymy się wcześniej ;-) Moj m mam nadzieje że mnie zawiezie hehe jak nie to będziecie musiały konwojem BB po mnie podjechać :-D:-D:-D

Ja czekam na wasze propozycje w jaki dzień tygodnia i godz która i oczywiście miejsce jakieś fajne albo park na spacerek?!

reklama
Do góry