justyna
Fanka BB :)
hejo !!
mieliśmy dzis do kina zrobić wypad z męzowym albo gdzies ale jakos zeszło nam przy ślubie a potem Liwia jak bluszcz mnie oplotła po przyjściu że nie miałam sumienia jej zostawić !!! Ojjjj kiedy tą pępowinę odetnę :dull:
Markitoza cóz za lista obecności Ty to masz pamiec !!
TY paplo !!!!!!!
ależ ciekawskie babsko ;-)
a co do zdjęc to chyba Ci sie Czarnulka śniły bo ja nic nie wstawialam, nawet z karty jeszcze nie zgrałam :dull: Ale pisałam ospotkaniu więc moze tak barwnie to opisałam
mieliśmy dzis do kina zrobić wypad z męzowym albo gdzies ale jakos zeszło nam przy ślubie a potem Liwia jak bluszcz mnie oplotła po przyjściu że nie miałam sumienia jej zostawić !!! Ojjjj kiedy tą pępowinę odetnę :dull:
Markitoza cóz za lista obecności Ty to masz pamiec !!
a Justyśka jedzie do Ikei i okazja by wpadła do mnie na kawke ;-) Muszę jakoś odwdzięczyć się za suuuuperaśny weekend (mój RAdek wrucił obolały) hihihihi;-)
TY paplo !!!!!!!
czarnulka - co za weekend? cóżsiętam działo? normalnie szok - a wyglądaszą grzeczną
ależ ciekawskie babsko ;-)
a co do zdjęc to chyba Ci sie Czarnulka śniły bo ja nic nie wstawialam, nawet z karty jeszcze nie zgrałam :dull: Ale pisałam ospotkaniu więc moze tak barwnie to opisałam