reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejo !!

mieliśmy dzis do kina zrobić wypad z męzowym albo gdzies ale jakos zeszło nam przy ślubie a potem Liwia jak bluszcz mnie oplotła po przyjściu że nie miałam sumienia jej zostawić !!! Ojjjj kiedy tą pępowinę odetnę :dull:

Markitoza cóz za lista obecności :-D Ty to masz pamiec !! :-D

a Justyśka jedzie do Ikei i okazja by wpadła do mnie na kawke ;-) Muszę jakoś odwdzięczyć się za suuuuperaśny weekend :-D:-D:-D (mój RAdek wrucił obolały) hihihihi:-D;-)

TY paplo !!!!!!! :-D

czarnulka - co za weekend? cóżsiętam działo? normalnie szok - a wyglądaszą grzeczną :-D:-D:-D

ależ ciekawskie babsko ;-)

a co do zdjęc to chyba Ci sie Czarnulka śniły :-D bo ja nic nie wstawialam, nawet z karty jeszcze nie zgrałam :dull: Ale pisałam ospotkaniu więc moze tak barwnie to opisałam :-D

reklama
Witam w niedzielny "poranek" :-D:-D:-D

Nocka minęła dobrze, bez żadnych ekscesów
moge powiedzieć że gdyby nie wyprawy do kibelka
nie czułabym że jestem w ciąży :-)
Miłej niedzielki

Witajcie Kobitki!

My nadal jestesmy u mojej mamy bo dzis w Łaziskach odpust :-p Dlatego korzystam z laptopika mojego brata:tak::-)

Czarnulko od przyszlego tygodnia postaram sie wrocic na forum na pelnych obrotach :cool: milo ze choc Tobie braukje moich postow;-)

Monysiu to super ze sie tak dobrze czujesz:tak:Moze to cisza przed burza :confused::cool2:

Justyś ja Cie dobrze rzumiem bo tez jestem matka bluszczujaca :-p

A moje dziecko dzis znow dalo popis w nocy :wściekła/y:Oliwia nie dosc ze nei spala od 3 do 6 to jeszcze ryczala:no::-(Padam na pysk:-(

:tak:Witam!!!

Jestesmy i żyjemy. Właściwie codziennie was podczytuje ale czasem nie mam jak pisać bo mały mi nie daje :-( U nas wszystko w porzadku. Małemu wyszła lewa dolna dwójka i wychodzi mi prawa górna czwóka. Mały śpi niespokojnie duzo razy przez sen płacze i niewiem co moze być tego przyczyną nie ukrywam, że patrzy duzo na reklamy w tv. Jeszcze ani jednej nocy nie przespałam całej :-( takze niewiem co to jest sie wyspać :-(
Kubusiowa jest cały czas zajęta i nie ma czasu tu zaglądać - czasami pogadamy sobie na gg Bardzo serdecznie was pozdrawia. Natomiast jezeli chodzi o Ize1 to żyje, pracuje obecnie ma zapalenie pęcherza moczowego i nie ma internetu wiec dlatego nic nie pisze. Ja z nią mam kontakt telefoniczny. Mówiła mi, ze Mokatte pracuje ma nianię do Martynki i pewnie nic nie pisze z braku czasu natomiast Karolinna to wogóle nic nie pisze i sie nie odzywa Iza pisała do niej smsa i zostal bez odezwu.

To tylko tyle co wiem.

Luczynka - miło, że zaś do nas zagladasz :-D Szybko wracaj i pisz jak najwięcej...

Czarnulka - no właśnie pisz czym twój R. został zmeczony u Justynki :tak: ze go kosci bolały :-)

Luczynko chciałabym żeby to była cisza przed burzą :-D

Mieliśmy dziś jechać na wystawe psów z naszym kundlem :-)
w końcu z wystawy rok temu go przygarneliśmy :-D
potem w planach mieliśmy kino ale w końcu rozleniwieni po obiedzie zostaliśmy w domu :-p
pójdziemy na spacerek :tak:

hej ale wy wścipskie babole jestescie hahaha a domyślajcie sie co sie działo ;-)

Justyska była z męzem i Liwusią :) Było suuuuper! JA zmykam! Papatki.

luczynko pewnie ze tesknie ;-) bo tutaj jak widzisz pustki wielkie!

Witam Wszystkie Mamuśki

My żyjemy i bardzo mocno przepraszamy za nieobecność ale nie było czasu a po drugie komp znów nawalił.
Filipek zdrowy i oby tak dalej , sam już siusia na nocnik jedynie pamers na dłuzszy spacer i na noc.
Sam z dnia na dzień wołał
"mama si " tata si" i kaczuszke polubił.
Z kupka jest troche inaczej woła "ba Ba" i wtedy zabiera nocnik za drzwi i tam robi . Widocznie nie lubi byc obserwoawanym. Coraz wiecej łape słówek
W pazdzierniku kończy 2 latka wiec znow imprezka będzie. Dzis odwiedzilismy H&M ale nic specjalnego. Skusiliśmy się na koszulę i czapę na zimę.
Zdjęć niestety żadnych nie wkleję bo po formacie nic nie mamy :-((((

Witam,

U nas spokojnie.
Powoli przygotowania do imprezki urodzinowej od Soni. Myslalam czy nie zaprosic Was, ale niestety w pracy mamy strasznie, jedna dziewczyna sie zwolnila i mamy tak napiety grafik, ze szok.
Ostatnie dni mielismy maly koszmar - Rafal zapalal gdzies grype jelitowa, najgorsze, ze mnie zlapalo w pracy i to jak bylam sama na zmianie. Dwie godziny, ktore bylam sama myslalam, ze nigdy nie mina. Naszczescie juz wszystko w normie.

Czarnulka fajnie, ze sie spotkalyscie, mam nadzieje, ze zabardzo nie obgadalyscie nas ;-)

Ewcik gratulacje dla Filipa, dorasta Ci synek.

Basia dobrze, ze przynajmniej Ty masz jakis kontakt z dziewczynami, przynajmniej wiadomo, czy jeszcze zyja... No, przynajmniej wiekszosc, bo z Karolina??

Mam jeszcze newsa... Byc moze za pare miesiecy na tym watku bede gosciennie, bo przenosimy sie do stolicy, ale tylko na ok. rok. Jeszcze nic pewnego, ale wszystko na to wskazuje.

Pozdrawiam,

reklama
hejo ejoo, przepraszam z góry za moją niebytność tutaj, ale miałam ostatnio troche różnych przeżyć związanych z moim synkiem, robilismy troche badań więc bywalismy w CZDiM w Ligocie dosyc czesto, poza tym moja Babcia, ostatnia jaką mialam rozchorowała się i niestety nie ma Jej między nami...
ale obiecuję poprawę jak się trochę pozbieram..
Luczynko, ja o Tobie bardzo często myślę...chciałabym wreszcie spotkać się z Tobą, a dziś taki ładny dzionek, zrobie pranie, poprasuje zaległe i uciekam z domu, a papierkową robotę zostawiam sobie na wieczór..
Czarnulko, jak miło że ktoś myśli o mnie, to jest naprawdę bardzo pokrzepiające, mimo tego, że nie znamy się osobiście..:-)
Monysia, no ciekawa jestem kiedy Ty nam się "rozsypiesz" i oznajmisz, że już Maleństwo daje Ci w kość i że nie masz na nic czasu bo cały czas chcesz patrzec i patrzeć na TEN MAŁY WIELKI CUD NATURY...
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco...:sorry2:

Do góry