reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-DWitajcie gwaizdy :-)
Dzisiaj moje panny dały mi pospać do.....UWAGA...... 8.30 :szok::-D
JA czekam na mężusia bo około godzinki ma być w domku :-) Dam mu niech pośpi kilka godzinek bym puźniej wybyła na spotkanko forumowe z N ze ślązaczkami :-)

Monysia ty to wież że nas lubisz :tak:kochaniutka jestes!! Już niedługo będziesz tuliła swoją kruszynke :-) Ja juz fotek jej sie doczekaćź nie mogę ;-)

Diablica witaj ciotka :-) U mnie też pochmurno :_( do d.... z taką pogodą :wściekła/y:a rycerz pierwsza klasa! Nie dziwie sie że niemiał jak iść do wc hihihiihihi

A jutro powiem wam w tajemnicy że bedzie przejazdem u mnie na kawce Justyna z rodzinką :-):-D:tak:

papa

reklama
no wreszcie weekend. ja padam na ryjoszka. jakoś dużo wszystkiego się nazwalało.

Czarnulka a na spotkanko sama czy z dziewczynkami. a co to za spotkanie trzeciego stopnia z Justą cooooooooooooooo???????????????

Też miałam dzisiaj wybyć do kumpelki a tu wczoraj autko zespsłuło się.

Mówiłam od tygodnia że piszczy i tyle.

Wczoraj małż wsiadł do auta i coś padło :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wykończę każde auto :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę po ziemie do kwiatków bo ogarnęła mnie mania kwiatkowa kupuje i przesadzam.

Meldować się

kubusiowa

baska

Iza 1

sandros

czarnulka - zameldowana

kaska - też

justyna

monysia - usprawiedliwiona

diablica 2- zameldowana

I inne obiboki

Kaska na spotkanko forumowe ide bez dziewczynek do katowic hihihihi (piwko będzie) To z dziewczynami z Nowordka,tam pisze dłużej niż tutaj bo juz prawie 3 lata ;-) a Justyśka jedzie do Ikei i okazja by wpadła do mnie na kawke ;-) Muszę jakoś odwdzięczyć się za suuuuperaśny weekend :-D:-D:-D (mój RAdek wrucił obolały) hihihihi:-D;-)

kaska jak bym ci powiedziała co za weekend to musiałabym cie zabic hahahahha a pozory mylą hihih a powaznie to kilka stron wczesniej Justyska wstawiła fotki z weekendu :-)

a ja na spotkanku nie byłam buuu..... mężuś padnięty wruciła a tesci una pogrzeb popjechał i nie miał kto mnie zawierść do katowic :-(

Hej Kobitki!
Ja niestety od kilku dni nie mam komputerka :( Prawdopodobnie do wtorku... :wściekła/y:Ale obiecuje ze sie odezwe zaraz jak mi podlacza kompa do pradu i wrzuce Oliwki fotki roczkowe.

Czarnulko strasznie mi brakuje Twoich postow Kochana :tak:Jak tylko bede miala lacze to pogadamy;-) Teraz pisze z kompa od brata:-p

Monysiu 3mam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiazanie. Czekam na fotki Milenki:-)

Diablica milo ze znow tak czesto do nas zagladasz:tak::-)

Całuski dla wszystkich.
Pa

czarnulka - no widzisz browarku nie wypiłaś - ato znaczy, że mamy go razem wypić :-D:-D a na której stronie zdjęica?

ja byłam sobie autobusem na zakupach,. bo niestety auto w napraiwe poważnej. na sklepach nie było nic, a ludzi masa.

Melduje się !!! :-):-):-)

Dopiero teraz bo jakoś strasznie szybko mi ten
dzionek zleciał :tak: nawet nie wiem kiedy :szok:
Byliśmy z mężem na zakupkach :tak: potem sprzątaliśmy
a potem szykowałam roladki na jutro
aby jutro nie mieć tyle robotki ze wszystkim :-D
Jestem dziś pełna energii :-)

reklama
KAska szukałam foteczek ale justyna juz chyba wykasowała.A z piwkiem to masz racje hehe chyba musimy razem wypić ;-)

luczynka kochana wracaj bo smutno i pusto tu bez ciebie!!! Mnie również brakuje naszych pogawędek ;-)

Monysia kochany twój mężulek ze tak ci pomaga! :-)

a gdzie trysia,karolina,mokkate,oliwka i reszta kobietek :-(

Do góry