reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oj Kasiulec zeczywiscie masz humrek dupiaty buuu..... Może piwko na poprawe nastroju ;-)

makitoza to czekamy na foteczki ;-)

luczynko hihi bo jeszcze jak mnie zobaczysz to ci sie odechce mnie poznawać ;-) JA nie mogę sie doczekać juz spotkanka ;-)

Monysia ty to jestes haha straszysz nas i na wieczór sie pokazaujesz dalej 2 w 1 :-D:-D:-D

HEJ Daje dwie propozycje na spotkanie:

Data - Sobota 13.10 godz.15

Park Kościuszki w Katowicach

lub pomyślałam jakiś świat dla dziecka z piłeczkami do zabawy wiecie o co mi chodzi ;-) ale nie wiem gdzie haha

reklama
Dobry Wieczór

Monysia ja pod koniec ciąży też miałam mega dużo energii, pamietam jak w sobotę wieszałam firanki a w niedziele rano o 7,00 dawaj na porodówke, wody zaczęły odchodzić.
Treaz już tak nie szalej z tymi porządkami tylko wypcozywaj KOBITO bo potem nie będzie tyle czasu przy maleństwie:-):-):-)

My 13,10 jedziemy do koleżanki na urodzinki.

Kaska dużo zdrówka dla TITKA;-);-);-)

U nas kolejny dzień bez pampersa...oj jaka ulga ..nawet podczas drzemki popołudniowej nie miał ubranego ale jak sie zbudził to wołał mama siiiii....oj jak ja go KOCHAM.....
Nie rohiłam z nocnikiem na siłe ale podczas bilansu dwulatka Pani Doktor powiedziała mu że ma wołać ze chce siusiu i tak kazdego dnia mówiliśmy mu co kazała Pani Doktor wołac to krzyczała siiiii ...i tak w końcu nauczył sie nocnikowania.

Oj Kaśka nie w humorze ale bez auta to człowiek nigdzie się nie ruszy a jeszcze młody chory to już klapa totalna.
nie ma jaki krzepkie słowa otuchy :-D

A ja nie napisałam obolała :-D myślałam że zmęczyłaś się np podróżą hahahha:-D;-)

a daj mi spokój z tych Waszych gorolowic nie idzie wyjechać !! wjechać owszem a potem juz przepadniesz !!! :-D korki tak jakby wszyscy z Sosnowca uciekali :szok:

Czarnulko oj, ja to bardzo chce CIe poznac :cool: no i Justynalka :cool2::-pmusze Jej oddac te kopniaki w tylek ktore mi serwowala przez tyle czasu :-p:-D:-D:-D:-D
oj to muszę skołowac ochraniacz na dupsko bo trochę sie uzbierało !!!

A ja proponuję w np sobotę 13-tego ale w Rybniku w figloraju !!! Czarnulka, Kaśka daleko macie ale Wasze chłopy dobre to przyjedziecie !!! :-D

Trysia buziak !!!!

Monysia Ty sie teraz poprzytulaj do męża a nie baw sie firankami bo za chwilę to dzidzia będzie nr 1

Hejak
nie wim czy mam powiedzieć dobranoc czy dzień dobry ale miałam robotę przy kompku i dopiero skończyłam....:szok:
więc lecę trochę pospać bo rano Olak do dziadków... i do pracki

więc chyba dobranoc.....:happy2:

HEjka :-)

A ja nie wiem Justyś czy RAdek mnie zawiezie do Rybnika bo ma dużo pracy :-( no ale jak większość zdecyduje się na Rybnik to ja najwyżej będe nieobecna na tym spotkanku :-( TAk to jest jak się nie ma prawojazdy :-( Buuuu....

Diablica a ty będziesz na spotkaniu?

Monysia jak ci dzisiaj nocka mineła????????

Dla reszty buziolek,idę sprzątać i pranko zrobić ;-)

Dziewczyny!

U mnie weekendy 13-14 i 27-28 odpadaja bo mam zjazdy na uczelni :-:)wściekła/y: Co do Rybnika to mi pomysl Justyny odpowiada :-p nie wiem gdzie jest FIGLORAJ ale sie dowiem :tak:Chce jednak zeby byla Czarnulka. Kochana nie dasz rady czegos wykombinowac :confused: A co do Katowic to ja tam nie dojade bo nie wiem jak, buuuu:-:)no: Wiem tylko jak dojechac do ZOO ale od tej drugiej strony, od ronda katowickiego, tam gdzie jest RURAPARK czy cos takiego :sick:Same widzicie ze mam cholerne problemy z orientacja w terenie :zawstydzona/y::-( A Grzesiek mnie nie zawiezie bo nei ma na to czasu, musi sie uczyc do examinu :-(Ehhh... Skomplikowane to zorganizowanie spotkanka :baffled:

Ja spadam bo jade na Łaziska, mam dzis lekcje do wieczora :sick::-(

Milego dnia.

reklama
Hello babeczki!!!

Ja piszę z pracy :-)
dzisiaj mamy luzik , zreszta jak zawsze:-)

JUSTYNKA tak tak Rybnik to super pomysł, pewnie i Kubusiowa się nie wymiga.

Teraz popijam kawusie ...mmmm....ktora się dołaczy???

Do góry