reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!

Trysia jak Ty pierdo***** !:wściekła/y:Jak Ty jestes to reszta nie wchodzi, ciekawe bardzo Glupolku! :no::wściekła/y: Prosze mi natychmiast przestac tak myslec! I to juz! Narazie to w Łaziskach bede ale tylko we wtorki na lekcjach bo obecnie konczy sie u nas remont i mam taki zapier*** ze szok :szok::-(w przyszly weekend mamy impreze roczkowa Oliwoska a pozniej impreze 18stkowa mojego brata :-) Jesli masz ochote pomodlic sie za moja corcie :-pto w sobote 29 wrzesnia o 15stej bedzie w kosciele w Łaziskach msza za Oliwke i mojego brata:tak: Wiec sama widzisz ze wrzesien odpada :-( Ale od pazdziernika powino byc troche luzniej, przynajmniej mam taka wielka nadzieje.

Czarnulko okno w sypialni i dwa malenkie w przedpokoju umyte, gorzej z prasowaniem :baffled: wczoraj nei dalam rady bo Oliwia ostatnio odmawia drzemek w ciagu dnia :-(i ja nie mam na nic czasu a do tego ona caly czas chce chodzic (oczywiscie za raczke) i nawet dobrze sobie pierdnac nie moge :eek::no::dry: Juz poporstu wysiadam:-( Do tego ten remont i roczek, wszystko na raz :wściekła/y::no: Ehh.... Ale mam nadzieje ze dzisiaj cos zrobie, za chwilke biore sie za prasowanie a potem za mycie podlogi i pastowanie u nas u gory, tyle juz moge zrobic :-pNo i popoludniu rzucam sobie nowy kolorek na wlosy, jeeea! :cool2::-D A we wtorek czeka na mnie fryzjerka ktora mnie podetnie i na ten kolorek rzuci kilka pasemek rozjasniajacych :cool2: Poprostu full wypas;-)

Domiska czkeamy z niecierpliwsocia na fotki!!!!!! no i 3mam kciuki zeby Twoj powrot do pracy byl jak najmniej bolesny dla CIebie i Malej:tak::-)

Monysiu daj sobie spokoj z wiecznymi porzadkami, odpoczywaj Dziewczyno poki mozesz bo potem to juz nie da rady ;-):-D

A ja mam dzisiaj na obiad LASAGNE!!! mniami :-p

reklama
Hej!!!!!!!!!!

Ale tu prawie pustki az smutne, ze tyle dziewczyn się opuściło na raz. Moim zdaniem każdy jak nie może na bieżąco nic pisać to raz w tygodniu mógłby napisać chociaż kilka słów co się u nich dzieje....
Karolinna, Mokatte, Kubusiowa, Kaśka76, Karlam - normalnie wstyd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja co prawda też nie piszę dużo ale raz na tydzień staram się wam tu coś napisać:baffled:

U nas powoli przygotowania do roczku. 30 września mamy mszę w kosciele na 16.30 i impreze w domu moich rodziców prawdopodobnie od obiadu czyli zacznie się koło 13.

Kamilek juz od 2 tygodni ładnie sam chodzi :-):-D:tak:;-)

A tak po za tym to dalej pracuję i tak dalej.....

Monysia - ale masz dużyyyyyyyyyyy brzuszek :-)

Trysiu - widzisz ty zaczęłaś kiedyś ten wątek potem opusciłaś na kilka miesięcy a teraz wygląda na to, że inne poszły twoim śladem i opuściły nas żeby sie odezwać za kilka miesięcy . Musisz je pogonić.......

Witam !!!

Byliśmy dziś z mężem w realu. Skusiłam się na taki wypad i reszte dnia spędziłam śpiąc, bo nic znowu bezsenna :sorry2:
ale stwierdzam że nie dla mnie już taki sklepy. Pojechaliśmy rano z nadzieją że będzie mało ludzi a tu szok :szok:
gigantyczne kolejki przy kasach a kto by tam ciężarną z wielkim brzuchem przepuścił, niech stoi :baffled: na szczęści babka była kumata i szybko poszło.
Mała zmieniła miejsce tortur, rano mi skakała po pęcherzu a teraz kopie po żołądku, sama nie wiem co gorsze :-( mam potworną zgagę :shocked2:
Idę dalej odpoczywać bo jeszcze musze ciasto zrobić :dry:
bo mąż pochwalił się na budowie (gdzie pomaga znajomemu)
że ostatnio tak mu smakował mój nowy przepis że znajomy dał gigantyczną ilość śliwek za blaszke ciacha :-D

JESTEM JESTEM :-) uffff dzialo sie u mnie :-) slub i weselicho bylo cudowne :-) nerwy byly ale gdy rano w sobote zobaczylam slonce to mi cisnienie spadlo i juz bylo oki :-)
Czarnulka my nadal czasami spimy w trojeczke ale juz ciasno jest strasznie hehehe :-)

Karlam- super masz link w podpisie chodzi mi o Ratujmy Maję. Tak sie składa, że nie znam osobiście tej Moniki ale za to świetnie znam jej mamę bo pracuje z moją w jednym dziale a ja pracuje w tej samej firmie ale w innym dziale. U nas dziś w pracy akcja została też rozpowszechniona. Kazdy dostał na email link i numer konta Mai. Uważam, ze to swietny pomysł i należy pomóc jak sie da.... Przed chwilą przeczytałam cały pamietnik Moniki i bardzo mnie wzruszył bo z ust jej mamy nie słyszałam tego co ona opisuje. zdałam sobie sprawę co tak naprawdę ona przeżywa i jak jej ciezko i ta ciagła niepewność.... aż mi jest bardzo smutno patrzę na moją kruszynkę i dziękuję Bogu , ze jest zdrowy a że da czasami popalić to nic w porównaniu z jakąś chorobą...

hej babolki :-) JA na weekend wyjeżdżam do koleżanki z mojąfamilią i będziemy imprezkować :-) a wiec listy obecnoscie weekendowej nie podpisze :p
Co do dziewczyn to tez jestem ZSZOKOWANA że tyle czasu tu nie piszą :-( Jedynie mogę usprawiedliwić Justyne bo jest zawalona strasznie pracą i nie wyrabia na nic i kazdą chwilke wolną oddaje Liwiusi :-)aaaa i Mokatte zaczeła pracować i też jej brak czasu na co kolwiem,bo Daria do szkoły,obiadek,posprzątać i zajmuje się Matrusią i wieczorem pada jak kaczka :-( co do reszty to niestety nie wiem co sie dzieje :-(

Witam po tak długiej przerwie
Oj u mnie troche sie działo i dzieje nadal . Otoz w srode oswiadczylam szefowej ze odchodze po 7 latach z firmy i prosze o dwutygodniowe wypowiedzenie.
Powod- dojazdy do pracy, czas pracy .
Mowie wam schudlam juz 3 kg a dopeiro mamy piatek, nerwy i jesczze raz newry ale to sie juz ciaglo od dluzszego czasu.
W poniedzialek zlozylam do dwoch pracodawców podania a we wtorek z jeden juz dzwonił.Wczraj przeszłam rozmowe i mam zaczac prace od pocatku pazdziernika- nie zdradze na razie gdzie bo nie chce zapeszac.
KUbusiowa dzieki za rady !!!!!!

Filipek zdrowy, po szzepieniu od razu zostalismy na bilansie dwulatka - Pani doktor widzac jak sie boi panicznie zrobiła mu bilansik miesiac szybciejKolejne szczepienie za 3 laa - uffffffffff
Jedno co nasza zaniepokoiło to prochnica na dwoch gornych jedynkach ale nie mamy sie tym przejmowac .
Ja jestem tak padnieta - nerwy robia swoje.
Postaram sie pisac czescie - obiecuje

POZDRAWIAM WSZYSTKIE

reklama
Karlam a to tym spaniu w trojeczkę to ja chyba pisałam a nie czarnulka, no ale powiedzmy ze przymykam na to oko ;-);-) No to czekamy na fotyyyyy!!!!!!!!! I to już!!!!!
Baska mianuję Cię moją następczynią i upowazniam do notorycznego upominania obiboków!!!!! Kurde KOBITKI NIE RÓBCIE SE JAJ!!!!!! PISAĆ MI TU PRZYNAJMNIEJ JEDNEGO POSTA NA TYDZIEŃ!!!!!! I TO JUŻŻŻŻ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiscie tyczy się to następujących loginów:
Karolinna, Mokatte, Kubusiowa, Kaśka76, Karlam( ODEZWAŁA SIĘ MAŁPICA JEDNA,NO MASZ SCZĘSCIE)
Monysia ja Ciebie podziwiam że masz tyle powera, przecież z takim brzuchooolkiem to juz chyba cięzko, tym bardziej że masz zgagi,kopańsko po całych wnętrznościach i w ogóle...fajnie że tak możesz, ja też w sumie z brzuszolkiem pod nosem jeździłam samochodem i na zakupy i sprzatanie ale mialam momentami juz dosyć...mimo tego ze nie pracowałam...szanuj się kobitko, bo jak sama sie nie uszanujesz to ponoć nikt, (tak mawiała moja ukochana babuszka)
Luczynka to październik rezerwuję sobie dla Ciebie :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D, pytałam co tak odliczasz na gg ale jakoś nie kwapiłaś mi się odpisać obiboku jeden,6 dni masz w opisie dzisiaj..

Dobra mykam bo około godziny 2 (czytaj za NIECAŁE 4 h) mamy wyjazd z mężulem jedziemy na zawody łódeczkowe i na polagrę, wracamy w okolicy wtorku,trzymajcie kciukasy zeby była na weekend pogoda...:-):-):-)

papapa
Buziole i do zoba

Do góry