reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

No, ja ostatnia szósta już nocka i dwa praktycznie trzy dni wolnego. Szkoda, że pogoda do bani, tak byśmy gdzieś na trzy dni wyskoczyli, a tak tylko może Park Miniatur odwiedzimy.

Czarnulka jak Wiki - już nie gorączkuje?
Super, że już taka duża i nie płacze na widok lekarza - dzielna pacjentka ;-)

Biorę się za porządek - Sonia zabawki po całym domu porozwalała....

Pozdrawiam,

reklama
hej Sandros :-) Wikusia juz na szczęście nie gorączkuje :-) ale marudna jest że hoho ;-) a dla was moze jednak zmieni sie pogda i uda sie gdzies wyskoczyć ;-)

Cześć!

Ewcik, Kaśka widzę, że wybiracie się na urlop,:-) ale Wam zazdroszczę, my nie dość że nie wiemy gdzie to nawet nie znamy terminu urlopowania :-(
No to miłego wyjazdu bo to już tuż tuż...

czarnulka my też byliśmy wczoraj u lekarza, Grześ lubi gabinety lekarskie i grzecznie siedzi kiedy lekarz go bada i ładnie otwiera buzię kiedy patyczek się zbliża :-)

sandros to jest ten park w Ustroniu czy jakoś w tamtych okolicach??
A zapomniałam podziękować za pilotaż pewnej pięknej niedzieli :-) a i nie wiedziałam czy mam się z Wami zatrzymywać czy nie, ale pojechałam bo Grześ zasnął a jakbym się zatrzymała to obudziłby mi się, a jeszcze sporo drogi było przed nami

W przychodni znalazłam plakat z takim ogłoszeniem http://www.malenutki.pl

zapomniałam się pochwalić, że wygrałam obrus za rozwiązanie krzyżówki, po raz pierwszy w życiu :-) ciekawe co to przyjdzie :-) i jak powidzieć szefowej że krzyżówkę w pracy rozwiązywałam i nagroda przyjdzie do pracy :rofl2:

hhahaha mmm normalnie powiedz o wygranej ;-) nalezy ci sie ;-)Oczywicie wielkie gratki wygranej ;-) no nasze dzieci widzę ze podobne z zachowaniem są hihi buzi na ziaziu,u lekarza supcio hihihi ;-) Mają cos wspolnego :-)

A to ze cie ubiegłam to przypadek hihihi ale i tak masz sreberko :p

ja umyłam juz okno w kuchni i naczynka również,teraz zerkam tutaj ;-) ide sprzątać dalej hihihi ;-) Mam nadzieje tylko ze Emilcia mi pozwoli i dalej na bujaczku będzie sobie ślicznie leżeć :p

Mam chwilke czasu , mały drzemie więc trzeba sie wirtualnie pożegnać. Wyjeżdzamy około 21.
Do zobaczenia wszystkim....a i jeszcze jedno trzymajcie kciuki za pogodę.
:tak:Buziaki wielgaśne dla wszystkich:-):-):-):-):-):-):-)

Kubusiowa dalej nie ma fotek z Twoich wakacji ???
Tak co bym miała co oglądać jak wrócę:-):-):-)

Czarnulka a ty ich goń , niech udzielają sie na forum....masz rację pustki straszne

MMM my tez jesczez na początku lipca nie wiedzieliśmy gdzie jedziemy i kiedy . Wiesz dla nas nie wazne bylo gdzie tylko jedna myslu odpoczac psychicznie i fizycznie

reklama
Do góry