reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Witanko.

.Lenka dziś już 3 dzień z rzędu nie spała w dzień... za to wieczorem szybciutko zasypia:tak:.

.Dziękuję dziewczyny za wszystkie komplementy pod adresem mojej córki:-).Postaram się wkleić więcej fotek Lenki.

.justyna gratki za kucyka na głowie Liwii:-D.Fotki przesłałaś mi super:happy:.

.domiska bardzo ładna suknia:cool2:.

.czarnulka gratki wygranej w konkursie i jaką wymyśliłaś nazwę wyzwaniową :confused:.

.diablica też żałujmy że was nie poznamy w ta niedzielę:dry:.

.Dziewczyny a może się zmobilizujemy jutro i zrobimy ten czat:confused: o 20.00 :confused:.

.Głodna jestem ale już za późno na jedzenie:-p.

.Dobrej nocki więc życzę.

.Oczywiście ,napiszę jeszcze , trzymam kciuki wraz z Lenką za Oliwkę i Sarusię:happy2:.

.acha,justyna a propo twojego suwaczka i zdjęcia przy suwaczku to fajny efekt jest,że Liwia z misią patrzą na siebie:-D.Wiesz o co mi chodzi:confused:;-).Podejrzewam że efekt zamierzony ;-).

.Dobranoc raz jeszcze.

Karolcia :-D zamierzony zamierzony :-D

jeśli chodzi o czat to jestem za !!!!

a co z Sandroską ???? i Baską - miga na gg a tu nic ????

a ja przytyłam znowu, pysk mi się zaokrąglił.wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dziś rodzinka Krzyśka powiększyła się o człowieczka małego - Patryka 4050g i 60cm długaśny!!!!!!!!!!

no i dostałam ochrzan, że za dużó kasy wydaję na ciuchy Piotra.
mam zakaz wjazdu na allegro i do h&m jeśli chcę coś kupić na jesiennym wyjeździe.

:-)Witam wszystkich

Kaska 76 jaka ja dzis mialam jazde jak przyszedł wyciag z banku.
Witaj w kluybie tych nieoszczednych.:-):-):-)
Na allegro ostatnio sprzedaje wiec tego sie nie czepiał ...tak to jest z tymi chłopami.

Justyna mape dojazdu dostałam
:-):-):-):-)

Oliwka przyj mocno tak co by tutaj jutro juz wiadomość była ze już po wszystkim
Duzo duzo zdrowka

Ok ja lece teraz czytac wstecz....he he

Karolina i Czarnulka gdzie sa te fotki które wkleiłyscie a ja ich nie widze ..nawet 4 strony wstecz wróciłam i tez nic tam nie znalazłam:-((((((

A musze sie pochwalic Filipek nowe słowka załapał
"ciocia"
"ania"

Oj bedzie sie działo jak jezyczek mu sie rozplacze i całymi dniami bedzie mówił :-)

Ok ja lece
Dobranoc wszystkim

Ale jaja :-) to ja dziś pierwsza !!!
Ale tylko dlatego że byłam dziś na teście glukozowym :-D
inaczej kto by mi kazał wstawać tak wcześnie :laugh2:

reklama
Witam,

Oliwka trzymam kciukasy - wszystkiego dobrego.

Justyna
okres urlopowy, więc pracy w brud, a do tego muszę się tatą nacieszyć, więc na inne przyjemności już nie ma tyle czasu :zawstydzona/y::-(

Karolina ale Lena jest do Ciebie podobna i jakie ma już długie włoski.
Sonia nadal śpi mi w dzień i błogosławieństwo jej za to, bo mam chwile odpoczynku w ciągu dnia

Pozdrawiam,

Do góry