reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no i ja zajrzalam dzis :D moje kochane dziecko mnie ostatnie 2 dni wyjatkowo wczesnie budzi ... oczy mam na zapalkach ;)
pogoda znowu sie zepsula jeju.. co to za lato.. jeden dzien ciepla i za chwile znowu "zalamanie pogody" - zalamaniem bym raczej nazwala ten jeden sloneczny dzien;/
eh czy ktos wie jakie sa prognozy na reszte lata?

a tu kilka naszych zdjec z wczoraj :)

ach no i dzis mam hihi przymiarke po poprawkach przy sukni :D ciekawe czy sie zmieszcze bo ostatnio non stop czekolady i inne slodycze wcinam :D

reklama
Cześć!

Widzę, że wczoraj aż trzy posty zostały napisane :szok: Żeby wątek się nie zamknął ;-)to i ja coś skrobnę

karolinnko dziękujemy z Grzesiem za poniedziałkowe spotkanie, było bardzo miło :-):-):-)

kaśka jesteś Wielka, domyślasz się o co chodzi... :-)

domisia suknię masz wyjątkową, bardzo ładną, ale zastanawiam się jak Ty będziesz w niej tańczyć... czy da się ją jakoś podpiąc:confused:

czarnulko gratuluje wygrania konkursy, a w ilu konkursach obecnie bierzesz udział :confused: :tak:bo widzę, że to Twoja pasja konkursy zdjęciowe :-)

Trzymamy kciuki za Oliwkę

justyna czy możemy liczyć na jakieś wskazówki odnośnie dojazu do Ciebie :confused:
Będę jechać tylko z Grzesiem więc muszę się dobrze przygotować do drogi:-) mam nadzieję, że pogoda się uda:tak:

udanych wakacji dla wszystkich urlopowiczów.

Pozdrawiam, miłego dnia

mmm dzieki ;) a sukienka a dokladnie tren bedzie podpiety ladnie z tylu :) wlasnie krawcowa robi ostatnie poprawki w zwiazku z tym :D
tren bedzie puszczony do uroczystosci koscielnej :D

domisia będzie to bardzo ładnie wyglądać jak będziesz maszerować w kościele z tym długim trenem. :-)
Byliśmy ostatnio na ślubie u znajomych i pan młody miał na podeszwach butów napis "help me"... ale to tak apropos ślubów :-D

:sad::sad::hmm::sad::sad:

a my takie humorki mamy dzisiaj już jechałybyśmy do Ciechocinka.

Nastąpiła zmiana planów i niestety nie pojedziemy.

Zaczynamy zaplanowane od dłuższego czasu wielkie remoncicho.

Także teraz remontowiec się ze mnie zrobił a na dokładkę dowiedziałam się że nasz kafelkarz to tylko będzie w soboty i niedziele robił.

Ciekawe czy w 2 miesiącach się zamkniemy ???

Domiska, kiecka jest super, będziesz wyglądać jak księżniczka nie da się ukryć, a propos fryzki,( dla Justi ) raczej z włosków Domiśki takiej jak ma modelka nie da się zrobic...;-);-)

Jejuuu jak ja Wam zazdroszczę tej przysypianki w ciągu dnia u Dziabągów...ja juz od roku tej przyjemności nie znam, no chyba, że w samochodzie to zawsze zasypia...ale w domu...rzadkość...no ostatnio w niedzielę zasnął z tatulem na sofie...:szok::szok::-D:-D
Oliwka i co tam u niej....jest juz Sara na "zewnątrz"?????

A tak poza tym to przypominam sie że jestem, bo jakoś nikt sie nie martwi że nie udzielam sie tutaj w moim wątku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:
pozdrowionka i buziolki, ooo słonko wychodzi...:-):-)

AAA Justynko, niestety nie damy rady przyjechać bo mamy przedwyjazdowe spotkanie ekipy wyjazdowej...przepraszam..ale uprzedzałam...mam nadzieję że uda nam się spotkać gdzies pod koniec sierpnia...naa tym naszym BBumowym meetingu:sorry::sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:????
Jejuuu chciałabym Was poznać, kurcze noo....:-:)-(

Domiska a kiedy uroczystosc? :-) moja juz za miesiac i zaczynam sie denerwowac, wczoraj mialam przymiarke i sie zalamalma troche bo suknia za waska, kupilam ja rok temu no i jednak pociazowe kilogramy zrobily swoje :-(

Karlam a dużo Ci brakuje aby sie zmieścić??
bo jeżeli nie to masz aż miesiąc czasu, mozna pare centów mieć mniej tu i ówdzie...przyłącz sie do klanu zrzucających nadmiar kochanego ciałka...:-):-):-)
Pozdrowionka

no troche brakuje ale najgorsze sa ramiona:-( sa takie pulchne bleeeeeeee :-( z przyjemnoscia dolacze sie do klanu :-)

Domiska teraz doczytalam ze slub masz 19/20 sierpien, to jest z niedzieli na poniedzialek, troche dziwnie :-) czemu tak?

reklama
Karlam na ramiona polecam fajne proste ćwiczonko, tzw PRZYPROST!! kładziemy się na brzuchu, ręce dajemy na wysokości klatki piersiowej i podnosimy sie na wciągniętym pępku, nogi i biodra przylegają do podłogi..naprawdę działa!!! próbuje to ćwiczenie od dwóch tygodni i widze zmiany w konstystencji moich ramion..;-);-) cwiczymy 3 razy dziennie:-D:-D:-D no dobra 2 razy dziennie w 5 seriach po 10 powtórzeń, pamiętamy o oddychaniu!!!! :-):-):-):-) POWODZENIA!!!!

Do góry