reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Przekazuję niusy :

Oliwka dalej z brzusiem i Sarze sie nie spieszy i dalej zastrzyki jak nie puści to w piątek kroplówa a jak dalej nic to wtedy cesarka !!!

wracam do pracy .....do wieczora

reklama
Hejka!!!!

Właśnie skończyłam myć podłogi :-):-D Mały śpi więc wzięłam się troszkę za porządki :laugh2: Babolki mało piszę ponieważ nie mam czasu nic pisać jak mały nie śpi bo poprostu mi nie da :-):cool2:A jak śpi to muszę coś porobić w domciu. Od jutra mam urlopik :-D:laugh2: Jutro pakowanko i w nocy w drogę :rofl2::rofl2::laugh2::-p Jedziemy tam skąd wróciła Kubusiowa czyli nad morze a dokładnie do Ustki. Mam nadzieję, że pogoda się zrobi :wściekła/y::zawstydzona/y:

Już popisałam własnie mały sie obudził......

Do wieczorka....

.Hejo.

.Lenka kończy dziś 1 rok i 8 miesięcy:szok: duża pannica:tak:.

.baska życzę wam super wypoczynku:cool2: i super pogody:-D.

.czarnulka tylko potem wklej to co nowego zrobiłaś na ten konkurs :blink:.

.oliwka trzymamy kciuki.

.sandros Sonia zadowolona że ma przy sobie dziadka?

.ewcik gratki nowych słówek Filipka:blink:.

.justyna no to fajnie wymyśliłaś z tym suwaczkiem;-).Jak przygotowania do urodzinek Liwii?.

.Miłego wieczoru.

Jestem spowrotem mały śpi ;-)

Karolinna - ale Lenka już duża gratki dla niej:-D:-) Dzięki mam nadzieję, ze pogoda nam dopisze ;-)

Justyna - dzięki za pamięć przynajmniej ty i czarnulka o mnie pamiętacie ;-):tak::rofl2::laugh2: U Izy też wszystko ok. Szkoda, że nie będziemy na urodzinkach Liwii ale myślami będę z wami :-):-D

Niwiem co miałam jeszcze tu napisać :sorry::sorry::sorry:

.Witanko.

.Dużo słońca dziś sie zapowiada :happy:.

.baska dzięki a gratki:tak:.Gratki dla Kamilka z okazji skończenia 10 miesięcy :-).

.Miłego dnia wam życzę:tak:.

.Acha... ZŁOTO :-).

HEJKA
cosik mi źle chodzi bb. nie wiem, co jest.

niedlugo do domku.

gratki dla Kamilka i dużej pannicy Lenki

Karolka - czas ekspresowo leci - ja pamiętma jak pisałaś, że na szczęście miałas cc a Lenka miała za krótką pępowinę - a kiedy to było???????:szok::szok::szok:

reklama
Hej dziewczyny wpadłam sie pożegnać przed wyjazdem ;-) Juz jesteśmy spakowani :-D:tak:Tyle mamy bagażu że niewiem czy wszystko zmieści sie do bagaznika :szok::-D:happy2::rofl2:

Karolinna, Kaska - dzieki za gratki w imieni Kamilka.

Kamilek dzisiaj sam przeszedł pół pokoju bez trzymania i cały czas ćwiczy a my musimy go pilnować zeby sie nie uderzył :-);-):tak::-D

Do góry