reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam rankiem znowu zaszalałam i kupiłam klocki magnetyczne małej i literki do układania.

Upał dzisiaj będzie jak nic.
Oglądaliśmy autka wczoraj i chwilowo myślimy o fordzie KA.
Ale to się zmnia co chwilę.

Czarnulka to masz teraz za kim chodzić, wow ból zęba a kysz.
Dobrze że mam kumpelę dentystkę :-):-):-)ale małż do niej nie chodzi i tylko czekać :no::no:

Złotoko moje :szok::szok:

reklama
Hej Kobitki!

JA dopiero wczoraj w poludnie pozbylam sie wrednej rodzinki G ktora zwalila sie nam na UWAGA! tydzien :angry::wściekła/y::no::angry::wściekła/y::no: Jestem wykonczona, padnieta i wogole wyczerpana fizycznie i psychicznie :sick:I tak wiekszosc czasus pedzala z nimi tylko moja tesciowa bo my z G na sile uciekalismy, to do znajomych w gory na caly dzien, to do mojej mamy na caly dzien no i ja jeden dzien bylam w pracy wiec mialam lepiej niz tesciowka :-pTemat tej rodzinki to dluuuga historia, powiem Wam tylko tyle ze tak tragicznej baby to nie znam. NIe nadaje sie na matke pod zadnym pozorem :no: A ma 2 dzieci w tym jedno 8miesieczne i krzywdzi je jak nie wiem :no::-(NO i nei da sobie nic powiedziec, koszmar :angry::sick:DO tego na sam koniec sie z nia poklocilam bo przyjechala z ta starsza corka chora i moja biedna Oliwcia sie od niej zarazila i ma straszny!! katar i kaszelek :-(Tak sie Bidulka meczy, caly czas placze :-(a mnie serce peka. WIec sie takw kurwilam ostatniego dnia ze juz nie wytrzymalam i jej nagadalam a ona jeszcze do mnei z psyakiem ze ja Oliwie przeziebilam sama u mojej mamy :szok::wściekła/y:Jak ona tam k**** nawet w zyciu nie byla a stwierdzila ze puscilam Oliwie na plytki w przeciagu. Ciekawe bo moja mam nie ma nigdzie plytek tylko panele :eek::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: Po****** babsko. Mam tak zjebany humor ze szok :no: DO tego ta jej strasza cora ktora jest wcieleniem zla i wszytskiego co jest na nie :no: Nikogo nie slucha a jej "madra" matka leje na to i wogole na nia nie reaguje :eek: Poporstu katastrofa:no: WIec przez caly tydzien nie mialam czasu nai ochoty na kompa bo wyczerpywala mnie calkowicie sytuacja w domu:-(

Czarnulko gratki dla Dziewczynek za nowe osiagniecia :-) a Tobie zycze zeby bol zeba szybko minal bo to paskudztwo :no::-(

Justyna Ty mnie tutaj kopniakami nie strasz :dry::cool2:Bo sama nie jestes lepsza. Mam zaczac podliczac Twoje nieobecnosci :confused::evil::-p:-D

Trysiu szybkiego powrotu do zdrowia Chorowitko :tak:

Mokkatko to super ze udalo CI sie wszystko tak fajnie zalatwic i ze jestes zadowolona :tak:

Oliwka oj jak ja CI wspolczuje, teraz maja przyjsc ogromne upaly wiec lepiej szybko sie rozdwajaj ;-):-) ja sie meczylam w takie upaly w zeszlym roku i to cale lato :szok:

Karolinna ja bardzo lubie zakupy w Auchan w Miko :-p i faktycznie sa tam teraz niezle wyprzedaze:tak: a ja ostatnio kupilam tam w 5-10-15 Oliwcie sliczna bluzeczke na ramiaczkach na lato :tak:

No i musze sie pochwalic ze moja Oliwka od wczoraj co chwile stoi sama bez trzymania :-) Moja maly Zdolniaszek:tak:W pierwszym momencie nie wiedziala cos ie dzieje :-D A teraz za kazdym razem gdy tak stoi to bije sobie jeszcze do tego brawo :-p:-D

AAAAA! SREBRO moje!!:-p:-)

witam niedzielnie !!!

Liwia nic jeść nie chce czym mnie doprowadza do białej gorączki !! :wściekła/y:

Luczynka hahaha :-D !!
a co do rodzinki to olej grunt że pojechali juz w ..... !! Ale z tym że chore ziecko przywieźli to bym też nie wytrzymała !! Nie myśl juz teraz o niej !! bo ona ma to w dupie a Ty sie denerwujesz tylko !!!!
Gratulacje dla Olisi za nowe umiejętności !!!!!!

no i pogoda daje nieźle w dupę albo piździ jak nie wiem albo upal że dychać nie idzie !!! my w każdym bądź razie rano trochę pobuszowałyśmy po balkonie a teraz znów ma gorączke i siedzimy w domu !!!

Wygoniłam moich na spacerek i komputer mój.

Upał taki że nic się nie chce.

Jutro idę robić opłaty chyba na rowerze bo na piechotę to chyba padniemy przy tym upale z małą.

Luczyna to teraz odżyjesz szkoda małej w środku lata męczy się bidulka z głupoty kochanej rodzinki.

Graulacje dla wszystkich zaczynających stać i chodzić dzieciaczków

hej
luszczynka ja to chyba bym jej powiedziała że ma sie nie zwalać na łeb jeszcze z chorym dzieckiem :szok: ale to chyba taki typ że nie kuma nic:wściekła/y: teraz dychniesz kobitko ,szkoda teraz tylko małej że sie męczy :tak::-(
justyna nie ma sie co dziwić nam sie nie chce jeść w taki chyc a co dopiero Liwka i chora na dodatek :-( oby szybko jej przeszło :-)

Ten upał mnie dobija :wściekła/y:ale wkoncu lato niech ktoś skorzysta z tego ciepła ja bym nad wode sie wybrała ale sie boje że akurat zacznie sie coś dziać :no:Niestety autka nie mamy ale już niedługo za rok to nad wode bedziemy jeździć naszym autkiem bo mąz zaczyna prawko robić :happy2::happy2::happy2:

Witam,

Melduje sie tylko.
Choróbsko mnie dopadło. Dziś większość dnia przespałam, jestem słaba jak nie wiem co. Jutro mam nadzieje, doczołgam się jakoś do lekarza i coś poradzi
Pozdrawiam,

Justyna duuzo zdrowka dla Liwci :tak:i nie dziw sie ze nie chce jesc, w koncu jest chora a do tego ten upal :szok::-(

Oliwka oj, jak mnie jest CIebie szkoda Dziewczyno :no::-(No i super ze maz robi prawko, bo w tych czasach bez samochodu to naprawde utrudnienie, no i bedzie Wam latwiej sie gdzies dostac z dwojka maluchow :tak:

Sandros kuruj sie i to predziutko :tak:

Oj, upal dzis byl i nadal jest okropny :no: Czlowiek nic nie robi a sie poci :wściekła/y:

Cześć dziewuszki !!!

Nie myślcie sobie że znowu Was olewam, mam troche na głowie.
Mieliśmy małe przemeblowanie w domciu, robiliśmy też miejsce na łóżeczko dla małej. A dziś dopiero wróciłam ze szpitala od taty i poprostu nie mam już siły siedzieć przed monitorem.
Rozpłaszcze się chyba przed tv.
Ściskam Was

reklama
Monysiu kiedys wklepalam sobie Twoj numer GG i tak CIe czasami obserwuje z ukrycia :cool2::rofl2: No i zastanawialam sie ostatnio co sie z Toba dzieje bo tak rzadko do nas zagladasz :-(Napisz jak sie czujesz:confused: Jak znosisz te upaly :confused:

Do góry