reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
tyle udało mi się zdjęć wkleić ;) zanim net mi kiepsko zaczął chodzić  :-[

niedzielny spacerek
spacersosnowiec041220050165ao.jpg

a tu tak wyglądam po kąpieli, przeważnie to krzyczę

grze191120050011sb.jpg

chciałam więcej Wam pokazać ale się po prostu nie da :)

sandros w ślad za Tobą idę się uczyć :)

hej

MMM Grzes przesliczny i grubiutki ;) jakbym Oliverka widziala ;D
Dasz sobie rade ;)  wkoncu masz za soba silna grupe pod wezwaniem ;D
Trzymamy kciuki  :-*

Sandra dzieki , kochana jestes ;D na pewno oboje z Sonia by sie zgadali . Towrzystwo doborowe  :laugh: :laugh:, tylko z czasem Ciebie braknie chudzinko .

Karolka super, ze malusia grzeczna i duzo spi , w porownaniu do Oliverka w jej wieku ::).Przynajmniej odpoczniesz , a podpowiem ci cos . Ja sama nie posluchalam dobrych rad i potem byly efekty takie a nie inne . Jesli Lenka spi sama w kolysce nie ucz jej spania przy sobie , wiem ze raz to wygodne , no i mozesz miec malenstwo kolo siebie ,ale uwierz mala szybko sie przyzwyczai do luksusow i bedzie to z czasem wrecz uciazliwe.
Oliverek tylko zasypial przy cycku , gdy tylko sie oddalilam za 15 min byl wrzask . Nie bylo sposobu na niego . Naprawde nie mialam pozniej czasu dla siebie w nocy ;) i w dzien .

Lilitku ciesze sie ze wreszcie zobaczylas swoja kruszynke  :laugh:, czy to do bylo 3D ?
Mam nadzieje ,ze wkleisz jakas fotke ;)

A teraz ja sie pochwale ;D w koncu sie dogadalismy i od stycznia przeprowadzam sie do rodzicow . Podzielimy sie opieka glownie z dziadkiem . Takze maly nie bedzie musial isc do zlobka ;D
Niestety nie bedzie mnie jakies 2 tyg , chyba ze przyjade sprawdzic co slychac u tatusia;)
a potem trzeba bedzie u dziadkow neta zalozyc .

No to tyle na dzis ;D uciekam do lozia , kolorowych snow zycze papa

kociak no fotki będą najszybciej jak się da :) i dzięki za gratulacje :)

mmmynek super :) ale przyznam że Ty też wyglądasz kwitnąco! i to miesiąc po porodzie :)

aga to Twój mąż da sobie radę sam ? myślałam że będziesz pracować w szpitalu,wtedy wiedzielibyśmy gdzie pójść ;) i nie będziesz miała tyle czasu netu ??? nie żartuj!

lilith ja też czekam na foto :)

dzien doberek

Karolka 2 tygodnie wytrzyma bez nas ;), zobaczymy czy bedzie grzeczny :p
A w Anglii nie bedzie sam , zamieszka jakis czas u kolegi . Fakt , ze na pewno bedzie mu ciezko zonke i syncia ma daleko ,ale musi to przebolec . Im szybciej znajdzie tam prace i sie ustawi , tym szybciej sciagnie nas do siebie.
A praca , praca ,najwazniejsze ze jest , pewnie , chcialabym sie dostac na np na raciborska , ale lapie sie co daja , w razie czego zawsze jest troche wolnego na poszukanie jakies lepszej pracy ;)

Od wczoraj przyuwazylam cos nowego ;D Oliverek przejawia zainetersowanie muzyka i sie kiwa w jej rytm  :laugh: . Siedzi na podlodze , albo stoi w kojcu i kiwa sie w prawo i w lewo , ma ubaw  :laugh:
Pocieszny jest  :laugh:

to Twój mąż wyjeżdża do anglii ??? ale mnie ominęło tych postów . Ale to dobrze :) bo jak ściągnie Cię do siebie z Oliverkiem to potem ściągniecie moją rodzinkę i mnie ;D ;D

właśnie ułożyłam sobie włosy!! chyba powolutku wracam do formy ;) mąż się zdziwi jak mnie zobaczy ;)

dziecigwiazdki8qj.gif

acha,jeszcze pytanie do mmm co jadasz ? ja się boję cokolwiek zjeść żeby za jakiś czas małej nie męczyła kolka i szczerze nie wiem co jeść ;) wchodziłam na różne strony w necie ale na każdej co innego ;)

dziś założyłam małej tetrową pieluchę,ciekawe czy to zda egzamin ::) bo jak będzie się przez to co chwilę budzić to wolę założyć pampersa ;)

Karolka nie wolno Ci jadac ostrych rzeczy , wzdymajacych , cytrusow , pic napojow gazowanych.Obserwuj kupke malej , jesli bedzie zielona to bedzie oznaczalo , ze mala tego nie toleruje. Polcam herbatki mlekopedne z Hippa , albo herbapolu Fito-Mix jest tansza.
Z biegiem czasu bedziesz sama wiedziala co mozesz jesc a czego nie . Odradzam jadania truskawek pod kazda postacia .

Dziewczyny nie bylam jeszcze ogladac dzidzi w Katowicach!!! jade tam 20 grudnia na 14.30!!!!!:):) i narazie jednak na zwykle pozadne usg by sprawdzic czy napewno z mala jest wszystko oki i czy to faktycznie dziewczynka:)
MMM zdjecia sliczne!!!! wielkie gratuylacje!!

Karolinna starams ie nie myslec o porodzie tylko o tym ze juz chce moje malenstwo na raczki!dzis kolezanka ma rodzic tam gdzie my chcemy...tzn juz jest na oddziale nawet:)i jeszcze raz mocno cie sciskam i gratuluje!!!!!

reklama
no właśnie kupka jest żólta,dzięki za to info z zieloną! herbatkę mam z hipp z jakimś koperkiem ale następnym razem wypróbuję tę drugą. :) dzięki! :) a i co mam zrobić jak mała mi cały czas ulewa? nie mogę jej zmusić żeby piła mleczko wolniej ;)

napisanie tego posta zajęło mi z pół godz! ;D ale ta mała mną rządzi ;)

lilith to gdzie w końcu chcesz rodzić ?

Do góry