reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karola wreszcie razem ale osobno  :D no to teraz ciesz sie macierzynstwem ;) tyle czasu na iskierke czekalas no i wkoncu jest , mozesz patrzec na nia godzinami i przytulac .
ja dziekuje za gratulacje ,choc praca przestawia wlasnie nasz swiat , z tego co za pewne przeczytalas zegnamy sie cycuniem ,a wkrotcce zostaniemy rozlaczeni.:(
Ucaluj od Lenke od ciotki , tylko ta leciutko zeby nie obudzic;)
239724_l.gif

reklama
mmm Twój Grześ ma już 1 miesiąc i 2 tyg ??? ale to przeleciało ! a dopiero rodziłaś :)

aga a kto się będzie opiekował Oliwerkiem ? trochę jestem do tyłu z postami. a gdzie konkretnie będziesz pracować ? będziemy wiedzieli gdzie przychodzić :)

a malutką całuję cały czas :) i od was i ode mnie z tysiąc razy ;D

karolka w domu starcow bede pracowac na Witosa.
Prywatny Zaklad Oiekunczy . Najwazniejsze ze jest praca , a Oliverek? n tu jest problem , bronie sie rekami , nogmi ale chyba nie uciekniemy przed zlobkiem:(

Karolka zostawilam Ci wiadomosc na GG ;D prosze mi odpowiedziec ;D bo sie obraze i pojde stad :p

Justysia wlasnie .Odezwalam sie do Ciebie na gadulca , napisz mi cennik ;D tzn chodzi mi o sesje .
:o jeju uciekam bo m sie obiadek przypali ;D
papa

Witam,

No to i ja sie w koncu zjawiam.

Karolina, porod to ciekawy mialas ::)
Nie umilaj sobie tak nocnego zycia, bo pozniej bedziesz miala klopoty by spala u siebie... Ja jak zwykle sadze rady jak stara zzeda. Ciesze sie, ze u Was wszystko OK i bez klopoto, a co najwazniejsze, ze karmisz piersia.

Aga szkoda, ze mieszkamy tak daleko za taki usmiech jak jego to moglabym chetnie zajelabym Ci sie Twoim slodkim szkrabem, a przyokazji Sonia mialaby towarzystwo. Bo teraz jak jest taka pogoda to nikt nie chodzi na plac zabawa, tylko my twardo spacerujemy po uliczkach i przychodzimy mokrusinekie (Sonia nie nawidzi tej folii i zawsze jezdzimy bez - zachartuje mi sie ;))

MMM wlasnie a co u Ciebie, dawno nie pisalas, nie wklejalas fotek.
Co do fotek to i Karoliny sie tyczy.

Pozdrawiam,

mam pytanie,czy u was też tak było ,bo moja mała teraz jakby więcej śpi i mniej je ::) tak mi się wydaje,nie wiem czy się martwić tym czy tak to już jest? wcześniej ciągnęła cyca aż miło a teraz jakby niechętnie ::)

Witam,

Przyznam, ze nie pamietam dokladnie. Pamietam, ze miala taki okres, ze rano dlugo spala, nawet do 6 godzin - przestawial siobie dzien z noca - to byly ciezkie tygodnie.

Ale niemartw sie, pamietam bardzo dobrze, jak byla glodna to potrafila sie nawet po godzinie obudzic z takim krzykiem, ze czekalam, az policja zapuka do drzwi, czy ja dziecka nie morduje ;)

jej normalnie sie poryczalam...pierw ze strachu potem ze szczescia....Karola ciesze sie ze wszystko juz jest dobrze!mowilam ci ze jak zobaczysz swoje ukochane malenstwo to zapomnisz!to takie szczescie!!!
no i nie wiem czy cis ie chwalilam ale najprawdopodobniej tez bedziemy mieli coreczke!!!:)

No i trochę spokoju, chociaż się jeszcze ze wszystkimi oboiązkami nie wyrobiłam...
Karolinnko w pierwszych tygodniach Grześ dużo spał i też mniej jadł nie wiedziałam co ze sobą zrobić :) czekałam aż sie obudzi, ale poczekaj jeszcze trochę to zacznie duuuużo jeść a i waga nie będzie stała w miejscu :) A jakie wymiary miała Twoja kruszynka po urodzeniu bo albo nie zauważyłam albo nie napisałaś ;)

Grześ na dzień dzisiejszy waży 5800 i ciuszki na 62 robią się maławe... Faktycznie czas szybko leci... Grześ już zaczyna "gadać" :) , głowę przekręca jak mu się podoba no a co najgorsze dostał wczoraj chrypki i nie wiem co z tym robic ??? na szczęście w nocy dobrze śpi, ale jak mama jest blisko bo w łóżeczku to tak niebardzo i strasznie się wnim wierci że ani ja oni on się nie wysypiamy

sandros teraz to na nic nie ma czasu, nawet kiedy się uczyć :( i tak mam jeszcze zaległości. Jest ciężko, ale dam sobie radę- tak się podtrzymuje na duchu

grześ wzywa buziaki

Witam,

MMM dasz rade, ja i tak Cie podziwiam, jak juz pisalam, ja dziekanke wzielam, bo nie dalabym rady, a Sonia to umiala dac popalic.
Fajnie, ze Ci w nocy spi, mnie Sonia od wyjscia ze szpitala przez cztery miesiace nie umialam jej przestawic na normalny tryb spania. Od 17 do 23 nie spala - chciala sie bawic, jak zasnela to co 2 - 3 godziny sie budzila, zasnela na dobre ok 6 i potrafila spac do 12. Bylam tak padnieta, ze tez spala. Gdyby nie mama i Rafal to zle by z nami bylo.
Wiec MMM naprawde Cie podziwiam.

LILITH, a przepraszam kiedy idziesz na to badanie? Daj znac jak wyniki.

Ide z pieskiem i do nauki czas - istoria niemiec wzywa.

Pozdrawiam,

reklama
sandros dobrze że moja mała się za bardzo nie drze (nie zapeszać ;) ) :)też bym się bała że doniosą ;) ;)

lilith mam nadzieję że Twój poród będzie łatwy,a najważniejsze żebyś nie musiała przechodzić takich stresów tylko żebyś skupiła się na rodzeniu.I super że też będzie u Ciebie dziewuszka :) macie jakiś pomysł na imię ?

mmm no pięknie ;D
mmm pisze:
w pierwszych tygodniach Grześ dużo spał i też mniej jadł nie wiedziałam co ze sobą zrobić :)
ja mam identycznie to samo ;D no moja kruszynka nie była taka malutka ;) miała 3700 i 55cm .Ale dla mnie jest najmniejszą istotką :) i często się uśmiecha ;) wiem że teraz jeszcze ten grymas nic nie znaczy ale wygląda wtedy słodko :)

teraz już zasnęła i może ja też się położę,mąż kupił mi dziś pas poporodowy ijakoś lepiej mi się poruszać ;)

Do góry