reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie !!!

Ja tojednak jestem wielkim śpiochem :szok::-D

Mężul w pracy a ja muszę się brać za obiadek. Po południu jedziemy odwiedzić moich staruszków, muszę ojcowi zawieść soczek z buraczków do picia bo wczoraj bardzo prosil
i coś jeszcze na dzisiaj ??? Hmmm

Dziękuje kobitki za komplementy :-):tak::-)

Kubusiow
a podobni ??? No może rzeczywiście bo teraz mąż rośnie razem ze mną, tylko ja dla dziecka a on, hmmm.......:rofl:

reklama
Ewcik - znalazłam ośrodek już. fajne że parter i osobne wejście. my mamy na I piętrze. podoba mi sięże jest w tym naszym ośrodku dużo zieleni i plac zbaw, bo Piotrek będzie miał gdziesięszwendać. ale mam nadzieję, że głónie będziemy siedzieć na plazy.

Kubusiowa - to pomocnik z Kuby jest. czadowo wygląda w kasku.

hej
justyna diablica szkoda że sie nie zgadałyśmy bo tez bylismy w cyrku i w końcu bysmy sie poznali:tak:;-):-) było dużo ludzi a my siedzieliśmy w loży :-) dzieki za życzonka
kubusiowa w pięknym miejscu będzie stał wasz domek;-)

Siedze jak na szpilkach czekajac kiedy mnie złapie :-D:-Dide dokończyc zupke i ziemniaki skrobać ,póxniej zajrzę:-)

Kubusiowa - duper fotki. Kubuś już taki duży :rofl2::-D:rofl2::-) Działeczka superowa ;-) A Kubuś fajnie gwizdnął mamusi szampanika :-) I super ma fotelik na rower a ty tak elegancko ubrana :tak:;-) Widzę ze kupiłas sobie tą tunikę na allegro ;-)

Monysia - pleśniak mniam ...mniam.... ale ja dzisiaj stanęłam na wagę i :szok::szok::szok::szok::szok:Od dzisiaj przestaję jeść słodkie i kolacje :tak: Moje mocne postanowienie bo inaczej na plaży sie nie rozbiorę. Ładnie wyglądasz ciąża ci służy i fajnie jesteś szczuplutka. A tak patrzę na twojego meża i nie wygląda mi na nałogowca komputerowego :-D:-D:rofl::rofl2::happy2::-p

Ewcik - w H&M nie ma obnizek i nigdy zreszta się nie spotkałam.

Kaska - ja wczoraj w H&M na małego zostawiłam 159 zł. Maż mnie hamuje bo ja czasem się zapominam i wszystko bym tam wzieła dla Kamilka. Powinnam mieć tam zakaz wstępu :-D:-):biggrin2::ninja2:Zawsze jak am idę to zostawię koło 200 zł.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justyna - wierzę ci że masz masę zaleglości ale staraj się pisać bo jak widzisz powoli bb umiera bo nie straszysz dziewczyn :-D:blink::-);-):tak:Miałaś je mobilizować ;-)

Gdzie Karolinna:confused::confused::confused::confused:Wychodż z kryjówki wczoraj byłaś dostępna na gg:-D:-):tak:

Kaska :-):-)ok to super na pewno sie spotkamy jak juz bedzie blziej wyjazdu dam ci moj numer tel a ty mi swoj ..fajnie, w koncu Piotrus sie spotka z Filipkiem a moj maz zobaczy na wlasne oczy Titka bo co oglada zdjecia n bb to mowi ze on taki duży...:-)

Kubusiowa:-):-) fotki super...Kubus taki sczypiorek nie jest ..w sam raz....
Kubusiowa pamietasz o innych fotkach dla mnie ???:happy2::happy2::happy2:

Monysia slicznie wygladasz az nie chce mi sie wierzyc ze dziewczynke bedziesz miec ja bym tu pozstawila na chlopczyka.
Ja tez dzis mam lenia, maz pojechał do mojego brata na wyscigi Formuły - fani KUBICY a ja szperam na allegro...hihihihi a Fifik śpi

Justyna gratki dla Liwi jak to uczyniłas daj porade./..ja tez chce juz bez pampersów dla Filipka.....a moze samo przyjdzie...u nas jest ryk ja widzi nocnik.

Ewcik - no ciekawe jak chlopaki zareagują na siebie. :tak:;-) a co do wielkości Piotra - mi się wydaje, że on kurdupel w porównaniu z dzieciakami z jego wieku. musimy sobie obczaić dobre smażalnie to sobie pochodzimy na rybki. no i naplaży też tr sięspotkać, ostatnio kupiliśmy dla Piotrka taki malutki basenik.

Baśka - mnie też h&m gubi. ale najbardziej mnie smuci, że już na wiosnę nie kupięPiotrkowi nic z kolekcji snoopy, bo wyrośnie z rozmiaru 86. ale teraz odbiłam sobie i mam już cały komplet dla niego. a pomyśleć, że rok temu nie moglłąm patrzeć na nic co związane ze snoopim :-)

kaśka76... ja do H&M nawet nie wchodzę ale mam ostatnio chody i zniżkę w Corrcodillo :)

Ewcik....
olek lubi nocnik ale może siedzieć na nim i pół godziny a jak go w końcu z niego zabiorę to do 15 minut i tak robi kupę w pieluchę i dopiero wtedy krzyczy "eeeeeeeee....." ale udało mi się już parę razy zdążyć na normalny klozet... ale wtedy reakcja do 5 sek :)

Oliwka....
szkoda że się nie zgadałyśmy... a może nawet się widziałyśmy.... :) na przyszłość daj znać jak pójdziesz do Caritasu.... to do mnie masz po drodze.... :)

My chcieliśmy dziś jechać na Równicę... a wylądowaliśmy obok na Palenicy.... polecam.... ludzi tam jeszcze mało... jechaliśmy wyciągiem krzesełkowym Olek był zachwycony... nie bał się wysokości i podobał mu się wiaterek... najedliśmy się malin i jagód.... Oluś zbierał szyszki... spacerek super....

Diablica ja tez pewnego czasu dosc czeto kupowlaam w Jastrzebiu w Coccdrillo nie wiem czy dobrze napisałam , ciuszki sa fajne ale cenowo duzo wieksze niz w H&M:-:)-:)-(Ostatni w cocodrillo upatrzytamlam bezkrekawnik + spodnie i bluzeczka ale 187zł nie dam bo to dosłownie jeden sezon...moze jak ktoras babcia dofinansuje to może

Kaska ja juz powoli co do rozmiaru w H&M mam problem 86 jeszcze dobre ale takie na juz :-(
a 92 juz nie sa takie ładne jak te.
Jasne ze sie spikniemy...oj na rybke to i teraz mam ochote.
Ja juz sie zastanawiam jak my sie spakujemy...jakby nie bylo wszystko sie przyda tym bardziej z dzieckiem...moj M sie smieje ze bedziemy załadowani tak jak było w tej reklamie IKEI :-D

To teraz kilka fotek z dzisiejszego dnia

Na podwórku
bb1wf7.jpg

po kolacyjce oglądam bajki hi hi o 21,15
bb3hg4.jpg

bbzasypiamee4.jpg

reklama
Do góry