reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej!!!

Dzisiaj z Kamilkiem już chyba jest lepiej. Nie ma goraczki a wczoraj wieczorem zauważyłam na jego ciele kilka czerwonych plamek w kilku miejscach więc to chyba była 3 dniówka .

Mokatte - to fajnie, że troszkę o mnie myślałaś i przywołałaś mnie tu telepatycznie :-):tak::-D;-)U Izy wszystko ok wczoraj do niej dzwoniłam. Mówi, że Karolinka to mała spryciara, lobuziara, uparciuch i złoslica :-D:-)

Karlam - mój też zabawkami nie chciał się w tym wieku bawić a do tej pory szczerze sie nie bawi interesują go garnki, miski, automat, pilot, komórka,gazety poprostu nie to co jego. A ten basenik to fajna rzecz ja dałam mu tam piłki i czasem jak coś go naleci to wskakuje do niego wyciąga piłeczkę i ją mi daje i tak sie bawimy razem :-):-D;-)

Oliwka - wszystkiego naj...naj...naj i szybkiego bezbolesnego rozwiązania ci życzę

Kubusiowa- udanego urlopu ja tez już odliczam dni i szkoda, ze się tam nie spotkamy buuuu......... A fajnie byłoby gdybyśmy choć dwa dni tam mogli spędzić wspólnie :-)

Karolinna - nie ładnie tak podczytywać i nic nie pisać.....ja wiem, ze ty czekasz tu na specjalne zaproszenie żeby cie zmoblizizowac do pisania ;-):-):rofl2::-p

Sandros - bedzie dobrze...głowa do góry :tak:;-)

Luczynka - współczuje takiej rodzinki....ja chyba bym coś im powiedziała. Fajnie, ze już masz po sesji :tak:;-)

reklama
Witajcie kobitki!!!!!!

Ja Was zaniedbuje ale nie krzyczcie.
Nie było mnie trochę bo byłam na weselu a jak wróciłam niedawno to pranie wielkie i sprzatanie.
Ale niestety już chyba nie nadrobie co u Was.
Mam nadzieję że wszystko dobrze.

Ale tu pusto dziś.
Byliśmy na wizycie u gina. Malutka (a raczej już nie malutka)
ma 35 cm i waży 850g :szok: Wszyściutko zdrowiutkie, razem z mamusią :-) Taki wsydzioszek z niej chyba bo zasłaniała twarzyczkę rączkami. No i powiem Wam że ma już takiego kopa że szok. Czasem aż mnie zgina. Najbardziej szalała na weselu
razem z mamusią :tak::-D

Pojadłam sobie jagódek ze śmietanką. Teraz chyba się zdrzemnę troszkę i może coś upiekę na jutro do kawusi :-p

dycham resztką sił. jeszcze czeka mnie jeden ciężki tydzień. potem dwa dni odpoczynku i znowu ciężkie dwa tygodnie.

Ewcik - a kiedy jedziecie do Ustronia, bo my w drugiej połowie. zapodaj link kwaterki.
my będziemy tutaj: www.spanie.lindorf.pl

Mokatka - to może gdzie na Ustroniu Piotrek wyluka Darię????????:rofl2:

moje szacowne dziecko dziś po 1 w nocy stwierdziło, że jest wyspane. no i rządził do 4. masakra.

po południu byliśmy na spacerku. dość duży kawałek przedreptal sam. potem już na rączkach siedział, no i przysypiał troszkę.

Monysia - patrze a ty jesteś mamą pazdziernikową 2007 :-);-):tak::-D ja też jestem ale 2006 :-D:-)Ale czas szybko leci mój Kamilek juz taki duży :szok::-D Nie widzę fotek z wesela :-:)-:)-( Jakie pieczesz ciasto????:confused::baffled:

Dziś Kamilek juz czuje sie o wiele lepiej jednak to była trzydniówka Troszke go dzisiaj wysypało ale najważniejsze że nie ma gorączki :-D:-) Byliśmy dziś w Gliwicach bo otwarli nowe CH FORUM i powiem wam, że kicha jedynie H&M miało fajny wybór dla dzieci i kupiłam Kamilkowi troszkę ciuszków :-);-):tak::-D Aż byłam zdziwiona że tam taki wybór i na dodatek wszystkie rozmiary natomiast w innym H&M połowę rzeczy nie ma co tam.

reklama
Baska a czy teraz widzisz zdjęcia?
Leci, leci. Sama niedawno mówiłam że jestem w 7 tyg a teraz? Kiedy to zleciało :rofl2: Już się boje porodu :crazy:
Pieke pleśniaka, kupiłam dziś troche jagód i tak mi się
zachciało :-D

Do góry