reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej
Dziekuje za życzonka;-) a szczegulnie podoba mi sie te bezbolesne rozwiązanie:tak:
My wczoraj byliśmy w cyrku ,poszłam z Oliwką cieszyła sie szczegulnie jak były zwierzątka np małpki kucyki i wielbłądy :-)fajnie ze z nia poszłam bo mam wyrzuty sumienia że nie chodze z nia tyle ile trzeba ale odbijemy sobie to.
monysia ślicznie wyglądasz:tak:

reklama
Moja szlona jeszcze nie śpi.
A co ta stronka taka dziwna ??

Ja też chcę na wakacje ale nie mogę się ruszyc bo czekam na termin egzaminu :no::no: a tu nie chcą dzwonić.

A Ciechocinek czeka :-p

Witam

Mokatte bede czujan na Darie , moze ja gdzies spotkam

Kaska my wyjezdzamy 14,08 około 21 mamy dobe noclegowa zaklepana od 15,08 ale jak sie uda kilka dni wczesniej to babka da nam znac. Bo ma pare ktora na 99%nie wie czy przyjedzie.
A kwatera to "pod świerkami" około 15min spacerkiem do centrum , jest to dokladnie Sianożęty zaraz z Ustroniem Morskim to się łaczy.
Wiesz udało nam sie tutaj tanio bo 35zł od osoby za Filipka nic.Jak doszukam sie stronki to ci przesle a ty tez do Ustronia jedziesz..no prosze nie mamy sie okazji spotkac na Slasku to nad morzem moze sie spotkamy:-):-):-):-)Kaska nie wiem czy słyszalas pogode na tvn 24 zapowiadaja cieplo powyzej 23stopni , oby im sie to sprawdziło

Czy sa juz w H&M obnizki sezonowe?????

a kukuk :-)

ale Was zaniedbałam aż mi wstyd :sorry2:

nie umiem po powrocie wyrobić sie z robotą i w ogóle :eek:

Monysia ślicznie wyglądasz, ciąża Ci pasuje :-D

Oliwka wszystkiego naj naj !!!!
Ja też wczoraj byłam z Liwią ale szkoda że sie nie spotkałyśmy, a nawet zastanawiałam sie i roglądałam czy Cie nie ma :-)

kochane nie wiem co tam jeszcze, jak tak długo sie tu nie kuka to potem tak to jest :rofl2: no a z niusów to Liwia pożegnałam pampersy :tak: i juz od dłuższego czasu zamieniała je na nocnik :-)

całusy !!!!!

witam.....

Justyna... jak Liwia po cyrku?... gratki nocniczka... mnie niestety jeszcze czeka stres porzucenia pampersów... a mówiąc szczerze obchodzę to jak gada.... ale wkońcu wezmę się w sobie :)

Ewcik... udanych wakacji....

Oliwka...
spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe.... jak samopoczucie.... dużo czasu Ci już nie dostało...

Ostatnio byliśmy w cyrku i muszę powiedzieć że nie doceniliśmy własnego syna.... dawaliśmy mu góra 5 minut że wysiedzi... a mały krasnal był tak zaaferowany że bez trudu wytrzymał cały spektakl.... jak na kogoś kto usiedzi na miejscu 20 sekund to niezły wynik :-)chyba brał przykład z Liwi która w przeciwieństwie do mojego Brzęczoły jak zwykle dawała mu dobry przykład :)

A tu dzisiaj co bez medali ?????????

Śniadanko sobie jemy i wakacjujemy.

Pogoda sie poprawia może na rowerki się wybierzemy ???

Kto chce wyjść z moim psem ???

heja:-)

monysia - pieknie wygladasz:tak:a z mężem jesteście bardzo do siebie podobni:szok::tak:

ciekawe jak Kuba zachowywał by sie w cyrku:happy2::happy2::-)

a teraz próba wklejenia zdjatka bo cos mi szwankuje:cool:

Załączniki

• DSC05313.JPG
    DSC05313.JPG
    199,6 KB · Wyświetleń: 33
o udało sie :-D własnie na tym zdjęciu widac jak Kubuś "gwizdnął";-) butelke po szampanie.

a oto nastepne:

1. na swoim "polu" gdzie bedzie stał nasz domek:-)
2. ale słodki całusek
3. a tak Kubus pomaga dziadkowi
4, 5 wycieczka rowerowa

Załączniki

• DSC05365.JPG
    DSC05365.JPG
    132,3 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC05376.JPG
    DSC05376.JPG
    148,7 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC05337.JPG
    DSC05337.JPG
    144 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC05332.JPG
    DSC05332.JPG
    157,4 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC05334.JPG
    DSC05334.JPG
    121,7 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Ewcik - no chyba tak z tym spotkaniem nam wyjdzie :-) my mamy nocleg od 18.08. za Piotrka też nic nie płacimy. to kwatera sprawdzona, bo 2 lata temu była tam koleżanka z pracy z dzieckiem niewiele starszym od Titka. z Ustronia do Sianożęt można na piechotkę na spacerek. pogoda mam nadzieję, że będzie. a potem jedziemy do Wrockai do Świeradowa do mojej ciotki i przyjaciółki.

Do góry