reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Luczynko serdecznie współczuję odwiedzin ,,, a tak poza tym to widzę z opisu że jestes w Łaziskach.....:tak::tak::tak:
Martaglo myślę że majteczki:-):-):-)

a tak poza tym to wlazłam oczywiscie na galerię i przeraziłam jak matki pokazują swoje maluszki na golasaaa...tyle o tym mówiło się a tu nowe albumy i z golaskami..a pedofile mają pole do popisu...wrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:
karlam co tam u Ciebie??bo wkurzyłaś się na nas i zniknęłaś...:-:)-:)-(
Mokkatko miło mi, że również martwiłaś się o mnie..

zmykam bo mam jesce kapke załatwień dzisiaj...powkurzałam sie na urząd miasta ORZESZE, kurczeeee normalnie tam nic nie można normalnie po ludzku załatwić..wszystko ma swój czas a proceduraaaaaai biurokracjaaaaa królem!!!!! a nam budowlańcy zaraz uciekną na inną budowę i bedzie dooopaaaa...wrrrrrrrrrrr..jestem naładowana że aż iskry lecą....papapapa ide już bo na Was przejdzie ;-);-)

reklama
:no::no::no:tradycyjnie w TESCO kupiłam skarpetki.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Siedzę ma gratce i szukam auta, a to trudna sprawa :angry::angry:z dwoma poduchami

Wczoraj chipsy sobie zafundowałam i nospa musiała być obowiązkowo, oj szybko nie złapię się za chpiisy. Moje jelitka ich nie lubią.

Dinozaury stoją na stole zabawa w przedszkole trwa.

Hej dziewczyny!!!!!

Czy ktoś nas jeszcze pamięta :-):confused::-D:angry:

Dawno nie pisałam ale troszke podczytywałam :crazy: Powiem wam mam bardzo mało czasu ostatnio :-:)no:Kamilka nie można spuszczać z oka a wieczorem jak zasypia to przeważnie ja już też bo jestem wykończona :zawstydzona/y::-( Od dwóch dni jestem nie wyspana Kamilek mi gorączkuje ale nie ma kataru ani kaszlu podejrzewam, ze to albo trzydniówka albo od ząbków (wychodzą mu może trójki) ale nie jestem pewna bo nie da mi zaglądnąć a jak mu smaruję to czuję wykukłe dziąsło ale nie jestem pewna. kamilek ma już dolne i górne jedynki i górne dwójki a dolnych dwójek brak. Dzisiaj też ma gorączkę w dzień 38,1 zobaczymy co będzie po kąpieli. Daję mu w czopku paracetamol jeżeli to trzydniówka to jutro już powinno być lepiej. Odpisałabym kazdej was z osobna coś ale nie jestem w stanie.

Wpadłam tylko napisać co u nas.

Trzymajcie się dziewczyny.

Buziaczki.

Baśka- chyba Cię przywołałam telepatycznie, bo myślałam ostatnio co słychać u Ciebie i Izy.:-D:-):-D
Dużo zdrówka dla Kamilka....

Martaglo- powodzenia w szukaniu autka. A na jakie się nastawiacie? Jesli mogę wiedzieć...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Trysia- też dziś jestem po wizycie w urzędzie (dowód musze wymienić) i...nic nie załatwiłam. Okazało się, że mój akt ślubu jest niewaściwie wydany...:szok::szok::szok:
Nie przeszkadzał w wydaniu starego dowodu i innych dokumentów, a teraz - NIC Z TEGO...:no: I muszę jechać do Jastrzębia załatwiać nowy akt ślubu.....:wściekła/y: Też kocham urzędy...:crazy::rofl2:

Idę na film!!!! Leci "Dzień zagłady"...co prawda juz widzaiłam, ale lubię......:tak:

Karolinna i Kubusiowa........ no, no, no.....:angry::sorry2::angry::baffled::angry::eek::angry:

hello:-)

ale ten czas mi biegnie:szok::szok:

u nas wszystko oki, Kuba rosnie i rozrabia :-D:happy2:w pracy oki juz zaskoczyłam:rofl2:tylko brakuje mi czasu na przyjemnosci tzn. na pogaduszki bb wiec od czasu do czasu Was podczytuje ale sił brakuje na skrobniecie pościka, ale mokkatka mnie zmoblilzowała że ktos pamieta o kubusiowej;-)dzieki kochana:tak:
a my za tydzień wyjazd na urlopik byle tylko ta sraszna pogoda sie skonczyła:wściekła/y:

trysia - podczytałam że załatwiacie sprawy papierkowe dot. budowy domku?? my po wakacjach zabieramy sie tez za te sprawy i na wiosne chcemy ruszyc pełną parą:tak:

martaglo - kuchnia bardzo fajna lubie taki styl:tak:jak znajde czas to wkleje kilka moich projekcików nawet i kuchnia sie znalazła:tak:ja w tesco teraz kupiłam sobie kilka fajnych przecenionych ciuszków dla naszej rodzinki, jak ma sie szczęscie to mozna cos fajnego trafic ja teraz miałam:-)

ciekawe jak tam nasza oliwka?????????????:confused::confused::confused::confused::confused::szok::szok::szok:

baska - zdrówka dla kamilka:tak::tak:

luczynka - gratki za zaliczone egzaminy, a gości i to takich to sedecznie wpółczuje:szok::-(

karlam - u nas hitem od samego poczatku były kolorowe piłeczki chyba 100 szt w baseniku, do teraz bardzo fajnie sie nimi bawi jak je po całym pokoju rozsypie a przy tym ma duzo śmiechu:-):-):tak::tak:

Luczynka z ta miska to fajny pomysl ale nie wiem czy Michas jeszcze za maly nie jest :-) pileczka z dzwoneczkiem ----> szukam czegos takiego ale jakos znalezc nie umiem :-(

Kubusiowa chodzi o taki basenik z pileczkami co pokazywala Baska i widac na stronie ze zdjeciami Kamilka? :-) hmm nie wiem czy malemu sie spodoba cos takiego bo dla niego najlepsza zabawa jest wstawanie i cwiczenie chodze (a ma dopiero niecale 6 miesiecy).

Karlam ten twój Michasiek to jakiś ekspresowy.
Moja w tym wieku to nawet pupy nie ruszyła aby raczkować a ulubiona zabawa to oglądanie książki wykonanej z segregatora i kolorowe obrazki A4 w koszulkach.
Siedziała i oglądała aż do znudzenia. Tu na zdjęciu już starsza i oglądała sama.
29c48c731ffaf19e.jpg

;-);-);-);-)melduje Sie I Zabieram Dzis Złoto Mokatte :-):-):-):-)

Zyjemy I Wsyztsko Juz Ok Ale Filipke Przebył Angine .....cos Wiecej Napisze Wieczorem Albo Jutro ..teraz Mykam Sie Ubierac Bo Na 10 Do Pracy
Całe Szczescie Ze Tylko Na 4 Godzinki.
Wakacje Dopiero W Sierpniu, Udało Nam Sie Zalatwic Fajne Pokoje W Ustroniu Morskim(z Lazienkami I Osobne Wejscie I Na Parterze Wiec Latwiej Nam Bedzie I Z Wozkiem I Filipke Bedzie Mial Plac Zabaw Zaraz Przed Wejsciem....:-)

reklama
Ewcik- to może się z moją Darią spotkacie, bo jedzie 11 sierpnia na kolonie do Ustronia Morskiego :-D:-D:-D:-D:-D

Kubusiowa- fajnie, że się odezwałaś. :-) Może jakieś zdjęcia Kubusia uda Ci się wkleić????:sorry2:

Oliwka- samych szczęśliwych chwil z okazji urodzin i ekspresowego porodu!!!!!! :happy2:

Martaglo- fajny pomysł z tym segregatorem...:-D Muszę u nas wypróbować....:-D

Miłej soboty!!!!!!

P.S. Karolinna- masz krechę.....:tak:;-):rofl2:

Do góry