reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !!!! dziewczynki !!!

ja juz pomału wymiekam ! dziś znów siedziałam w zakładzie :eek: no ale musi być gotowe i juz !!! Mogłabym zlecić to żeby mi teściowa albo P pomogli ale moja koncepcja i ambicja nie pozwalają i takim sposobem siedzę po nocach :baffled:
no ale wizja ze za tydzień bede o tej porze w drodze do Chorwacji jest pocieszająca i chyba tylko ta myśl powstrzymuje mnie przed odwaleniem kity i padnięciem !! :-D

Baśka do nas jest jakieś 60 km !! zapraszam !! a co do Kubusiowej to wybiera sie i wybiera wiecznie :dry: jakbym większość klientów takich miała to bym juz na bezrobotnym była ;-):laugh2:ale co sie odwlecze ....itd

Mamboo i jak tam Oskar ??

Kaśka hahaha super !! ciesze sie że ten słodziak z tymi zabójczymi oczętami przyjedzie do nas ale Go wymeczę :-D
A co do chodzenia to od koleżanki młody jak miał 1,5 roku podreptał !!

Monysia ja tez neutralne kupowałam ubranka :-D A imie Anastazje BARDZO mi sie podobało ale P nie był nim zachwycony !!
a chłopem aż tak sie nie przejmuj, pogadaj jeszcze a jak nie to wywal komputer przez okno - oczywiście żartowałam z tym ostatnim :baffled:

:-)

reklama
ZŁOTO!!!!!!!!!!!!!!!!:-);-):tak::-D

MONYSIA- WSPÓŁCZUJE, ZE TAK TWÓJ CHŁOP SIĘ ZACHOWUJE:baffled::eek:ALE NIE MA NA NIEGO JAKIEGOS SPOSOBU:confused::confused::confused:

JUSTYNA - TO NIE AŻ TAK DALEKO:-D:laugh2::-):tak:MOZE ZDECYDUJEMY SIE NA SESJE U WAS;-)PO ZNAJOMOSCI ZAWSZE TANIEJ;-);-);-)

Witam,

Monysia wiem co czujesz - u mnie jest ostatnio to samo, tyle, ze nie siedzi i gra, a zajmuje sie na forum. Ja rozumiem, ma jakas pasje i chce sie rozwijac, ale jeszcze porzadnie sie nie rozbierze juz kompa zalancza. Prosze bysmy przynajmniej razem posiedzili - teraz nie moge - slysze odpowiedz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MamaBoo naleze do osob, ktorym jak cos nie pasuje - to mowia i to bardzo obrazowo, by napewno byc dobrze zrozumiana, poprostu jak pisalam wyzej teraz istnieje forum.
Mam nadzieje, ze uda sie Wam sie znalesc najlepsze rozwiazanie, a tym samaym opieke - trzymam kciuki.

Pozdrawiam,

czesc BB-owki:-)
luczynka oj szkoda mi cie ze musisz pedzic na uni, a co studiujesz i kto zostaje z Oliwka?
sandros jak tam humorek ? mam nadzieje ze deprecha minela;-)
co do fotek to my mielismy podobnie -wirus nam zaatakowal compa i zezarlo wszystkie zdjecia no i myslalismy ze wszystko przepadlo, ale potem M sciagnal jakis program i odzyskal wszystkie fotki wiec moze u ciebie bedzie podobnie:tak:
czarnulka , MamaBoo pozdrawiam:-)

my wybralismy sie wczoraj na basen pogoda jak dzwon, zaliczylam karnienie malego cycem na kocyku ale tak dyskretnie ze nawet nikt sie nie zorientowal:-)
potem pojechalismy na dzialke do kumpeli na grilla mniam mniam steki, salatki ,ciacho , kawka , piwko do wyboru i koloru
super dzien !!!
a tu jutro trza do pracy:baffled:
pozdrawim reszte mamc;-)

Witam,

Majkam moja deprecha jest obecnie w fazie - lepiej nie podchodz - zabije.
Komp naszczescie odrzyl, ale ledwo zipie. Kupujemy wiekszy twardy, a zdjecia wypalilismy na dwoch plytkach dvd, wiec narazie OK.
Fajny wczoraj dzien spedziliscie. Tez wybralabym sie na basen. Jutro idziemy na weselicho, wiec tez troche sie pobawimy.

Pozdrawiam,

Baska nie ma sposobu uwierz mi, chyba posłuchać rady Justyny
i wyrzucić kompa przez okno :-D ale wtedy nie będe mogła z Wami rozmawiać :-(

Sandros dokładnie tak samo moja małżowina robi, jeszcze dobrze nie wejdzie do domu a już komputer załącza :wściekła/y:
i też ciągle słysze za chwile........

Tak wogóle to witam się z Wami :-D:-D:-D

Dziś zrobiłam mężulowi psikusa :tak: wracał z sądu i napisałam mu wielgachną listę zakupów które ma zrobić w drodze powrotnej :-p:laugh2: i ciągle telefon od niego :baffled: jakbym nie wiem co wymagała :no::eek:

hej babeczki,jak wiecie nie będzie mnie przez weekend bo robie przygotowania do imprezki Wikusi ;-) Trzymajcie kciuki te co nie mogą przybyć by było wszystko OK ;-)

wiecie co wszystko fajnie pieknie ... a tu otwieram dzis poczte i jakis dziwny rachunek przyszedl na 40 eur , ze niby za jakies tam broszurki komputerowe dla mojego meza... wiec dzwonie tam i mowie ze to pomylka bo moj M nic nie zamawial a tymbardziej po niemiecku a baba na to ze owszem tak - przez neta:szok:
no i dzwonie do M on o niczym nie wie ale mowi ze wchodzil na jakas stronke o oprogramowaniu i podawal swoje dane :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie nie doczytal i przez glupote zamowil
no i teraz beda nam to g...o przysylac przez rok i calosc rachunku to 160 eur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mnie szlag trafi, jakby juz nie bylo na co wydawac kasy

Hejka!
Z Oskarkiem już jest wszystko w porządku. Leki zadziałały, jeszcze tylko wieczorem dostanie syropek i już koniec.
A co do opiekunki to jednak wczoraj zadzwoniłam , żeby odwołac spotkanie, bo Rafał zaczął mówić, ze on nie chce żeby ktoś obcy się nim opiekował itd. A dzisiaj zapytałam sąsiadki czy nie ma kogoś zaufanego a ona na to, ze sama z nim posiedzi, bo jej się i tak nudzi. W sumie kobieta starsza, bo po 60 - tce na pewno, ale jest bardzo energiczna i przede wszytskim mam do niej zaufanie. Oskarek też ją bardzo lubi. Np. dzisiaj szliśmy na plac zabaw, ale jak zobaczył "babcię" siedzącą na ławce pod blokiem to już nigdzie nie chciał iść. Tylko mam pewien dylemat, bo nie wiem ile jej dać pieniędzy za to. W sumie wszytsko zależy od tego ile będzie z nim siedziała. Strasznie się cieszę. Rafał już w poniedziałek na kilka godzin go zostawi, bo musi jechac do tej firmy a ja będę w parcy, takze zobaczymy jak OSkar to zniesie.
Majkam - nie zazdroszczę. Mój R. mówi, że wcale nie musicie tego odbierać, bo nikt Wam tego nie udowodni, ze np. ktoś podał jego dane bez jego zgody. Ja bym tego nie płaciła przynajmniej.
Czarnulka trzymam mocno kciuki, żebyw syztsko było ok i czekamy na fotki z urodzinek !
Monysia ja nie wiem, ale chyba jedyne rozwiązanie to po prostu ignoruj go. rób tak ajk on, włączaj telewizor i nie zwracaj na niego uwagi. Może to mu otworzy oczy. A jak np. będzie się chciał wieoczorem "posytulać";-) to mu mów "Za chwilę". A co do imienia to Milenka też mi się najbardziej podoba. Vanessa też jest ładne, ale znając nasze Urzędy to pewnie zarejestrowaliby Wanesa - tak jak OsKar miał być OsCarem, ale pani urzędniczka się nei zgodziła.....A tak w ogóle to po jakichś 2-tygodniach powiedziałam R., ze w sumei mogliśmy mu dac na imię Kubuś, ale było już za późno....
Sandros to tak jak ja. Zupełnie nie rozumiem kobiet, które płaczą po kątach a facetom nic mówią. Moja mam taka była przez 20 lat małżeństwa i wiem czego mam nie robić.A tak na marginesie to nasz komputer w ogole odmawia posłuszeństwa - wszystko pięknie, ale jak chcemy wejsc do Windowsa to się sam wyłącza...... Sami już nie wiemy o co chodzi, dziisja R. wziął twardziela do serwisu, zeby go sformatować, bo nawet tego się nei da zrobić, a facet wziłą 15 zł, spojrzał i pwoiedział, ze on nie ma takeigo programu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Spoko:baffled:.
Justynko ja tu widze, ze ty zdjęcia robisz. Jakieś w studio, plenerze czy jak ? Ile by u Ciebie taka sesyjka kosztowała ?
A nie wie ktoś co z IZĄ i KAROLINKĄ ??? Ma ktoś z nimi jakiś kontakt ?

reklama
Mama Boo no wlasnie w PL moze jest inaczej , ale tutaj to od razu ci wysylaja jeden rachunek , drugi i trzeci a potem naliczaja odsetki - juz raz tak sie nadzialam , wiec poki co sprubuje jeszcze raz tam zadzwonic w poniedzialek moze da sie to jakos odkrecic
mam nadzieje ze maly bedzie zadowolony z przyszywanej babci:-)

Do góry