reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Babeczki sorry ,ale nas z Lenką nie będzie na spotkanku :dry:. No ale niedługo będą urodzinki u czarnulki ,więc planujemy być i mam nadzieję poznać resztę dziewczyn które jeszcze nie znam;-) no i spotkać te które znam:-D.

.Róbcie dużo fotek i powklejajcie je wieczorem:tak:.

.Pozdrawiamy i życzymy fajnego spotkanka:tak:.

reklama
No tak to kto w końcu będzie na tym spotkanku a Karolinna ty nie masz usprawiedliwienia bo to ty wymyśliłaś to spotkanko a teraz się nie pojawisz:confused::confused::confused:

:-)witam

no ładnie czytam tu smutne wiadomości że część mamusiek ze smykami odpada ze spotkania :-(

MOKKATE JA JEDNAK BARDZO LICZE NA CIEBIE ŻE NAS JEDNAK NIE ZAWIEDZIESZ:tak::-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAROLINA PRZECZUWLAM TO :-( masz minus:cool2:

mmm ty wpelni usprawiedliwiona zycze zdrowka.

My bedziemy na pewno jak nikogo nie bedzie nie zginiemy;-):-D Moze zrobimy ewakuajce do SILESI w takiej sytuacji;-):-)

Trysia - witaj kochana, ostatni twj post to jak dobrze pamiam byl po powrocie z wakacji i cisza zapanowala:confused::-(no i ja nie zapomnialam o kawie capucino jak zapraszaa

reklama
Witam!
Kilka dni mnie nie bylo ale naprawde nie mialam na nic czasu :-( Podczytywalam Was jednak regularnie, przynajmniej sie staralam :-p Ale i tak nie bylam w stanie zapamietac tego co sie u Was wszystkich dzieje :zawstydzona/y: Ja skupiam sie na nauce bo w przyszla niedziele mam test z psychologii rozwojowej i osobowosci :baffled: do tego mam duzo do przygotowania na zajecia na uczelnie no i do tego musze miec min 10 pierwszych stron mojej pracy licencjackiej tez na przyszly weekend bo jak nie to promotorka mnie zabije :baffled::szok::eek:;-) A poki co to mam az 2 strony :szok::szok::szok: i do trego nei trzyam sie to co napisalam kupy ani dupy! (sorki za wyrazenie) Ponadto Oliwia od kilku dni nei chce nic jesc :-(nie da sobie nawet wcisnac butelki, nawet przylozyc do ust :no: Do tego jest cholernie marudna i wiecznie nic jej nie pasuje :wściekła/y:W nocy budzi sie i tak jak np przedwczoraj od 2:30 do 3:30 chciala sie bawic :eek: A wstaje juz okolo 6-7 rano. JA przy tym padam na pysk. A ona wiecznie ryczy bo nic Jej nie odpowiada :angry::no2:Ja juz nie wiem co jest grane. Przypuszczam ze wychodza Jej dolne dwojki ale ilez mozna ryczec i nic nie jesc :confused::-(Ehh... A do tego juz dwa dni stoje przy desce i prasuje a konca nie widac. Troche zapuscilam sie z tym praniem i teraz sa tego efekty. Ehhh... Ogolnie to u mnie wszystko do dupy!

Wy pewnie jestescie teraz na spotkanku lub tak jak Czarnulka bawicie sie gdzies na calego. A ja wracam do zelazka :wściekła/y: A tak chcialam byc na tym spotkaniu i Was poznac ale niestety nic z tego nie wyszlo :wściekła/y::wściekła/y::-( Czekam za to na relacje i fotki :tak:

Do góry