reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka ... super , bo się martwię, że Jeremi nie będzie miał dziewczyny, bo same chłopaki się rodzą :baffled:
a jakie imię wybraliście ??

Mokatte ... drewniane są trudniejsze w utrzymaniu czystości, więc marzy mi się plastikowe

Kubusiowa ... juz nie ma krzesełek w twoich kolorach tylko takie jak Baski, a te mnie sie nie widzi :baffled:

Czarnulka .... haahaahaa

Kaśka ... jak to :szok: są szersze i węższe ! Na co jeszcze zwracać uwagę ?

MamaBoo .... oj chętnie się z tobą poznam :tak:

Zgubił mi się post i już nie wiem co komu jeszcze chciałam pisać :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
:-) Ja schudłam już 22 kg :-) ale jeszcze zostało do zrzucenia 3 w tyłku i dwa w udach ;-) :laugh2:

Jeremi coraz częściej przesypia całe nocki tj 10-12 godzin, ewentualnie jedna pobudka na mleczko ok 3-4 - Zuch chłopak :-)

.Hej babeczki.

.Piszę tu dziś informacyjnie;-).Chodzi o spotkanie w parku Chorzowskim .Na dzień dzisiejszy lista wygląda tak:

.SPOTKANIE

12 maja
-
diablica
-mmm
-karolinna
-mokkate
-czarnulka
-mariaola

19 maj

-iza1
-kaska76
-mmm
-karolinna
-mokkate
-sandros
-mariaola
-baska.

.Kto jeszcze chce niech się dopisuje,jutro zdecydujmy już,dziewczyny, kiedy będzie spotkanko:tak:.

.Pozdrawiam.

Witam witam!
Przed chwilą napisałam długiego posta i mi go wcięło:wściekła/y:

Mokkate na weselu było super, bawiliśmy się fajnie, pojedliśmy :-p Karolcia tak wcinała obiadek jakbyśmy ją w domu głodzili :szok: A po obiadku ją "sprzedaliśmy" i mogliśmy się swobodnie bawić :-D

A co do mleczka to myślę że Martynka pije go tyle ile potrzebuje, jak je sery to na pewno jej to wystarcza. Karolcia pije mleczko po obudzeniu, potem przed drzemką zwykłe przegotowane z kakaukiem, na dobranoc kaszkę mleczno ryżową a w międzyczasie czasem serek, albo Monte :tak:

Karolinna ja się pisze na oba terminy ;-) :-) :cool2:

MariaOla gratki za sukcesy w gubieniu sadełka!!! A Jeremi to super dzielny chłopczyk!:tak:

Baska Kamilek świetnie prezentuje się w krzesełku, widać że lubi w nim siedzieć :tak:

witam ja tak szybciutko:-D

karolina - nas wpisz na 19 maja:tak:

mokkate - mój Kubuś od dawna nie pije mleka bo nie lubi, rano i wieczorem je kaszkę i w dzień pije np. jakis mleczno owocowy koktajl, serki , jogurciki itp. Pani doktor powiedziała żeby go nie zmuszac bo on ma dosyc w dzień podawane posiłki mleczne

mariola - no basia tez nie umiała juz na all znaleźć tylko takie kolory były, brawa dla Jeremiego za przespane nocki, a dla ciebie za zrzucone kilogramy

mykam w spanko papapa

.SPOTKANIE

12 maja
-
diablica
-mmm
-karolinna
-mokkate
-czarnulka
-mariaola
-iza1

19 maj

-iza1
-kaska76
-mmm
-karolinna
-mokkate
-sandros
-mariaola
-baska
-kubusiowa.

.Życzę spokojnej nocki !:tak:.
dobranoc02mj2.gif
.

No i DUPA! Widzę że spotkanko szykuje się na 19 :-( A ja tak baaardzo chciałam was wszystkie poznać :-(

Mojej Emilce idą ząbki i straaasznie cierpi :-( Płacze i marudzi w dzień i noc :-( Jak by jej hurtowo wychodziły :-( Teraz też bardzo ciężko było ułóżyć ją do spania :-( Na szczęście jak posmarowałam dziąsełka dentinoxem to zasneła juz spokojnie. Mam nadzieje że to nie będzie trwało długo :-( Wikusia też jest już widze zazdrosna że Emila ciągle sie tuli do mnie,a mnie aż skręca że nie mam jak je tulić obie na raz :-( Staram sie to nadrobić jak Emili nie trzymam,ale i tak mnie rani jej wzrok smutny jak tule Emilke :-( Niunia na szczęście nie robi większych problemów.Czasami porozrabia,ale bezszkodowo ;-) Niedługo dołączy do niej siostrzyczka to dopiero będzie czad haha.No i Wiki dzisiaj się zabawiła w pikassa i popisała meble i kawałek ścisny.Na szczęście z mebli sie zmyje i ze ściany tez większość ;-)

Luczynka takie sobie dopóki nie zapłaciliśmy to super a potem jaja robiła ale ok !! i znajomi tez mieli takie same doświadczenia !!!

a ja jutro do KRAKOWA !!!!!!!!! na spotkanie z sierpniówkami !!!! :-)

reklama
No i znów ZŁOTO :-) :-) :-)

justynka, ale fajnie masz....Kraków:-) A dużo Was się tam wybiera:confused: :confused: :confused:

MariaOla gratuluję przespanych nocek i zrzuconych kg:-)

czarnulka bądź dzielna:happy:

iza fajnie, że się wybawiliście na weselu:-D ja za miesiąc...:dry:

I znou słonko za oknem, ale chyba zimno............
Miłego dnia:happy:

Do góry