reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam wieczorkiem

Widzę, że sezon grilowy u większości rozpoczęty:-) Ja dziś zaliczyłam jedzonko z grilla, w domku, bo na dworze ziąb:-) Ale i tak było pyszne....:happy: :happy: :happy: I tym sposobem powiedziałam "bye, bye" moim postanowieniom na zrzucenie ciałka:baffled: :baffled: :baffled: ale od jutra znowu;-) ;-) ;-)

A ja dziś byłam prawie cały dzień na zakupach...kupiłam klamki, lampy...same potrzebne rzeczy:-) I chyba pierwszy raz mogę powiedzieć, że jestem zmęczona zakupami:cool2: :cool2: :cool2: A muszę zbierać siły na następną niedzielę, bo jadę szukać kreacji na wesele:happy: i sił mi będzie dużo potrzebnych:tak: :tak: :tak:

justyna co do spania Małej przy Tobie....ja sobie takie zachowanie tłumaczę tym, że sprawdza czy jest mama, a jako, że jest to szkoda czasu na spanie. U nas na początku tak było, że w tygodniu (jak byłam w pracy) to Pati spała po 2, 3 godziny a w weekend (ze mną) góra 1,5h....i nie chodziło tu o miejsce do spania:dry:

karolinko, ale fajnie jest jak takie Maluszki szczekają;-)
Raz nie wiedziałam co się dzieje, bo nagle w sklepie Pati zaczęła szczekać....okazało się, że na półce stały psy....:dry:
Ale co Ty tak późno robiłaś wczoraj na bb:confused: :confused: :confused:
A dziś kogo odwiedzałaś:-p :confused:

kaska, współczuję tej wyprawy do pracy:eek: A w środę i piątek też idziesz:confused: :confused: :confused:

Zniakm.....
PAPA:elvis:

Anian: tak.

Piotr miał dziś strasznie marudny dzień. poza tym to obijałam się cały dzień!!!!!!! no i zregenerowalm swój organizm po dietce - bardzo mu brakowalo jednak magnezu :happy: zjadłam kawałek mięska z obiadu z sałatą i rzodkiewką. no i bez kolacji spać. się odchudzam dalej coby wleżc w ciuchy sprzed ciąży.

Dzisiaj mroźny spacerek zaliczony we wtorek wyjazd. Czas wypoczynku nadchodzi. Fajnie jutro wolne nie trzeba wstawać do pracy.

Moja szleje z konikami tylko słychać wasza wysokość, zliczyliśmy TESCO i kupiliśmy fajny szklafrok z frotty za 20 zł CHEROOKE.

Oliwka to jest jakbys od ronda gdzie Mc Donald w stronę Amadeusa i przed nim skręcasz i jedziesz cały czas prosto i po łuku i potem jest jakiś sklep biedronka czy cos takiego i za tym sklepem !!! Tam w sumie na pierwszy rzut oka dla takich maluchów to tylko jedna zjeżdżalnia basen z piłakmi i tunel ale godzinę tam urzędowali i ubaw mieli !!!

Anian z tym spaniem to też coś prawdy w tym jest !!

Dzis byliśmy u znajomych Liwia wyszalała sie z Dawidem, swoim rówieśnikiem, tak super się razem bawili ze w szok ! Urzędowali i buszowali równo a co jedno zrobiło to drugie zaraz to samo :-D

Wstawać Leniuchy:happy: :happy: :happy:

Piękny i słoneczny dzionek się szykuje (taki mam widok z okna). Moje dziecię już od 2 godzin buszuje....:baffled: :baffled: :baffled:
I teraz jeszcze mamy dużo czasu, bo Młoda spać pójdzi dopiero ok.12:baffled:

AAAaaaaaa....ZŁOTO dziś moje:-) :-) :-)

Miłego poniedziałku :cool2:

no to ja arbeit macht frei!!!!!!

i sreberko moje.

Piotr zrobił pobudkę przed 5. w sumie to był dziś za budzik dla taty.:laugh2:
szkoda że ja już nie dospałam.

nie jedziemy dziś do psa, bo pani chora. a ja się tak napaliłam na te zajęcia dziś. taka ciekawa jestem reakcji Tytusa na bliskoi kontakt z psem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hej hej i ja się witam !!!!!

nie chce iść mi sie na spacerek bo była smieci wywalic i tak mi zawiało że szok, pójdziemy za chwilkę jak sie ociepli troszkę a póki co Liwia od 30 min bawi sie 3 kubeczkami i w jednym miała troszkę herbatki i przelewa z jednego do drugiego i tak w kółko :eek: :laugh2: i nawet nie rozlało jej sie za bardzo :happy: teraz wziełą sobie butelkę starą i wlała do niej i znów to kubka !! ale ma zabawę !! ups właśnie kałuża teraz sie zrobiłą ale wyciera twardo i tuszuje ślady :-D

reklama
Hej!!!!

Kaśka- oj...to szkoda. Ale wiesz jak to mówią - "co się odwlecze...":-)

Karola- w sprawie spania, to dam małej trochę czasu. Może sama sobie ograniczy spanie do jednego dziennie...:happy: Widocznie potrzebuje jeszcze tyle snu.... Choc nie wykluczam czasowych odstępstw....

Iza- i jak tam po weselu. Jak się wybawiłaś?:confused:

Od jakiegoś tygodnia Martynka mało pije po kąpieli. Myslałam, że to przejściowe, ale widze, że się powoli odstawia.:-(
W związku z tym mam pytanie- czy raz dziennie mleczko to wystarczająco dużo? Bo coś mi się wydaje, że powinna pić jeszcze dwa razy.... Oprócz tego je serki, jogurty i ser żółty... No nie wiem...:confused: :confused: :confused:

Do góry