reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wieczorkiem! Karolcia już wykąpciana i w łóżeczku, ciekawe o której padnie.

Shinue witaj po przerwie! Gratulacje dla Ciebie i Twojego męża z okazji ślubu a dla Marzenki z okazji chrztu :-) Macie teraz w domku małego Aniołka :tak:

Oliwka to ciekawy dzionek przeżyliście, nie dziwię Ci się że jesteś padnięta, ale za to malutka szczęśliwa :tak:

Monysia oby ten katarek szybko Ci przeszedł.

Luczynka my też zaliczyliśmy mały spacerek, po południu chyba wcale nie było cieplej :baffled: Powodzenia dla chrzestnej Oliwci!

Kanoot niestety nie pomogę bo nie wiem, a próbowałaś poszukać w necie??:confused:

reklama
hej hej !!!!
ja po spotkanku było SUPER !!!!!!! byłyśmy w 5 + mezowie + dzieci !!!

Liwia w aucie zasneła i w garażu sie obudziła i myślałam ze juz będzie urzedowac a zaniosłam ją do pokoju i posadziłam na kanapę i zanim sie porozbierałam to ona juz lezała i spała dalej więc tak jak był połozyłam ją do łózeczka i śpi !! ot co taki dzień dziecka w maju :-D

Oliwka musze też sie tam wybrac do Rybnika !!!

Shinue a niedawno myślałam gdzie Cie wcieło !!

Izka ja bym chętnie na jakieś weselicho sie wybrała ale nic sie nie zapowiada :baffled:

Luczynka wlasnie 3 chcemy sie wybrac do tego pony landu :tak: dzis tam przejeżdzaliśmy i było otwarte ! więc zobaczymy bo do znajomych mamy jechac ale wcześniej chcemy zajechać na kucyki !!

Żeby tradycji stało się zadość: ZŁOTO :-) :-) :-)

justyna, super że spotkanie się udało:tak:

iza, no to sobie poszalejecie na weselichach:happy:

Shinue bywaj częściej. A jakieś zdjęcie Marzenki:confused: :confused: :confused:

monysia wszystko będzie dobrze:happy:

oliwka super, że Mała się wyszalała;-)
A jak myślicie od jakiego wieku dziecka ma sens taki figloraj :confused:

Ja szybko jem śniadanko i czytam co u Was, bo Moda siedzi w łóżeczku. A właśnie mi koncert urządza i śpiewa:-D :-D :-D A potem wybieramy się długą....chyba na własnych nogacjh, bo atualnie wózek jest beeeeeeeeeeee:wściekła/y:
Miłego dnia

Hej!!!!

Dziś mam SREBRO!!!!:-D :laugh2:

Czytam was na bieżąco ale czasem nie mam siły nic napisać bo Kamilek rządzi na podłodze i muszę go pilnować bo spaceruje mi po całym mieszkaniu i jak ma się czego chwycic to wstaje :eek: :laugh2: Dzisiaj jest czat ja na 100% nie będę w nim uczestniczyła bo będę miała gości wieczorem a rano wyjeżdżamy do Zakopanego. Mam nadzieję, że pogoda choć troszkę się polepszy bo dziś jest nie zaciekawie :no: :-( Kamilka torbę mam już spakowaną i :szok: :szok: :szok: taka wielkaaaaaa poprostu wzięłam mu wszystkie rzeczy bo niewiem jaka będzie pogoda itd....Ja jeszcze sie nie spakowałam bo szczerze niewiem co mam wziąść mało mam sportowych rzeczy (muszę koniecznie sobie coś kupić zebym na wakacje nie miała tego problemu).

MariaOla - nie ma już takiego koloru krzesełka jak ma Kubusiowa ale jest podobne z innej firmy a ja jestem bardzoooo zadowolona z koloru Colorado bardzo fajne kolorki żywe :-D ;-) :-) ale to już kwestia gustu ja nie lubię kolorów rażących a te krzesełko ma naprawdę fajne kolorki

Shinue - witaj po długiej przerwie. GRATULACJE!!!! Wklejaj fotki;-)

Niewiem co mialam jeszcze co komu napisać jestem troche rozkojarzona przez ten wyjazd:baffled: :baffled: :baffled:

Miłego dnia

Baśka- duże buziaczki dla Kamilka
z okazji 7 miesiąca zycia!!!!!!!!!
Mam nazieję, że aparat zabieracie do Zakopca....;-) :-)

Shinue- WIELKIE GRATULACJE Z PODWÓJNEJ OKAZJI: ŚLUBU I CHRZCIN!!!:-) :happy: :-) :happy:
Czekam na zdjęcia Marzenki...

Anian- no, no, no....z tym złotem to juz recydywa... chyba musze sobie budzik na 5 nastawić...;-) :-D ;-)
Odkąd mamy parasolkę, to Martynka da się do wózka posadzić. Co prawda trzeba ją od czasu do czasu wyciągnąć i dać pochodzić....:-)

Kanoot- znalazłam tylko coś takiego
Dom Pomocy Społecznej- Dom Samotnej Matki
ul. Potok 6
43-382 Bielsko-Biała
Mam nadzieję, że to nie Ty jesteś w potrzebie?

Bardzo dziekuję Wam za pocieszenie w sprawie karmienia Martynki. Czuję, że ona odstawia sie od piersi...:-( Nie przypuszczałam, ze to będzie dla mnie takie trudne.... :-:)-:)-( Wiem, ze powinnam się cieszyć, że sama się odstawia bez protestów i kłopotów, ale jednak ...:-(
Na pocieszenie zostaje mi jeszcze poranne karmnienie...:-)

Mokatte - aparat bierzemy ale chyba nie cyfrówkę bo mam zapełnioną kartę a zdjęcia nie wywołane i niewiem czy dzisiaj jeszcze wywołamy zdjęcia z karty zeby ją móc wyczyścić i robić nowe zdjęcia :baffled: :confused: :eek: A już od tygodnia mówiłam mezowi u nas zawsze jest wszystko na ostatni moment.

reklama
hej kochane ;-)
justyna pewnie musisz sie tam końecznie wybrać :tak:widać ze spotkanko udane:-)
anian niewiem ale był tam roczny chłopczyk z niczego nie korzystali bo sie bał tych basenów i dzieci biegały chyba sie przestraszył,a w tych basenikach to tylko dziecko mogło być .Oliwia sie zakopała na środku i zaczeła tam panikować ale chłopiec jej pomógł.
baska gratki dla Kamcia

Do góry