reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam mamusie Justyna daj małej do zabawy ryż i te kubeczki piramidki a moja do dzisiaj uwielbia bawić się chrupkami dla psa Chapi. Jak kupimy taki wielki worek to przy chwili nieuwagi rozdzieli wszystkie do kubków, wiaderek.

Idę sprzątać mieszkanko przed wyjazdem

Miłęgo słonecznego poniedziałku. Ale nam piękn plac zabaw zrobili niedaleko :-) :-) :-)

reklama
Mokatka: tak wiem, ale to znowu tydzień w plecy. a tych tygodni to już mamy spooro. ale i tak jedziemy do katowic. Tytek pije bebilon dwa razy dziennie.

Mokate moja tez protestowała mleko i zamiast tego daję jej serki, danonki, jogurty pitne, sery itp ! I skoro nie chce to nie będe jej zmuszać !! A jak Marti pije raz dziennie mleko dotego jeszcze jakieś serki i jogurty to na pewno jej to wystarcza !! A to mleko to Twoje czy modyfikowane :confused:

Eureka moja juz śpi !!!!!

Witam!

Dzisiaj jest slonecznie ale strasznie zimno :baffled: wiec na spacerek teraz nie wyjdziemy, moze popoludniu troche sie ociepli, albo chociaz ten okropny wiatr ustanie :-(
U mnie zapowiada sie juz od dzisiaj caly tydzien majowy przy kompie i w ksiazkach :wściekła/y: :-( Dzisiaj jeszcze jade do biblioteki po cala mase ksiazek a potem sie w nich zatapiam .... :no: :-( :wściekła/y: Ehh.... takie jest denne zycie studenta :sick:

Mokkate ja uwazam tak jak Justyna ze Martynka napewno ma wystarczajaca ilosc nabialu skoro odmawia mleczka. A jezeli sie tym martwisz to sprobuj dac Jej cos w zastepstwie, np jogurt pitny albo kakao w kartoniku takie na zimno, moze to jej zasmakuje, kto wie.

Kaśka wierze ze wolalabys aby synus byl juz po zajeciach, tez byalabym ciekawa reakcji mojego dziecka na taka forme terapii, ale skoro sa zajecia odwolane to "nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem", tylko wymysl mu cos ciekawego na ten dzionek, moze jakas mini-wycieczke ;-)

"nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem"

no właśnie to też do Mokatki pasuje , nie ma co płakać Mokatko nad niewypitym mlekiem :-D

Luczynka i co byłas tam z papierami w Rybniku ???

Pytanko gdzie blisko Rybnika, Wodzisławia można pojezdzic na kucyku tzn Liwia by chciała (co by wątpliwości nie było ) ??? Z Rybnika na Gliwice jak sie jedzie za Ochojcem jest Pony Land ale zawsze jak przejeżdzamy to zamkniety :confused:

Justyna co do kucyka to ja wlasnie znam tylko ten Pony Land na Wilczej ale wlasnie czesto jest zamkniety :eek: choc widzialam tam juz dzieci jezdzace na kucykach. moze warto sie tam kiedys zatrzymac, moze jest tam jakis numer kontaktowy bo chyba tam trzeba sie umawiac na jazde. A skoro jezdzisz przez Ochojec to wpadnij kiedys na kawke, zapraszam :-)

Co do mojej kurateli to czekam obecnie na papiery z Mikołowa czyli zaswiadczenie ze pracowalam od do i opienie od kuratora zawodowego czyli tej mojej durnej znajomej ktora mnie tak wyciu.... Ale powiedzialam Jej kilka slow do sluchu i ma wypisac mi prawdziwa (czyt baaardzo pozytywna) opinie. I dopiero wtedy zloze dokumenty w sadzie w RYbniku, mam nadzieje ze nastapi to po tym dluugim weekendzie.

Luczynka dzieki za zaproszene :-) My jak jedziemy do taty to przez Ochojec a w ochojcu w białym domu mieliśmy wesele :happy:

co do kucyków to faktycznie następnym razem staniemy i obczytamy !!!

Oliwka i co z tym fikolandem wybierasz sie tam z małą ???

Justyna ja mieszkam niedaleko Bialego Domku :tak: a jaks ie Wam podobalo tam wesele:confused: , bo slyszalam juz rozne opinie na temat organizowania tam imprez-zle i dobre.

reklama
Trendy 2007

52fcb6fc13688420med.jpg
http://images21.fotosik.pl/228/52fcb6fc13688420med.jpg

Do góry