reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam widzę że tu się nocnikowe boje toczą, te już dawno za nami.

Weekend wolne wykorzystujemy rolki, rowerki, spacerki
Leniu****emy cały tydzień wkońcu należy się nam a co tam.

Piotruś tu już całkiem duzy chłopak superowe zdjęcia.

Miłego weekendu

reklama
justyna byłaś w plazie jest tam do dzieci jakis plac zabaw fajny albo w figloraju w rybniku??? i co tam jest:-)
mortaglo my też leniu...emy:-D:-D:-D

.Hej wieczorkiem.

.My dziś znów u dziadków Lenki na grillu:tak:. Musze po prostu się pochwalić że Lenka mówiła dziś, ze piesek robi "HAU"!!!!:-) i kolejne nowe słowo to "tu " ( w znaczeniu "tutaj") ,jestem mega szczęśliwa:-).Mam tylko nadzieję że tych słówek nie zapomni do jutra;-).

.Dawno tu nie pisałam o tej porze:szok:;-).

.anian to macie teraz z Patrycją super zabawę! przyznaj ze tobie też miło pobawić się lalkami:-D.No i gratki z okazji nowego słówka!,.

.mokkate i co zdecydowałaś w sprawie spania Martynki:confused:.No to was mała zaskoczyła z łazankami:laugh2:.

.kaśka Piterek w nowej fryzce wygląda świetnie! tak wydoroślał bardzo:eek:.No i utalentowany muzycznie:cool2:.Jeszcze nam poprzesyłaj na maila w mp3 jego muzykę:cool2:.

.justyna heh,to dziś chodziliście w pomiętych ciuszkach:rofl:. Faktycznie dziwne że przy tobie Liwia nie chce zasypiać w południe,chyba wyczuwa ze jesteś pobłażliwa:wink:.Albo zrób Liwii badanie krwi:rofl2::wink:.

.mamaboo super ze Oskar coraz śmielej poczyna sobie ze zwierzętami.

.oliwka to lada chwila będziecie musiały kupić dla dziewczynek piętrowe łóżko :biggrin2:a raczej łóżeczko. Gdzieś czytałam ze jak się zjawia rodzeństwo to niektóre dzieci maja coś w stylu "uwsteczniania" się,może jeszcze zacznie ssać smoka:wink:.

.Już będę się powoli kładła spać,więc... kolorowych snów!.

.
dobranoc01fs3.gif
.

.Nie no,wczoraj tyle napisałam ze chyba dziś spokojnie mogę napisać ZŁOTO na konto wczorajszego posta;-).

.Tak poza tym witam i życzę miłej,choć deszczowej niedzieli!.

karolina właśnie sie tego boję że zacznie znów do pampka robić bo dzis odpukać trzeci dzien bez pieluchy:happy:,na rece itp.Mam nadzieje że początek przejdziemy bez problemów;-) Widać ze Lenka zaczyna dużo mówić,brawo.

Justa: ja w garach nie siedzę, ale Tytek uwielbia jak się ktoś tłucze w kuchni. dla niego od razu jest idolem.

Karoli: gratki dla Lenki!!!!!! nie chcialabyś słyszeć co on wyczyniał, szczególnie na klawiszach. ale najbardziej spodobał mu się jednak akordeon w domu. bo klawisze i perkucha to sprzęcik zespołu mojego kuzyna.

zaraz lecę kąpanko zrobić i na spacer, bo przestało padać.

miłej niedzielki.

a jutro do arbeitu - tylko jak ja tam dojadę, bo autobusy jeżdżą jak w soboty. :confused:

reklama
hej hej !!!!

Oliwka w palzie oprócz kilku takich na dwójki karuzelek nie ma nic ale obok jest figloraj i podobno superowy, ja byłam w Wodzisławiu w tym fikolandzie i też fajnie a teraz chce właśnie wybrać sie tam do Rybnika !!

Karola :eek: no właśnie o badaniu krwi nie pomyślałam :eek:

MamaBoo fajnie ze moje rady troszkę zaskutkowały :-)

ja miałam wczoraj prasowac i znów mi sie nie udało :eek: ten ślub jakoś mnie wypąpował z sił niby w sumie nic taiego ale takie rozlazłe te zdj w czasie i jak mam czekac - robić - czekac - robić to koszmar !! Potem teście z Liwią przygotowali grila i jak zjechaliśmy w końcu do domu to szamanko i sezon grilowy u nas rozpoczety :-) Liwia do 20.15 urzedowął na ogródku i potem szybki prysznic, wygibasy przy jak oni śpiewają i padła jak mucha po 21 :-D

Do góry