reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Heh,może męża przekonaj żeby on poprasował:laugh2:,pewnie się nie zgodzi... ;-).

.No to jak justyna poszła prasować ale się dostępna zrobiła na gg.:rofl2:Pewnie ma nadzieję ze ktoś ją odciągnie od roboty:-p.

.Ja mykam spajku bo po prostu spać mi się chce:happy:.
.Dobranoc!.
.
347pimisksi281380ycsw8.gif
.

Witam Moje Drogie

Co do spotkania....to zależy od tego jak małż będzie pracował:baffled: Może się uda i będziemy miały autko....a co do terminów to mi to jest obojętne i tak będę wiedzieć na 100% w czwartek bądź piątek przed.:confused: :baffled:

luczynka, baska, MariaOla ale te Wasze dzieciaczki urosły, a jakie słodziutkie....palce lizać;-) a KUBA to kawaler pierwsza klasa:cool2:

karolinko, czytając o domniemanej Twojej ciąży.....pozazdrościłam :tak:. Zobacz ile znaczy jedno źle zinterpretowane zdanie....:dry:

justyna i jak tam deska:confused: :confused: :confused:

luczynka Patrycja ma krzesełko do karmienia drewniane i jestem z niego bardzo zadowolona:-) Faktem jest, że jest mniejsze od krzesełka justyny....:-p czyli aż tak dużo miejsca nie zajmuje;-)

No i zaczeło się....aż 9 dni bez szkoły :-) :-) :-) :-) :-) Jeszcze byłam wspaniałomyślna i nie "zrobiłam" sobie żadnej pracy na wolne. Tak więc

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: LABA, LABA, LABA :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Moje dziecię poznało nowe słowo...lala:-) opeikuje się swoimi dwiema lalkami, muszę je kłaść spać do łóżeczka jak Młoda wstanie z niego, razem je tulilmy, dajemy buzi....niezła jazda.:-)

A ja padam już...po pracy całe popołudnia na dworze uganiam się za swoim szkrabem....wieczorami już mi brak sił i czasu na nałóg (bb;-) ) mam nadzieję, że teraz będę miała więcej czasu:happy:

kubusiowa, jak jest z dojazdem do Wisły/Ustronia słyszałam o jakiś robotach drogowych, prawda to??????????????

Miłego wieczorku i soboty:cool2: :elvis:

witam wieczorkiem:-)

anian - tak tak są roboty drogowe i mozna nieźle sie wkopac w korek:-( ale mozna jechac przez Jastrzębiie potem do Pawłowic i wyjedziesz na droge do Wisły:tak:

Mariola - no wlasnie baśka juz ci pokazała foteczki krzesełka, poszukaj na all, a opinia sama mówi za siebie jak spojrzysz na właściciela Kamilka:-D :-D ale ja tez jednak dołoze fotke rozłozonego

Załączniki

• DSC04975.JPG
    DSC04975.JPG
    125,4 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC04976.JPG
    DSC04976.JPG
    121,3 KB · Wyświetleń: 54
justyna - ale ja naprawde naprawde nic nie mam wspólnego ze zmiana pogody, nie mam tacich chodów u Pana Boga :tak: hmmmmmmm a szkoda:-D, jak bym miała to bym ci przysłała jakiegoś czarującego anioła do deski:tak:

karolina - och bedzie ciężko z tym odmawianiem:-( ja jeszcze dokładnie nie wiem który termin nam gra ale dam szybko znac może jutro zgadam sie z mezowym:-D

baska - no gdzie foteczki nowej bryczki i twojej fryzurki!!!!!!!! a co zrobiłaś u frycka??????? i udanego wypadziku do Zakopca!!!!

oliwka - ja sie opalałam z umiarem będąc w ciąży zakrywałam brzuszek

hmmmmmmm dalej nie wiem co miałam pisac

Załączniki

• DSC00092.JPG
    DSC00092.JPG
    134,2 KB · Wyświetleń: 47
Kubusiowa- na tym leżaku to kto? ;-) :rofl2: ;-)

MariaOla- ja tez mam drewniane krzesełko i też jestem z niego zadowolona. To wszystko zalezy o tego co kto lubi.... i tyle....:-)

Anian- fajna taka laba, co?...:-) :cool2: :happy:

Justa- a mnie dziś deska przyciągnęła magicznie :laugh2: i nawet trochę ubyło z mojej ogromniastej góry rzeczy wymiętolonych...

Karolina- tu nie wystarczy poopowiadać jak dziecko ładnie wygląda, tylko obowiązkowo sie wkleja fotki.... :tak:

My dziś prawie cały dzień na podwórku... super pogoda.....:cool2: I piasku nowego nawieźli do piaskownicy...:-p
Okazuje się, że 2 i pół godziny spania w dzień wystarczą małej (choć bywa marudna...:dry: :confused: ) Muszę to jeszcze przemyśleć, żeby misiowi polarnemu nie zaszkodzić...:-)
Martynka zbojkotowała dziś makaron na słodko i wybrała.... z kapustą kiszoną...:confused: :baffled: (łazanki)
Chyba czas urozmaicić dietę o nowe smaki....:dry: :baffled:

izka pewnie baluje dzis:tak:
mariaola kopie najbardziej wieczorkiem i to ma być córunia tak mi powiedziano.
Dziewczyny ja tez zakrywam brzuszek i długo też nie wysiedze .
Ale dzis ciepełko :szok: wkleje fotki dziś mi zrobi to wkleje:-D

reklama
I najwarzniejsze :happy:Oliwka wczoraj cały dzień bez pampersa i chodzi sama na nocnik dziś też ,szliśmy do sklepu załorzyłam jej dziś pampersa ale wróciliśmy i suchy zaraz ściągłam a ona chyc na nocnik:szok: wie że musi tam robić na dwór jeszcze bede jej dawać bo to dopiero drugi dzień:-) a tak to niewiem czy bedzie chciała robić w powietrzu na dworze:confused::baffled:

Do góry