reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Dziekuje za komplementy co do osoby Soni, a wyrosla, wyrosla

Co do spotkania to 19, bo 12 mam zajecia na uczeli caly dzien:eek:

Pozdrawiam,

reklama
facecilp7.gif

Hej kochaniutkie :-)

Ale mnie wczoraj mój Radek wku.... Ja sobie wieczorem zaczełam robić na psp zaproszenia a on mi jak wyszłam na chwile to zamknoł bo chciAŁ SOBIE COS SPRAWDZIC I MU KOMPA ZAMULAŁO *%^^&^%&%^%$

A mi kurna zimno wyskoczyło :-( i wwkurza mnie baaaaardzo :-( Ale kupiłam sobie dzisiaj na targu suuuuper bluzeczki i mi troszke lepiej ;-)

A tu troszke dla poprawy nastroju - Nowa przyprawa ;-)

298a4c7f7258c9c0med.jpg

i chłopaki :-)

facecilp7.gif

Czarnulka uwielbiam Cię babo :-D :laugh2:

Kubusiowa coś za coś moja droga chociaż moja zasypia po 20 i budzi sie z reguły po 8 chociaż ma czasem manewry ze o 6 wstaje !!!

ja jakbym teraz kupowała krzesełko to takie najprostsze z najprostszych mamy teraz drewexu ale takie dość duze i niby wygodne itp ale przeceiz cały dzień w nim nie siedzi i tylko kolos zajmuje kupę miejsca i niby idzei potem na dwie części ale dupiato to wygląda i jakieś takie pokraczne i jak cos to do pokoiku kupię mamuty z Ikei a to pójdzie na strych jak juz Liwia nie będzie w nim jadła !!!! A poza tym mam łózeczko z drewexu i własnie to krzesełko i do wykonania można mieć wiele do zarzucenia za taką cenę i firmę !!!!

no i znów spanie oprotestowane teaz siedzi i bawi sie puzzlami :eek: kurde jak to ta babcia robi że z nią zawsze Liwia o 12 kimono :baffled: moze ją ogłusza :confused: eeeee zaraz zaganiam ją do robienia nalesników i już .... trudno nie chce spać to nie !!!

hej kobitki ale dziś słonko dawało:szok:
Posiedziałam sobie na balkonie ale nie szło długo bez wiaterku i uciekłam do domku i tylko nogi wystawiłam:-)Ale chyba w ciazy nie wolno tak sie wygrzewac na słoncu:confused::baffled::no:
mariaola masz racje strasznie to zleciało ale jeszcze zostało;-)a do krzesełek to może takie jak kubusiowa ma tez wypasione;-)jak nie wiesz niech prześle ci fote:tak:
czarnulka ale ci humorek dopisuje:tak::-D a jak sie usmiałam:-D:-D:-D
sandros Sonia duża dziewczynka:-)

Wczoraj obeszlismy z Oliwią całe miasto i sklepy bez wózka ,spała oliwka tylko godzinke w dzień i jescze poszła po południu na plac zabaw to usneła o 21 :szok: padła jak mucha .Już nie chce jeździc w wózku:no::no:

reklama
.Hejka.

.My dziś na spacerku cały dzień bez wózka ... ale to raczej z musu,wyprałam go dziś .Ale Lenka świetnie sobie radziła:tak:.

.Popołudniu ubrałam Lence słodką chusteczkę na głowę i co chwilę zbierała komplementy że wygląda jak laleczka:-).Ależ to miło słuchać pochlebstw na temat swojego dziecka:-).

.Wczoraj moja mała wysypała mi proszek do prania na podłogę w kuchni,nie miałam siły się na nią złościć:-D,bo czekałam na takie numery od kiedy Lenka nauczyła się chodzić:-).

.kubusiowa jestem bardzo ciekawa czy się powstrzymasz od grillowych pyszności...no ale w końcu weekend majowy jest tylko raz do roku;-).

.czarnulka chyba nie serwujesz swojej teściowej takich przypraw do jedzenia:szok:;-).A chipanddalesi ... miło popatrzeć;-).

.mariaola spox:laugh2:. Fajnie że będziesz na spotkanku.

.justyna szkoda że ciebie nie będzie no ale może i tym razem zrobisz nam niespodziankę:-p.

.oliwka masz rację ze trzeba uważać ze słońcem będąc w ciąży:tak:.No to wózek wyprać i spakować do piwnicy,niedługo się przyda dla drugiej dziewczynki:cool2:.

Gdybyście widziały u mnie bajzel na podłodze w dużym pokoju:eek: no oczywiście zabawki Lenki:-D.

.Spotkanko Park Chorzowski:

12 maja
-
diablica
-mmm
-karolinna
-mokkate
-czarnulka
-mariaola

19 maj

-iza1
-kaska76