reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka .... jesli chodzi o wygrzewanie się na słonku to w pierwszym trymestrze NIE bo zagrożenie poronienia, a w trzecim zaś przedwczesnego porodu. A jak się czujesz, wiesz co tam ci w brzuszku siedzi i pewnie kopie co niemiara ;-)

reklama
ni i Liwucha w ogóle nie spała zasneła dopiero po 20 ! jak jej tak zostanie to nie wiem !! byłyśmy dzis tez na nózkach kawałek ale Liwia na nogach na spacer po mieście nie lubi, woli na rękach albo w wózku czy rowerku taka wygodnisia !!

Karolinna no bo ta Twoja Lenka to taka lala, nawet po spotkaniu teściowej pokazywała jak śliczna dziewczyna !!

Oliwka ja sobie czasem posiedizałam na słonku ale opalać sie nie miałam siły a poza tym stracha też miałam !!

słyszałyście jaka paskudna pogoda ma być w długi wekend :baffled: kurka a ja tak popalnowałam sobie wszystko i chyba Kubusiowa uprosiła tam u góry o tapogodę bo nie zniosła by jakby tylko smakiem sie obeszła !!

a ja zła jestem. byliśmy dziśoglądać krzesełka jedzeniowe. przy okazji Piotrek wybral sobie fajną komórkę, no i ją od razu zgubił. zła jestem, że go nie upilnowałam.

Witam wieczorkiem!

Ja dzisiaj spedzilam caly dzien na uczelni :baffled: :-( W domu bylam dopiero po 18stej :wściekła/y: Tyle godzin bezsensownego siedzenia :no: Zamiast naprawde nas czegos uczyc przydatnego w pozniejszej pracy to cisna nam takie pierdoly...istny kit! :wściekła/y: Jakis idiota uklada plan zajec dla studentow pedagogiki :wściekła/y: :baffled: :wściekła/y: :dry: :no:
Oliwka caly dzien spedzila z Babcia a potem z G. Przed chwila G. poszedl ja uspic i...zasnal razem z nia:baffled: Ale ciulaty dzien a tak sie na niego cieszylam:-( no ale coz....

MariaOla ja akurat w tej kwestii CI nei pomoge bo my coiagle jestesmy przed zakupem krzesekla do karmeinia ale ja akurat w przeciwienstwie do reszty jestem zwolenniczka drewnianych krzeselek :tak: jakos czuje sie lepiej w zblizeniu z natura :eek: :-D

A co do spotkanka to ja chyba znow nie bede :baffled: :wściekła/y: 12 jestem na uczelni a 19 tez nie zapowiada sie za ciekawie, w kazdym badz razie dla mnie to na razie zbyt daleka data zeby sie okreslac. A tak bardzo chce Was poznac w realu, ehh...:-(

Luczynka z tymi spotkaniami to Ty nam tu nie ściemniaj ;-)
a co do krzesełek to nie jedyna, nie jedyna :-D bo pisąłam że mi sie właśnie takie proste jak to kiedyś były podobają !!!

.justyna dziękuję za taki super komplement w imieniu Lenki:happy2::yes:.

.kaśka76 wypaśna komóra była:confused:;-).

.luczynka my mamy taki "najzwyklejszy" drewniany fotelik do karmienia i bardzo sobie chwalę:tak:.

.Lecę dalej sprzątać:dry:.

:-D Hej dziewczyny!!!!

Dziś był taki zakręcony dzień wszystko na szybko . Rano byłam w pracy potem odbieraliśmy samochód nowy z salonu a potem jeszcze do frycka jechaliśmy a Kamilek od samego rana był z dziadkami wię c wieczorem jak nas zobaczył t aż kwiczał z radości i zaczął się wyglupiać :-) ;-) :tak: :-D

MariaOla - wkleje ci fotki jakie ma Kamilek krzesełko do karmienia takie jak Kubusiowa tylko inne kolory. Kupiłam je na allegro więc sobie poszukaj napewno jeszcze jest

Kubusiowa - grill :tak: :tak: :tak: pychota dziewczyno napewno nie wytrzymasz i skusisz sie na karczek albo kiełbaskę :-D

Karolinna i Kamilek ma takie same autko jak Lenka :-) :tak: :-D

justyna - łóżeczko Kamilka już obniżone ;-)

Luczynka - ślicznie Oliwka wygląda w tej czapeczce i okularkach ;-)

Dziewczyny ja na dzień dzisiejszy niewiem który termin mi pasuje bo 12 adam napewno ma studia a 19 idzie do pracy ale jakby spotkanie bylo o 16 to możliwe byśmy przybyli :-) ;-) :tak: 19 maja myśle :-)

reklama
Do góry