reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-) No to kaśka czekam na zdjęcia :-)

a co do spotkania to na razie nie mamy żadnych planów, więc obydwa terminy nam pasują :-D i już nie mogę się doczekać...

karolinna to Lenka nie będzie miała rodzeństwa póki co, szkoda :-p ale plota poszła, hehe

reklama
kaśka postaram się jutro zajrzeć jak jeszcze nie ma tych obiecanych zdjęć, a specjalnie zajrzałam tu... :-) pozdro

hej hej !!!!!

Czarnulka skończ !!!! jakby tak patrzeć to jeszcze parę dziewczyn na czele ze mną i Tobą musiało by zapaść się pod ziemie !!

Luczynka ale Ta Wasza Klusia śliczna !!!! A dlaczego sam tatuś :confused: gdzie maminka :confused:

Sandros ja nie moge ale panna z tej Soni !!!

Karola Lenka czadowy taki trochę kosmiczny ma ten pojazd :-D

Kubusiowa a co Ty sobie myslisz że ja tu o rybkach będę referować :cool2:

MariOla ale przysdziłaś z ta Karolą :-D jak Cie nie ma to nie ma a jak wpadniesz to zaraz TAKI nius :laugh2:

MamaBoo a moze sprobuj z maskotkami i pomalutku a potem moze z pieskiem przyjaznym jakiś znajomych niech sie oswoi ! Nic nie rób na siłe ale delikatnie zachęcaj i pokaz moze że Ty jakiegos kotka albo psa głaszczesz i jak bedzie widział ze mama to moze pomału sie przekona !!
Liwia ma znów na odwrót lgnie do wszystkich futrzaków a boi sie much i pszczól i motyli :eek:

a ze spotkania to ja odpadam tym razem !!! zresztą juz pisałam !!
chyba bedziecie musiały sie dwa razy spotkać !!!!:laugh2:

dzień doberek:-)

Szykuje sie anm kolejny słoneczny dzień superowo, jak ja lubie ciepełko:tak: :-D
Kuba dzisja o 7 pobudka :-( no ale cóz o 20 spał jak susełek całą noc wiec nie mozna mic mu tego za złe.
Mykne zrobic małemu śniadanko a sobie na śniadanko kawusie z mleczkiem.
Dieta jakos leci tylko klipa ze mnie nie doliczyłam że dieta obejmnie dni majówkowe:-( :wściekła/y: i nici z grilowania oczywiscie moja osoba czy ja to wytrzymam jak beda koło mnie wcinac dobroci:baffled:

aaaaaa dzisaj moje złoto!!!!!!!!!:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D

Hejka babolki :-)

A juz myślałam że się na mnie obraziłyście i do Wikusi nie przyjdziecie ;-)

Karola,Mokkatka i Justyśka wy to giganciary jesteście ;-)

Ale mnie wczoraj Radek wku.... Ja sobie wieczorem zaczełam robić na psp zaproszenia a on mi jak wyszłam na chwile to zamknoł bo chciAŁ SOBIE COS SPRAWDZIC I MU KOMPA ZAMULAŁO *%^^&^%&%^%$

A mi kurna zimno wyskoczyło :-( i wwkurza mnie baaaaardzo :-( Ale kupiłam sobie dzisiaj na targu suuuuper bluzeczki i mi troszke lepiej ;-)

reklama
Hej dziewczyny

:zawstydzona/y: Karolinna ...... przepraszam za to zamieszanie, ale miałaś opis "pierwszy miesiąc" no i tylko CIĄŻA mi się skojarzyła :laugh2: :laugh2: :laugh2: A może jestem wieszczką ... ;-)

A propos czytania w myślach, właśnie chciałam zapytac kiedy organizujecie spotkanie, a tu czytam, że już jest w planach :-) SUPER ! Póki co pasują mi oba terminy i bardzo chętnie wpadnę poasić sie synusiem ;-) ;-) ;-)

Co do krzesełek ... mazry mi się jakies wypasione, najlepiej z plastikowymi wymienianymi blatami i ściąganym obiciem i najlepiej jakby w przyszłości można je przemienić z wysokiego do stolika z krzesełkiem :eek: Jest wogóle coś takiego, bo na allegro nie znalazłam :no:

Kubusiowa .... ty Kubusiowi fajne Kupiłaś ... możesz jeszcze raz wkleić fotkę i napisać coś o nim (jak się sprawuje, czy ma to co mi się marzy, gdzie je kupić i ile kosztoje

Justyna .... :rofl: :rofl: :rofl:

Do góry