reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oj widze że laseczki nie są chętne na spotkanko bez szkrabów! Justyna same sobie skoczymy na piwko ;-)
a pewnie co tam reszta smakiem się obejdzie :-p

Mokate on i tak w południe mi śpi po 2 - 3 godz :-D A co do zdj to sie zgadzam masakra :baffled:

MMM ja tez mejla Twojego nie mam :eek: od Mokatki wysznupałam ale Twojego nie :no:

reklama
A Luczynka co obraziła sie ????

Nie obrazilam sie bo niby za co i na kogo :confused: :eek: Aee ostatnio rzadko sie udzielam na BB bo nie mam na to nastroju:no: Podczytuje co sie dzieje u Was i na Wrzesniowkach ale malo pisze, mam ciulaty humor :-( Wybaczcie...

W tym wszystkim jedna dobra nowinka-Oliwce wyszedl dzisiaj drugi zabek, dolna prawa jedyneczka.

no coś Ty Luczynka wywal z siebie co Ci lezy i my juz cos tam zaradzimy !!!!!!!! A jak nie chcesz to trzymaj sie dzielnie !!! i pisz !!! całusy !!!!! a moze to z ta duietą co ????

.Witam.

.Lenkę właśnie położyłam do łóżeczka ale coś mi się wydaje ze nie za bardzo chce jej się spać:dry:.

.mokkate to wielkie gratki na zębolka już czwartego:szok:;-).A no i jakbym mogła nie wspomnieć o super avatarku! rewelka:biggrin2:.

.luczynka może opowiedz co cię gryzie,będzie ci lżej.Wesprzemy cię słowem... w końcu jesteśmy tu aby sobie pomagać(jak mówią "bracia Koala";-)).Buziaczki dla Oliwki z okazji skończenia 7 miesięcy!!!!.

.mmm normalnie lanie ci się należy:-p .

.justyna przypomniało mi się że jednak nie dostałam od ciebie kopniaka na spotkaniu,mimo obietnic... jesteś goło-słowna (jak to się pisze:confused:):-p.

.iza fajnie ze na razie 1/2 etatu.Przy dziecku to fajny układ:tak:.Super że utrzymujesz dietkę:cool2:.

.oliwka ale się masz fajnie z dzidziolkiem w brzuchu.A brałaś już te antybiotyki:confused:.I jak wyniki:confused:.

.Ja chętna na spotkanko ale z dzidziolkami:tak: ,Lence przydają sie takie spotkanka i myślę że pozostałe dzieciaczki też wynoszą korzyści z tych "randek".

.Ocho,słyszę Lenkę,jeszcze nie śpi,idę zobaczyć co tam przeszkadza jej spać:dry:.

.Narazka.

.Witam.

.justyna przypomniało mi się że jednak nie dostałam od ciebie kopniaka na spotkaniu,mimo obietnic... jesteś goło-słowna (jak to się pisze:confused:):-p.

:-D oj kochana co sie odwlecze to nie uciecze !! nie bój żaby !! i nie bądź TAKA mądra bo nawet nie wiesz jak to sie pisze :laugh2:

no i w ogóle juz zbiera Ci sie na drugiego kopa za nie pisanie :eek:

.justa ty sama nie wiesz jak to się pisze:-p .A dlaczego drugi kopniak:confused: przecież napisałam właśnie posta:tak::-p.Ach no i zdjęcia Liwii super:tak: no i nie jest to żadne podlizywanie się :-p.

Liwia na szczeście śpi a ja naleśnikuję !!!!!

A i padła dzis w miarę szybko bo miała spotkanie z Olem Diablicy rano a Oluś to mały agencior i spidi gonzales to Diablica ugoni sie ugoni :-)

aha Karola i mam nadzieję ze z BB sie ockniesz i wrócisz do normy bo obijasz sie nie miłosiernie :baffled: :cool2:

reklama
.No ale to wszystkie dziewczyny muszą się zmobilizować do pisania,bo coś ten "stary"nasz skład się nieźle obija...oprócz justynki of course. Dawno tu nie było sandros ,kubusiowej itp.

.A Lenka nie śpi i chyba daruję sobie dziś kładzenie jej w południe:rolleyes2:.

.Wyjdziemy dziś na drugi spacerek wcześniej i sobie przynajmniej popłacę rachunki;-).

.Miłego dnia!.

Do góry