reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Liwia z pieskiem cioci !!!

img2254nl9.jpg

i z kochanymi zamęczonymi stworkami naszymi

img2139zl7.jpg

img2297ly9.jpg

img2298ws6.jpg

mała ogrodniczka
i z
img2249bb3.jpg

spotkanie w sobotę....poznajemy się ...
img2214cm7.jpg

reklama
no to ZŁoTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lece robić listę na wyjazd. potem szybki wypad na miasto, pakowanie i najpóźniej o 15 musimy wyjechac. a jesteśmy w zupełnym proszku. bedzie ciężo i pewnie będą wielkie nerwy. ale to u nas norma przy jakimkolwiek wyjeździe.

Tytus nie śpi od 5,30. rewelacja!!!!!!!!!

Hej dziewczyny! Mam dziś srebro chyba :confused: :-)

Kaska zaraz postaram się wysłać CI te zdjęcia, musze odnaleźć Twój adres który wcześniej gdzieś podałaś, przez dwa dni miałam zablokowaną skrzynkę, zdjęcia od Czarnulki nie chciały dojść ale w końcu doszły :-D

Justyna piękne fotusie a Liwcia urocza!!!

Zaraz troszkę nadrobię wątek i napisze coś więcej!

justyna Oliwia całuje brzuszek ,opowiada że mama przyniesie dzidzusia ze szpitala a najlepsze to jest to jak sie pytam kogo są dydolki oczywiście moje:-Dto ja pokazuje a ona ten Oliwki a ten dzidziusia :happy: to niewiem co ona se kombinuje :confused:,może zas zacznie dydkać ale by było śmiechu :-D:-D fajoskie zdiątka Liwci i piesia ,a ta dziewczynka to chyba Daria mokatki?

Napisałam długiego posta i mi go wcięło :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: To przez ten net - wolny jak ********* :wściekła/y:

Kaśka fotki już sie wysyłają :tak:

Oliwka to fajnie że malutka tak reaguje na brzuszek, na pewno powita nowego członka rodziny z radością :tak: Cieszę się że z dzidziolkiem w brzuszku wszystko ok, zobaczysz te 3 miesiące szybko miną i będziesz tulić swoje maleństwo:tak:

Monysia ciekawe co faktycznie czułaś :confused: Może powinnaś iść do lekarza, on rozwieje wszystkie Twoje i Twojego mężusia wątpliwości. Nie martw się na zapas, na pewno wszystko jest ok. tak jak pisze Justyna każda ciąża jest inna, musisz być dobrych myśli!

Ja mam dziś 8 dzień diety, jak na razie przechodzę ją spokojnie i nie męczę się zbytnio, mam silną motywację, 5 kg poszło sobie up:-) Mam nadzieję ze jeszcze trochę pójdzie:cool2: . Już mam skurczony żołądek i niewiele mi trzeba żeby się najeść. Trzymajcie za mnie kciuki!!!

Czarnulka i Kaśka jak tam dietki:confused:

Witam, witam!!!!

Właśnie przetestowałam nowy wózeczek i fotelik i z obu zakupów jestem bardzo zadowolona :tak: :-) :tak: :-) :tak: :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justa- Twoja Liwutka zawse tak slicznie usmiechnięta, że aż ja się usmiecham oglądając z nia fotki.:tak:

Kaska- fotki wysłałam...aż 4!!!!

Oliwka- tak, na zdjęciu z Liwią moja Daria.
Super, że Oliwka czeka na dzidziusia... :-)

Monysia- czasami czegoś tak bardzo chcemy, że mogą się wydawać różne rzeczy. Nasza psychika płata nam czasem figla...:-) :tak:
Doczekasz się.... jeszcze będziesz miała dość kopniaków.:-D

Iza- nic nie piszesz jak tam w pracy.
Na chacie też Cie nie było!!! :szok:
Nie chce Cie straszyć, ale wiesz, że Justa kopa ma....;-) :-D

Wszystkim dietkującym- powodzenia !!!!! Trzymam kciuki.....

reklama
Do góry