reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam pomysł pokoju teraz poszedł do kąta jedynie skontaktowałam się z szprzedawcą na allegro i wykona mi stolik i krzesła w atkich wymiarach jak ja chcę.

Idę zobaczyć jak przyjmuje laryngolog na szczęście bardzo blisko nas także umówię się na wizytę. Jak młoda miała 10 miesięcy była w szpitalu nie była dla mnie taka przerażająca jak z 4 latkiem.
Jak takiego malucha utrzymać tam przez tydzień.Na razie nie myślę dmucha te balony jak szlona nochalem i zobaczymy.
W parcy mamaton w domu też kiedy koniec tak resztką sił do maja.
Może trochę wolnego to jakoś wyluzuję.
Młoda siedzi i nawija koraliki.

A propo ktoś się pytał dlaczego tyle wizyt zbieg okoliczności ale chyba wolę od razu żeby się tak nie ciągło. Zostało nam 5 laserów no i laryngolog ale kwestia przyzwyczajenia. Nefrolog nas wypisał to laryngolog się na listę dopisał.

reklama
hej hej !!!!!niech poczuję smak zwycięstwa - no i mam złoto !!!! moje pierwsze !!!!

co tu tak ospale ostatnio zresztą na czacie tak samo jakieś przesilenie czy cuś ??????

Liwia wstała o 6 drugi dzień pod rząd i wcale mi sie to nie podoba :baffled: bo zawsze spałyśmy do 8 i jak tak jej zostanie :eek: :confused:

Mokatka pewnie teraz testuje po parku tam i zpowrotem wózek :-D

Karolcia hop hop !!!

A Luczynka co obraziła sie ????

Izka jak tam Karolcia ???

Cześć Dziewczyny!

Wkońcu melduję się po spotkanku, trochę to trwało...

a u nas klops... Grzesiek zastrzyki w pupę dostaje od wtorku, na szczęście temperatury zniknęły. Wczoraj spal 0d 11.30 do 18.15 po obudzeniu na zastrzyk :szok: :szok: :szok: nawet się nie zorientował że mamy w domu nie było.

mokkate, karolinna dziękuję za zdjęcia i proszę izę, justynę, czarnulkę o przysłanie swoich zdjęć :tak:

w niedzielę byliśmy w zoo, ludzi było barzo dużo, ale Grzesiowi tym rzem podobały się zwierzątka szczegówlnie ptaki.`

postaram się częściej tu zaglądać i wciągnąć w tematy rozmów ;-)

Pozdrawiamy mmm i grzes

BRĄZ!!!!!:-)

My już dziś rano zaliczyliśmy "wycieczkę" do biura paszpotrowego...no i ... :wściekła/y: muszę tam jechac jeszcze raz z Darią:wściekła/y:, ponieważ przy składaniu wniosku muszą być obecne dzieci. A my przedłożyliśmy obowiązek szkolny nad "paszportowy":baffled: Jesteśmy niereformowalni rodzice....:-D
Swoją drogą to dziwaczne te zdjęcia biometryczne.:eek: :baffled: :dry:

Justa- a pewnie że testuję... :-D :-) :cool2: I jak do tej pory spisuje się na medal!!!:-)
Oj...a z tym wstawaniem to... nie można mieć wszystkiego!!! ;-);-)
Może jak Liwia tak wcześnie wstanie, to w południe pośpi dłużej? I będziesz mogła na BB pisać..... :-D Nie ma tego złego....

Mmm- wpadaj częściej, bo tu tylko wiatr powiewa ostatnio...:szok: :laugh2: :baffled:
Zdrówka dla Grzesia!!!

Hej dziewczyny!

Mokkate gratuluję zakupów! Co do paszportu to jak go robiłam i byłam jeszcze nieletnia to właśnie pamiętam że musiałam być obecna i oboje rodziców(czasem to może być kłopotliwe), takie mają przepisy :cool2:
W pracy ok :tak: nie narzekam, na razie robie tylko po 4 godziny czyli pół etatu.
A na czacie nie byłam bo pracuje w tym tygodniu do 21 :baffled: więc sama rozumiesz :happy:

Mmm przepraszam że od razu nie wysłałam fotek:zawstydzona/y:, już to robię.
Dużo zdrówka dla Grzesia!!!

Justyna u Karolci wszystko w porządku :tak: dziś spała prawie do 10:szok: z przerwą na mleczko po 7:happy:

Dzięki dziewczyny za kciukaski :tak: Jak na razie postępy nadal się utrzymują, ale tęsknię już za normalnym jedzeniem, np, chlebkiem z czymś, albo kawką z mlekiem, jeszcze parę dni. Nadal będę trzymać dietkę ale już będę mogła jeść inne rzeczy :cool2:

Iza- usprawiedliwienie przyjetę!!!! ;-) :-) ;-) :-) ;-)

Zapomniałam się pochwalić, że dziś zaczął się przebijać 4 ząbek.... :tak: :-)
Teraz wychodzą hurtowo...:-D :-D :-D

hej gwiazdy :)

Ja dzisiaj miałam ciężką noc :( Emila wczoraj usneła o 19.30 i po godzinie sobie wstała :-( poszła spać po 23 i jeszcze w nocy dała czadu :-( Idą jej chyba dwie jedynki na raz na dole.Tak mi sie wydaje z tego co widziałam ;-)

mmm bardzo chętnie ci wyslę fotki,ale pisałam wcześniej że straciłam liste emaili i czekam az mi podacie :-) A więc ciotka dawaj adres to ci wyśle ;-) bo troche tego mam hihi ;-)

Iza ja diete zaczełam dzisiaj 1 dzień,bo ostatnio co pisałam ze zaczełam to zasłabłam na schodach jak wracaliśmy ze szczepienia i Radzio kazał mi zjeść ;-) Ale dzisiaj juz jest oki i kawka już wypita ;-) Cieszę się że ci dzie tak fajnie dieta :-) Pisz jak ci idą dalej postęoy,bym wiedziała czego mogę się spodziewać ;-)

Oj widze że laseczki nie są chętne na spotkanko bez szkrabów! Justyna same sobie skoczymy na piwko ;-)

Mokkate gratuluje nastepnego ząbalka :-) U nas dopiero zaczeła się jazda przed pierwszym ;-)

Iza tylko żebyś ty po djecie nie jadła nie wiadomo ile,bo cały trud pujdzie ci na marne!

reklama
iza, czarnulka czekam na zdjęcia od Was :-) i życzę wytrwałości w utrzymaniu diety :-)

ja zupełnie zapomniałam o środowym czacie :-( lanie mi się należy

mokkate gratki za zębole :-)

czarnulka to ja z Wami chętnie na te piwo tylko nie wiem kto będzie moim szoferem, pewnie znów na coli by się skończyło... :-)

Do góry