reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
luczynka: a co się stało, że wyleciałas??? co jej zrobiłas, że tak ci naświniła?

ja dziś 5 dzień na diecie. no i dupa - na mnie to chyba nie działa. wczoraj rano miałam tylko 1kg mniej.

dziś drugi dzień luzu. spoko jest, tylko Piotr uczepił mi się dupska.

izka:
przecież do kawy można albo cukier, albo mleko.

reklama
hej :-)

Moja Wiki miała dzisiaj wypadek w domu :-( Biegła do Emilki i upadła udeżając ustami w leżaczek i sobie rościeła troszke :-( nic poważnego,ale na środku usteczek górnych ma spuchnięte i krwiaka :-(
Zachowuje już się normalnie,ale ja o tym myślę... Dlaczego się nie da uniknąć takch upadków :wściekła/y: :-(
Teraz Dziadek zabrał Wikusie na spacerek,a Emila ogląda shreka :-D

No a ja zaczełam DIETE dzień 1 ;-) Jakoś idzie,mam tylko nadzieje że się nie złamie przez te 13 dni ;-)

Kaska dostałaś fotki?????????? Teraz może nie masz dużych efektów,a na koniec ci poleci dużo kg ;-)

mmm fotki odebrałaś?????

Luczynka pocieszam cię kochana! Napisz może co się dzieje to będzie ci lżej ;-) A ja też ważyłam tyle po pierwszej ciąży,a w drugiej przytyłam tylko 5 kg bo Emilka zabierała sobie ze mnie wszystko ;-) Wystarczyło że nie objadałam się słodyczami ;-)

Karola nasze zadupie to MIASTO !!! mamy nawet burmistrza :szok: A rachunków poprstu nie płaci sie podobno w pon !! :baffled:

Luczynka a to opóźnienie to moze przez ta dietkę :confused: :eek: Trzymaj sie słonko i moze idzie jakoś to odkręcić z tymi papierami ???? Czy to AŻ tak poważna sprawa ????

Czarnulka to fufam na raneczkę Wiki Liwii fu fu zawsze pomaga :tak:

Baśka ale słodziak !!!!!!

wieczorem popiszę wiecej bo z przelotu Liwia sie kąpie a ja miałąm sprżatać :dry:

Oliwka i najwazniejsze super ze ok u lekarza !!! i że obyło sie bez leków !!!! no i fajnie że druga księżniczka będzie !!!! to będzie miła męzuś BABINIEC ;-)

.I już wieczór.

.Rachunki jednak dziś popłaciłam bo Lenka miała super krótką drzemkę w południe;-).

.mokkate najważniejsze że załatwiliście już paszport:tak:.

.justyna jaka patriotka:laugh2:.Hm,nie słyszałam o niepłaceniu rachunków w poniedziałek:rolleyes:.Liwia wykąpana:confused:.

.luczynka a może okres się spóźnia i z powodu diety i tych stresów które przechodzisz:confused:.

.czarnulka a czy to źle :-).

.baska koniecznie musisz się wybrać z Kamilkiem na spotkanko bb ,bo taki kawaler z niego że ho ho !:happy:.Świetne minki robi na jeździku :-D.

.oliwka trzeba było uprzedzić doktorkę żeby nie mówiła płci dzidzi :wink:.Ale GRATULUJĘ drugiej córci:cool2:.Myślicie już nad imionami:confused:.

.Co dziś będziecie porabiać wieczorem?Ja mam niezły bałaganik zrobiony przez moja Stokrotkę:-).Więc lecę pucować mieszkanko,ale taki bałaganik to sama przyjemność:biggrin2:.

.Miłego wieczorku!.

Dziekuje bardzo za wsparcie. Jestem juz po testowaniu i na szczescie wynik wyszedl negatywny. Dla pewnosci zrobilam dwa rozne testy w odstepie kilku godzin. Ja bardzo kocham dzieci i nawet chcialabym juz drugie tylko poki co wiemy oboje z mezem ze musze zrzucic z 30kg zeby moc zajsc znow w ciaze. Niestety, jesli sie zapuscilam to teraz musze cos z tym zrobic. Teraz to mnie tylko ciekawi dlaczego w takim razie nie mam tej miesiaczki :eek: :confused: a diete mialam juz dosc dawno wiec watpie zeby mialana to wplyw, tym bardziej ze nawet w trakcie diety mialam @. WIec co:confused: :dry:
A z tym sadem to duzo by gadac. Ta znajoma byla moja zwierzchniczka i podala na moj temat takie brednie ze najchetniecj bym ja zabila :wściekła/y: Nic co powiedziala nie bylo prawda :no: A pomyslec ze ja Jej tyle pomogalam :wściekła/y: :wściekła/y: Gdy byla kontrola w sadzie powiedziala ze nie ma ze mna zadnego kontaktu, ze wrocilam po macierzynskim i nie wie czy jeszcze chce byc kuratorem, ze nie wywiazuje sie ze swoich obowiazkow itd... A mi powiedziala ze wie ze tak nei bylo ale musiala tak napisac bo nie miala sprawozdan ode mnie i byly podstawy a o tych sprawozdaniach mi nic nie mowila:wściekła/y: na dodatek nie wyplacila mi za te 3 miesiace i wychodzi na to ze jezdzialam do podopiecznych za swoja kase i robilam cala to robote daremnie. Ehh...

reklama
Wiatm

Nikt tu za mną nie tęsknił.....................:zawstydzona/y: :no: :zawstydzona/y: :no: :zawstydzona/y: :no:

Ale ja za Wami bardzo, ale najpierw jakoś netu nie miałam, a potem....zakopałam się w pracy i zabawach z Młodą....ale już wróciłam:-)

Jak te Maluchy szybko rosną...jestem w szoku. Jeszcze niedawno rodziła się Oliwia i Kamil a tu już takie duże szkraby;-)

oliwka, ogromne gratulacje kolejnej córeczki:happy:

mokkate, a jaki wózek tak zachwalasz:confused: :confused: :confused: Ja poszukuję jakieś parasolki co by się bez problemu do auta zmieściła :laugh2:

czarnulka, kaśka i iza wytrwałości w diecie.
Ja zaczęłam się ograniczać w jedzeniu i brzuszki uprawiam:dry: ale chyba spróbuję tej 13 dniowej....trochę się boję, ale cóż...jak się chce być chudszą.....:baffled:

luczynka głowa do góry. Nie rozumiem ludzi, którzy niby coś od innych wymagają a nic nie mówią....a nie da się jakoś sprostować, potwerdzić, że jednak pracowałaś:confused: :confused: :confused:

karolinna jak fajnie się czyta ZNOWU Twoje posty:-D . Ja już posprzątałam całe mieszkanko, tak więc jutro tylko poodkurzać, a jak tam u Ciebie:confused: Lśni już :confused: :confused: :confused:

A u nas....
  • 8 zębów i 4 w natarciu:-)
  • na spacerze (jak już wyciągnę ją z wózka) to Pati idzie w jedną stronę a ja w drugą....;-)
  • pojawiły się nowe ciągi językowe: mamamamamama.......(czekam na świadome mama), papapapapa............., babababa..............:happy:
  • każde dziecko na drodze Patrycji musi być obściskane....i prawie zamiarza się do całowania (chłopców, oczywiście:szok: )
  • od trzech tygodni moje dziecię przesypia nocki: 20 do 5 - jak się obudzi i dostanie mleczko to śpi do 7, a jak prześpi to się budzi o 6 i już koniec spania:baffled:
Na razie to chyba tyle......

a to moja Gwiazda:-)
b8cde8b4a840bb31.jpg

Do góry