reklama
Dzwoniłam właśnie do gina i powiedział mi że w 14 tyg nie odczuwa się żadnych ruchów dzidzi. Więc ja nie wiem już totalnie co robić. To co to było to co czułam ??? Ryba jakaś tam zagnieździła się na 3 dni i poszła sobie???
justyna
Fanka BB :)
Monysia słonko nie martw się !!! ja dlatego też pisałam że to dla mnie dziwne !!! wiem że czekasz na ta chwile w napięciu ale juz nie długo !!!!!
I tak jak Oliwka pisze to mogły byc jelita, albo coś mi czasem tak się przewróci w brzuchu i śmiać mi się chce bo uczucie jakkby dzidzior kopał !!!
Oliwka oj ten finisz najgorszy ale tuż tuż !!! a jak tam Oliś reaguje na brzunio !!??
Martaglo a nie pisalaś albo ja nie doczytałam, dlaczego tyle badań ????
no i co z czatem ??? czekam samiuśka !!!
I tak jak Oliwka pisze to mogły byc jelita, albo coś mi czasem tak się przewróci w brzuchu i śmiać mi się chce bo uczucie jakkby dzidzior kopał !!!
Oliwka oj ten finisz najgorszy ale tuż tuż !!! a jak tam Oliś reaguje na brzunio !!??
Martaglo a nie pisalaś albo ja nie doczytałam, dlaczego tyle badań ????
no i co z czatem ??? czekam samiuśka !!!
Dziewczyny wiem że to wcześnie tylko skoro to były jelita to dlaczego czułam je pod ręką, mój mąż również i czemu czułam to kilka dni po kilka razy na dzień ??? Tego teraz właściwie nie rozumiem. No cóż muszę się z tym pogodzić i czekać na prawdziwe ruchy.
justyna
Kilka dni mnie nie bylo ale widze ze nikt nie zauwazyl mojej nieobecnosci...![]()
buuu... :-(
ja zauważyłam !!!!!!! seri serio serio !!!!!
reklama
justyna
Dziewczyny wiem że to wcześnie tylko skoro to były jelita to dlaczego czułam je pod ręką, mój mąż również i czemu czułam to kilka dni po kilka razy na dzień ??? Tego teraz właściwie nie rozumiem. No cóż muszę się z tym pogodzić i czekać na prawdziwe ruchy.
nie chce żebyś pomyślała ze sie mądrze ale Twój ludzik jest taki malutki ze jakby kopal to i tak ciężko byloby wyczuć na zewnątrz !! pierwsze ruchy też będą takie tyci tyci !!! Teraz tam miejsce sie robi dla lokatora małego i moze to spowodowało to że czułaś jak tam sie coś dzieje !!!!! Ja jak w tym co Ty teraz jesteś m-cu miała usg robione to widziałam jak Liwucha fika jak akrobata a na zewn kompletnie nic nie czułam !!!! Ale każda ciąża jest inna !!!!!
Podziel się: