reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hello

Karolka psito do mnie pijesz :p
Jak sie kiedys w koncu spotkamy opowiem dlaczego mam inne zdanie o dr Kudle.
Za duzo do opwiadania i ciezko napisac swoje emocje .
A macierzynski mozna dostac po urodzeniu to zalezy od lekarza , bo tracisz 2 tygodnie a w sumie przeciez jest go tak malo . A zasilkek z mopsu , wasze dochody nie moga przekroczyc ..chyba 500 pare zl , ale dowiedz sie , bo ja juz nie pamietam za bardzo. Poslij mezula na zwiady ;)

Sandra taaa , Twoj tatko ma poczucie humoru  ;D , moze od razu polozyc sam papier scierny  :laugh: :laugh:. Wczoraj wylozylam 2 koldry na caly pokoj , maly sobie jakos radzi , i w dodatku zaskoczyl nas bardzo , bo zbiera sie do chodzenia . Najodwazniejszy jest na lozku , podchodzi do sciany , wstaje i probuje przynajmniej dwa kroczki zrobic . Wie cwana bestia ,ze jak sie nawet wylozy nic sobie nie zrobi bo miekko  ;D

Ok ide sprzatac , wygonilam facecikow na spacer a w tany  ::)
Kasia, mokkate bedzie dobrze ;) , czekam na opowiadania z Usg i fotki .

Milego dnia hej

O witamy nowa mamusie i syneczka , wielkie buziole dla was :-* :-* milo ze dolaczyliscie .

reklama
dziś jest okrponie, nawet mi się nie chce wyskoczyć z piżamki.

Karola Ty już idź do tego szpitala, bo by się dzidzię obejrzało, a Tyś pierwsza w kolejce, więc się nie obijaj i pogadaj z małą. ;)

jolik witam bardzo serdecznie Ciebie i Tymusia
kissoflove24te.gif

aga oki ,to opowiesz jak sie spotkamy,tylko nie zapomnij! :)

kaśka76 ja zaraz jadę na zwiady na raciborską,mam tylko nadzieję że mni przebadają ::) zabieram ze sobą męża :) jakby co to on napiosze że mnie zostawili,ale na to za bardzo nie liczę ,bo za dobrze się czuję ::)

wróciłam już ze szpitala(dobrze bo dziś na obiad gołąbki ;D ) ,pani doktor mnie zbadała,powiedziała że wody mi jeszcze nie odchodzą ale może czop już mi się sączy(myślałam że to duże upławy lub te wody) ,powiedziała że rozwarcie na szerkokość główki ołówka (niezbyt imponujące ;) ale już coś :) tydz temu w ogóle nic) i że macica żywo reaguje na dotyk(kurczy się ) ,no i że dziś jeszcze nie urodzę ale już jutro może mi się zacząć ::) tak to wyszło jej z badania. A potem podłączyli mnie na ktg,myślałam że usnę bo dali mi fajną podusię :) jakby były zarejestrowane skurcze to zostałabym, ale nie były zbyt wielkie :) Mąż się naczekał ;) i dalej na to narzeka :) i mam się znów stawić w szpitalu w środę na ktg a na wywołanie w sobotę ,chyba że zacznie się coś wcześniej dziać :) położna mówi że poczuję jakie są skurcze(gdybym nie wiedziała że to już ;) )

a pogoda paskuda...deszcz... feee.

ja się łaskawie z łóżka ściągnęłam, ale chyba zaraz wrócę. zasypiam na siedząco.
Karola: Ty mnie nie strasz sączącymi sięwodami, bo ja mam duże upławy i mi sięwydają za duże. muszę jutro molestować moją lekarkę.

o matko ale naprodukowałyście !!
Witam nową mamunie !!!! i synusia !!!!
Frezja mała urocza !!
Co do dr Cnoty to on mi własnie tam robił usg i powiem Wam ze jestem w szoku bo mi robił jakies 30 - 40 min najpierw dokładnie pooglądał a potem wszystko pokazywał i tłumaczył i był dosłownie suuuper, jeszcze nawet powiedział ze jak okaze sie ze bedzie chłopiec to on stawia flaszke, i w ogóle pani Justynko a tu dzidzia ma nózie a tu serduszko a to cała buźka i zastanawiał sie do kogo podobna..... moze faktycznie teraz juz idą na mase i kase ?!! Mnie tylko wkurzyli ze nikt nie powiedział ze mozna tam miec nagranie z tego!!
Karolina ja po porodzie jak mi bulkło w brzuchu to pierwsza mysl ze mała kopie......
A i zaraz przystawiaj ją do cycusia zeby zaskoczyła bo u nas w szpitalu to połozne olewały tą kwestie i potem niektore mamy miały problem zeby maluch zaskoczył, ja zaraz przyłozyłam mała do cycusia i nie miałysmy rzadnego problemu
Sandros ciepłe kapcioszki na nózki jak taki lodowiec u Ciebie!!

A Liwcior chce juz koniecznie siedzieć i nie idzie kozy jednej utrzymac na leżąco nawet chwile sama umie sie utrzymac siedząc
Dobrej nocki!! oby jutro tak parszywie nie było bo chce na dwor wyjsć !!

Hej !

Dzięki za powitanie w Waszym gronie :-)

Z Cnotą miałam dużo do czynienia w czasie pobytu w szpitalu. Moja gin bardzo go sobie ceni jako lekarza i jak ktoś miał robić usg to zazwyczaj załatwiała, żeby to zrobił Cnota. Z tego co ja zauważyłam to przy badaniu usg nie jest za bardzo wylewny, ale jeżeli coś chcemy wiedzieć to na pewno odpowie na każde pytanie. Trzeba go pytać, pytać i jeszcze raz pytać :-)

W czasie ciąży robiłam usg w Rudzie w Fundacji "Godula Hope". Przyjmuje tam super lekarka, która jest specjalistką w wykrywaniu chorób serca i wszelkich wad genetycznych. Nazywa się Milejska - naprawdę warta polecenia !

reklama
dzien doberek :laugh:

Karolka juz od dzis trzymam kciuki ;) Do szpitala chyba nie przyjde , bo malego nie mam z kim zostawic , ale odbebnimy to sobie w spacerkach ;D
Ale sie ciesze , teraz zaczniecie sie sypac ;D

Jolik Tymcio kochany ,mam nadzieje ze zostaniesz z nami na dluzej ;D

Kasiu Ty jeszcze masz czas mamusiu ;) siedz grzecznie na pupie i odpoczywajcie z malenstwem .

Justysia Liwcia sprytna bestia nie chce pzelezec zimy :p, mama sanki i fru do parku .
Wlasnie :o nie mam sanek . ;D Pojade na tauzen bana wroce sankami ;) :p

Gdzie Sandra? Penwo zapracowana kobitka jest .
A u nas po staremu , Oliverek sobie buszuje po pokoju , cwiczy chodzenie - ambitnie. Zabki sa na miejscu ...chyba pojde udowodnic lekarce , ze czasem sie zdarza cud ;D ;) Ale jeszcze poczekam do czwartku . A ja ide gotowac zupke , :mad: warzywka sie chyba beda gotowac pol dnia wrr

Milego dnia zycze wszystkim , buziole dla was hej

Do góry