reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja również melduję się cała i zdrowa po spotkanku w parku :-) Było bardzo fajnie, podpisuje się pod tym co napisała Mokkate :tak:

Mokkate, Karolinna i Justyna dziękuję Wam za fotusie, postaram się za chwilę wysłać Wam też :-)

Powinnyśmy się częsciej spotykać :tak: Karolcia po spacerku z Lenką załapała jak robi piesek i teraz często "szczeka" :-D a dopiero co narzekałam że nie robi tego :cool2:

reklama
No to troszkę Was poczytałam a teraz mogę się odnieść do tego co niektóre z Was napisały.

Monysia GRATKI za pierwsze ruchy maleństwa!!!! To super uczucie, faktycznie wcześnie je poczułaś :tak: brzuszek masz śliczny i sama też ślicznie wyglądasz:tak:

Czarnulka super wypad sobie zrobiliście z Radziem :tak: Fajne fotki :tak: wygladasz super w tym stroju :happy: A dla Emilki GRATKI za nowe osiągnięcia!!!

Baska GRATKI dla Kamilka!!! Nawet się nie obejrzycie a będziecie z Adamem za NIM biegać!!! :-)

NieSamowita witaj! Pisz, pisz, pisz :tak:

Dziś idę na popołudnie do pracy, prawie cały dzień mogę spędzić z moją żabcią :tak: Wczoraj byliśmy godzinę na spacerku na rowerku- bardzo jesteśmy z niego zadowoleni- jest super :-) , Karolcia była śpiąca i na siedząco zasypiała(pod koniec przejażdżki, dodatkowo słońce zrobiło swoje), wyglądała komicznie :-D :-D :-D
Potem byliśmy na 3 godzinnym spacerku (już wózeczkiem) na Muchowcu, posiedzieliśmy na trawce, Karolcia zapoznała kawalera :-D

Justa: kurde balansa chudzielcu Ty jeden - ja mam się z czego odchudzać!!!!!!!!!!!!!

ja też poproszę o zdjęcia - plissssssssssssssssssssssssssss

my jesteśmy za kolejnym spacerkiem

Kaśka przesłałabym Ci zdjęcia ale nie mam Twojego maila niestety :sick: Możesz mi przesłać na gg to wtedy wyśle Ci fotki :-) A co do dietki to ja osobiście uważam, że figurkę masz w sam raz :tak:

dzisiaj pierwszy raz myślałam że Ola za uszy powieszę... łobuzował jak pijany zając....:no: .... a teraz jeszcze spać nie chce.... ale już siętrochę uspokoił;-) ..

lecę do pracy... miłego popołudnia:elvis:

hej hej !!!

Mokate co tak tajemniczo ?? napisz na gg bo umrę do środy z ciekawości o co chodzi albo lepiej nie wiedzieć :confused: :baffled: :eek: A zapomniałam Daria jest przefajna i taka rozsądna dziewczynka no i przesympatycznego mezula masz !!!

Kaśka przestań babo jedna !!! no tak ! dobrze ze w zoo sie nie spotkalismy bo by jeszcze za hipcia Cię wzieli i do klatki zamkneli :-D ;-) Dla mnie super wyglądasz i z Twojej gadki myślałam ze jestes okrąglejsza a tu taka figurka !!! śliczne z Was ich troje czy jak wolisz nastroje !! Męzuś udany !! i przekaz mu ze jednak mój w piwnicy nie był :cool2: :-D

Diablica nie chcę byc złośliwa ale nie liczy sie Twoje złoto bo w sumie nie było posta i to że jesteśmy prawie sąsiadkami Ci nie pomoże i anuluje Twoje złoto :-D ale sie tu rządze :eek: idę do garów lepiej ! wieczorem kukne tu

a i jeszcze zapomniałam napisać ze rozbroił mnie na spotkaniu Piotruś bo jak juz poszłyście to sie jeszcze obróciłam za Wami a on na rękach u taty patrzy i macha i sie uśmiecha - normalnie mały czaruś !!!

.Hejka kobitki.

.Tez uważam ze było bardzo fajnie na spotkanku:tak: i że trzeba byłoby to powtórzyć:tak:.Tylko może teraz w innym miejscu... np.park Chorzowski:confused:.

.justyna ja dalej w szoku że byłaś na spotkaniu:szok:,a i oczywiście pamiętam wiesz o czym:rofl:.A mokkate pewnie chce ci napisać jaka to jesteś super laska i w ogóle;-).

.diablica szkoda że się nie zabrałaś wraz z justyną:rolleyes:.

.kaśka
CZAPKA MORO PILOTKA SZTRUKS 54 CZAPKI WIOSNA (183827823) - Aukcje internetowe Allegro NOWA !~SZTRUKSOWA CZAPKA wzór 'pick up'~r.54 (185061976) - Aukcje internetowe Allegro ;-) .

.iza
miłej pracy dzisiaj.

.kubusiowa
szkoda że cię nie było,teraz się musisz gęsto tłumaczyć;-).

.monysia duży brzusio,może faktycznie tam więcej dzieci niż jedno:-p.

.czarnulka fajne fotki i na pewno imprezka.

.Lecę babolki,papa!.

reklama
Witam widzę że na spotkaniu było super fotki wystawcie z komentarzem dla mam, które nie mogły być.

Upał ogromny aż się nie chce ruszać ale na spacer po pracy trzeba iść. Teraz jakieś piciu pakujemy i w drogę.

Już niedługo weekend majowy HURA !!!!

Do góry