reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Diablica fajnie to zrobili bardzo nowoczesnie naprawde chyab w poblizu lepszego centrum handlowego nie ma, pod wzgledem architektonicznym i ilościa butików, ale ja np. sobie nic nie wybrałam bo wszytsko ładnie wygladało na manekinie ale jak pokazano mi np samą bluzke z całego zestawu to taka prosta szmatka.Wiesz dla dzieci jest troche ciuszków .

A powiedz mi wiesz jak dojechac do tego Bohumina w Czechach jutro jedziemy tam lub we tworek na ta duza hale targowa, kolezanki fajne butki balerinki pokupowały sobie za kilka złotych.

reklama
hej wieczorowo !!!!

a gdzie babeczki ze spotkania :eek: wszystkie które poszły jeszcze gadać to się nie zameldowały - kurcze :baffled: moze jeszcze klachacie na ławce w parku :confused: Czarnulka i ja poszłysmy szybciej i sie zameldowałyśmy :cool2:

a spotkanko super !!! w końu na żywo poznałam Mokatke i Kaśke !!

Monysia szok z tym brzusiem :szok: ja taki miałam 5/6 m-c ! a na pewno tam jest jedno bobo :confused: a i najwazniejsze ślicznie wyglądasz !!!!

Czarnulka no no no super !! mojemu tez motorek sie podoba ale z tych takich nie scigaczy coś ala harleye i inne pyrkacze :laugh2:

Ewcik ale masz zbója małego !!! normalnie kamikadze !!!

Justyna masz jakies fotki ze spotkania????

Dzis jak wam wczesniej pisałam Filipek był z dziadkami w kosciele i mama jak wrocila z nim z komunii do taty czyli dziadka to Filipek na cały głos "baba am "i jego gest czyli wyciagniete rece ze on nie dostał "nie ma"
Ha ha ha dobre , ludzie jak to słyszeli to smiali sie, teraz zaczyna juz coraz wiecej mowic .....to dopiero ubaw z nim bedzie

Ja sie z wami żegnam..pora już spac musze te dwa dni odpoczac i zapomniec na ten czas o pracy i chyba tak bedzie bo wczoraj rozladowal mi sie telefonik a ładowarka w pracy ;-) ;-)

Kolorowych snów dla wszystkich
BUZIACZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

się melduję dzisiaj jeszcze
z parku Justa wróciliśmy wczoraj :-D :-D :-D

dziś byliśmy u nas na wsi na spacerku, a potem moje zakupy na dietę od jutra i oglądanie wózka dla Piotrka.
motam się miezy dwoma wóziami i nie potrafię się zdecydować.

a od jutra zamieniam się w królika.

tak no to Kaśka i Karola sie zameldowały to jeszcze Mokatka i Izka :confused:

Ewcik ja tam nie byłam !! moja koleżanka mi tez o tym opowiadała ale ja tam nie jadę bo musiałabym więcej gotówki wziąść i nakupowac zaraz hurtem bo po jedne spodnie przecież tam nie pojadę ale moze bliżej wakacji sie wybiorę :baffled: daj znać czy warto :-) zresztą mój chłop nie cierpi takich sklepów więć musiałabym tam sama jechać !!
a zdj mam !!! i wkleje moze jutro !!!

Kaśka powodzenia !! chociaż sie zastanawiam co Ty chcesz odchudzać :confused: a moze to nie Ty bylaś na spotkaniu :baffled:

ide spać

reklama
SREBRO moje!!!!!:-D

Posłusznie melduję, że wróciłam ze spotkania cała i zdrowa...:-) :-) :-)
(ale jakie to miłe, że ktoś się tu niepokoi....:-))
Na spotkaniu było S-U-P-E-R!!!! Wszystkie mamuśki kwitnące!! A dzieci rosną jak na drożdżach. Obejrzałam zdjęcia ze spotkania w Parku Chorzowskim i ..szok... jakie te nasze dzidziolki już duże... :-):-):-)
Zdjęć niestety nie wkleję, bo nie wyszły zbyt dobrze..:-( W tej kwestii liczę na szanowne koleżanki.....

Justa- bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać w realu!!!! W środę na chacie coś Ci napiszę!!!

To kiedy następne spotkanie????????? :-D :-D :-D

Do góry