reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Tralalallalaa mam srebro jupi jupi.....

Ale dzionek ...cudo az nastroj inny i pomyslec ze za nie długo co dzien takie poranki będą i dnie

My dzis jedziemy na zakupki do Plazy.
Filipke pojechał z dziadkami do kościółka. On uwielbia tam chodzić , pokazuje gdzie Bozia ma "ała" robi ładnie rączkami "amen":-) :-)

MOnysia super wygladasz ale brzusio no całkiem całkiem. Ja to do 6 miesiaca prawie nic nie miałam ale pozniej urósł jak balon hihihi
Stawiam u Ciebie na chłopczyka;-) ;-)

Ok lece kluski kulać.Mniam i pieczen z sosikiem

reklama
Oj dziękuję za te komplementy i proszę o więcej hihihi :-);-):-) (żart oczywiście)

baska no jestem młoda, jakby nie było mam 22 lata ale wyglądam na jeszcze mniej.

Ewcik81 ale mnie pocieszyłaś :-( kolejna osoba która stawia na chłopczyka. A ja to bym córeczkę chciała. Niestety tracę nadzieje bo ten wielkolud w moim brzuszku chyba jest taki duży po tatusiu i płeć też pewnie będzie miał po tatusiu. Zresztą cała rodzina męża to klan chłopców.

Życzę miłej niedzieli !!!

Monysia... Brzucho rzeczywiście imponujące:tak: a z tą płcią to różnie bywa.... no i gratulacje na pierwsze "kopanko"....

Ewcik... ja też mam kluseczki z tym że z kapustką i "szwajcarami"....:-) ale też mniam... Olo koch kluseczki... jest w satnie za jednym posiedzeniem 3 wtranżolić.... żarłoczek

Baśka... gratulacje dla osiągnięć Kamilka... ale teraz Tobie się zacznie:szok: ... najpierw raczkuje potem obok mebli potem sam ... a potem już latać za nim będziesz.... Olek mi wczoraj uciekał.... nóżki sobie poplątal i zaliczył noskiem płytę chodnikową.... i teraz jest trochę podrapany.... i jak wiem to pierwsy raz ... ale nie ostatni...

Ewcik.... jeżeli to jakieś pocieszenie to Olek też wczoraj noskiem witał się z chodnikiem.... czyli to chyba standard:-)

Czanulka.... gratulacje dla Emilki za raczkowanie.... a resztę poczytaj co napisałam Baśce:-D

aha ... też czekam na relacje z spotkania.....

Piękna pogoda dziś była. Ja dopiero wróciłam do domu, wybrałyśmy się z koleżanką na wycieczke samochodową po sklepach. Tyle godzin w sklepach... ale przynajmniej kupiłam sobie bluzeczkę taką na brzuszek i nawet nie drogo bo z przeceny (wprowadzili nową kolekcję)

Monysia.... gratuluję cierpliwości.... ja nienawidzę chodzić po sklepach.... ale czasami też muszę:baffled: , bluzeczka jest pewnie imponująca.... my korzystaliśmy z uroków własnego podwórka... a wieczorem pojechaliśmy na lody i mały spacerek po lesie :)

A ja dzisiaj byłam na Jasnej Górze w Częstochowie z mężusiem na motorku ;) Odbyła się msza za motocyklistów i święcenie maszyn.Wszystkich którzy zjechali się z całej Poski było ponad 5000 motocykli :D BYŁAM WSZOKU!
A to ja
0aee3f10a055248cmed.jpg

nasz motorek
2bbf88529d3b205fmed.jpg

ferajna
0af3ef722afbb786med.jpg

fd30e06484fc5f4fmed.jpg

72724cfbd23886d8med.jpg

My juz po udanym dniu.Zaliczylismy dzis nawet karuzele a potem Plaze w Rybniku jak to zawsze bywa sobie nic tylko małemu jutro ubiore go i zaprezentuje.Czy wy tez tak macie ze w H&M wsyztsko dla dzieciaczków wam sie podoba????Zawrót głowy totalny

Dziewczyny doradzcie mi jaki fajny wózek kupic spacerówke i najlepeij parasolke , bardzo podobaja mi sie Coneco sa po 590zł ale bede musiała jutro zadzwonic sobie do faceta który ma obok mnie inters z wozkami i moze uda mi sie cos taniej bo troche mi dac tyle wiedzac ze mały juz mniej jezdzi.

Czarnulka fajny wypad, moj mąż marzy o takim scigaczu, ale wie ze najpierw mieszkanie. Ostatnio nawet mysłala o jakims fajnym skuterku...ci faceci..jendo im głowie siedzi.
A gdzie dziewczynki zostawilas ????

Diablica ni ma jak to nosz sloński łobiod;-) ;-) ;-) h h ihi

reklama
Do góry