reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
A zapomniałam Daria jest przefajna i taka rozsądna dziewczynka no i przesympatycznego mezula masz !!!

Ty mi sie tu nie podlizuj, bo i tak napisze Ci dopiero w środę :-) ;-) :-D

Karolinna- jeszcze jedno takie proroctwo i zacznę Cie podejrzewać o kontakty z Ciemna Stoną Mocy...:tak: :-D ;-)

Czarnulka- "emilek" wysłany:tak:

Idę tworzyć obiad, bo dopiero co wróciłam ze spacerku- taka pogoda,że szkoda nie korzystać!!!! Tym bardziej, że ma się od środy zepsuć...:-(

I skończyły się dla mnie dobre czasy- Martynka nie chce już siedzieć w wózeczku tylko CHODZIĆ I CHODZIĆ I CHODZIC I.....:baffled: :happy: Teraz spacerki będą musiały odbywać się blisko domu....:baffled:

No to kiedy to spotkanie???? Bardzo chętnie poznam wszystkie dziewczyny :-D

hej wieczorkiem
widze ze spotkanko sie udało ;-)chciałabym tez zobaczyć jak sie świetnie bawiliście i wasze pociechy:tak::-)
iza ty juz pracujesz musiałam :szok:musiałam przegapić ten fakt :szok:
czarnulka super sprawa z tymi motocyklami:-) fajny macie motorek a ty jaka dżaga:-)

Narazie korzystamy z pogody ile wlezie ,Oliwia ma nowy punkt do zabawy piaskownica i zjeżdzalnie moze siedzieć tam 3 godzi:szok:i dłuzej.
ewcik byłaś w tym Bohuminie ,łatwo tam dojechac ,ale jak ja byłam wybór ogromny ale dla dzieci mało było.

foteczki juz sie wysyłają :) Jest ich troche :-p ;-)

oliwka wyślij mi tez swoje gg i email to zawsze bede ci wysyłać;-)

Kasia ty też mi wyślij! Fajnie że się widziałyśmy,ale szkoda że nie pogadałyśmy:-(

Czekam na następne spotkanko!

A co myślicie by kiedyś zrobić spotkanko bez dzieci? Na kawe lub piwko. kto jak woli ;-)

A tu kilka foteczek dla tych co nie było ;-)

witam po dłuzszej przerwie:tak:

sorki ale brak czasu na pisanie ale podczytuje Was :tak:
Ale mi żal że nie byłismy na spotkanku:-( a teraz jak widze te foteczki to żal tyłek ściska:-( ale na nastepnym musowo musze być!!!!!!

więc kiedy kolejne spotkanko????????

karolinko - wiesz jak mi serce ściska i płacze ze Was nie mogłam zobaczyć:-( :tak:, ale ty świtnie wyglądasz z nowa fryzurką no nononono ale laska fjufjufju

Kurcze barkowało tam Kubusia bo było tylko dwóch chłopaków ale tyle panienek do podewania wszystkie takie wystrojone i mamuski kwitnace :-)

mokkate - cos o tym chodzeniu juz bez wózka wiem:tak: masakra Kuba tylko chodzić wózek beeeeeeeeeeee a mój kregosłup juz nawala ciekawe jak długo to potrwa ta niehce do wózka :confused: :szok:

monysia - no no no brzusio niczego sobie:-) bardzo ładnie wygladasz ciąża słuzy:tak: !!!!!!!!!!!!!

hello;-)

Ale fajne fotki...bu szkoda ze i nas tam nie było. Dzieciaczki radosne i juz takie duze ...jeszcze troche i wszytskie saodzielnie beda chodzic.
Jednej mamuski nie poznaje. Ale stawiam na Kasię z Piotrusiem.

MMM masz ten wozio ktory mi sie podoba, napisz czy jestes zniego zadowolona.
Ja wczoraj moja spacerówke wystawiłam na allegro i juz 10 osob obserwuje bo bardzo tanio za nią chce 155zł

Mokkate jakoś inczej Ciebie pamietam???

Karolinę to bym juz z daleko poznała
Izę takze bo bardzo czesto wkleje fotki na forum razem z Czarnulką :tak: :tak: :tak:

Oliwka i Justyna zakupy nawet nawet udane. Duze jest tanich wrecz bardzo tanich rzeczy z bielziny czy dla siebie czy dla dziecka. Kupilam małemu pizamki takie co u nas sa po 20zł dam kosztowała 7zł. Oraz malutkie slipeczki mu kupiłam. Sobie majteczek kilka par i zarabista torebke za 120 koron czyli jakies 16zł a podobne sa w sklepach od 35zł.
Bylismy tam z moimi rodzicami i Filipkiem ...a jak w koncu ma juz paszport ale nastepnym razem zostaje w domu bo tam jak z wózkiem nie ma jak wjechac a biegac za nim to nie zakupy.

MOJE GG TO 6955675 e mail
ewaslawacka@wp.pl
ewacyrek@wp.pl

ra.kat@wp.pl

Justa - Tytus mnie zadziwia coraz bardziej. a cwany jest jak cholera. a co z tą piwnica?????:confused: :baffled:
dziś mi zrobił koncert na 3/4 osiedla, bo nie pozwoliłam czapki zdjąć.

Czarnulka: aleś uchwyciła fajnie mojego małego pyska.

Kubusiowa: a niech Ci ściska. :happy: a Grześ i Tytek mieli bez mała monopol. :-D

reklama
Kubusiowa no tak...jutro tez mam wolne ale musimy zalatwic kilka spraw co do tego moje odszkodowania od sprawcy wypadku....potzrbuje wszytskie dokumenty z Policji i Sadu a wiadomo jak to jest wszedzie trzeba czekac
Wklej fotki małego urwisa juz dawno go nie widziałam....

Jestem za spotkaniem ale czy nie mozna zorganizowac cos bliżej Zor????
Nawet moze byc to Wodzisław czy Pszow.

Do góry