reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć dziewczynki !!!

Mam zaległości, nie wiem co u Was słychać ale nadrobie (jestem zagoniona narazie) tymczasem chcę się z Wami podzielić wieściami od lekarza bo byłam dziś na kolejnej wizycie.

Po pierwsze to dzidzia jest zdrowa i duża, prawidłowo się rozwija, widziałam oczka i nosek, robiła mi papa rączką, rozpychała się nóżkami i obracała się dookoła. Widziałam paluszki rąk i stóp i kręgosłup. Ma 7,5 cm od głowy do pupy.

A po drugie to mam wade macicy. Ma przegrodę. Jest to wada trudna do wykrycia i bardzo rzadko się zdarza ale mi się zdarzyła. Prowadzi często do wcześniejszych porodów i poronień oraz najczęściej dzidzia układa się pośladkowo do porodu w tej wadzie. Jestem zmartwiona ale najważniejsze że dzidzia jest zdrowa, mam dużą macicę więc ma dużo miejsca. Lekarz powiedział że mam się narazie nie martwić bo wszystko jest ok i jak tylko będą jakieś bóle albo cokolwiek to mam do niego pędzić.

To tyle. Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny, życzę zdrówka i obiecuję że nadrobie zaległości. Narzie się żegnam.

hej pierwsza:-D:-D:-D:-D
monisia niemartw sie wszystko bedzie ok;-)
iza mała jaka dumna w pojeździe ,super:-)
justyna mi tez sie taki wypad marzy:tak:dobrze ze Liwka sie nie rozchorowała bo piekna teraz pogoda sie zrobiła a ona by była chora :no:
Oliwka po świetach tez myslałam ze sie pochoruje ,to taki mały łasuch ale wczoraj tylko główne posiłki i owoce i sok;-)bo ona to kilogramami słodkości by jadła i chrupki ,:szok:

Dzis ide na wizyte do lekarki mam miec usg zobaczymy a i ciekawe jak wyniki :baffled:
no to narazie

Witajcie kochaniutkie :-)

Nie było nas troszke,ale jak sie zajme jednym to juz na drugie nie mam siły i padam.Wiecie jak to jest.Podczytuje na bierząco i wyczytałam ze spotkanko jutro sie szykuje :-) Jak mi sie uda to pzyjade :-) Bede na 99%
A zwas które będą???? No i prosze o przypomniejne na którą godzinke??????????????

Wkleje kilka fotek moich dziewczynek co byście nas nie zapomniały kochaniutkie,bo pewnie juz tak troszke nas nie pamiętacie ;-)

juz po wizycie :wściekła/y:mam doły bo w tej ciazy co róz coś sie dzieje po furaginie badania moczu nie najlepsze wwięc na posiew w poniedziałek o ile wiem napewno antybiotyki beda :wściekła/y::-(miałyscie tez moze w ciązy ,wszystko ale antybiotyki:no:z Oliwka nic mi sie nie działo a tu co chwile jakies nowości:-(
czarnulka ale panieneczki juz masz :tak::-)

Witamy w piątek po południu jutro do pracy :no: :no:
W sobotę czyli jutro wygoniłam moich rodziców po buty MEMO i EGO do Łodzi. Ma być wyprzedaż zobaczymy jak się wykażą. :confused: :confused:
To się uda trochę przystopować z zakupami butów dla młodej.
Bo 185zł za sandały kolejne za buty to rozbój w biały dzień.:baffled: :baffled:
Bawcie się dobrze ja młodą jutro zabieram na lasery i masaże
My też rowerek musimy wyjąc papatki do wieczora pędzimy na dwór.

reklama
Witam po pracowitym dniu!!! :sick: Jestem wykończona, w dodatku zaczęłam wczoraj diete 13 dniową, trzymajcie za mnie kciuki!!!

Czarnulko fajnie że znów zajrzałaś :tak: Twoje Królewny jak zwykle śliczne i rosną jak na drożdżach :szok: :-D
A spotkanko z tego co wiem jest o 15 :tak:

Oliwka ja często w ciąży coś miałam z moczem, musiałam brać rózne tabletki (ale antybiotyku chyba nie) No i często miałam jakieś infekcje, wiem jakie to wkurzające. Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze, najważniejsze że dzidzia zdrowa.

Monysia super że dzidzia jest zdrowa i duża, oby tak dalej! A skoro lekarz mówi że nie ma się czym martwić to pewnie tak jest i trzeba mu zaufać, na pewno wszystko będzie dobrze.

Do góry