reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej hej !!!!!!!

oj czasem jest super tak gdzieś się wyrwać !!!

Liwia jakby zdrowa ale taka marudna że szok i jeść od kilku dni nie chce i juz siwne :baffled: moze to faktycznie te zębicha 5 ! ale ja tak jakoś nigdy nie zwalam na zęby !! W poniedziałek dla spokoju polece siuśkami do badania !! Martwi mnie to jej nie jedzenie bo najpierw oprotestowała mleko potem kaszki a teraz owocki :eek: i co tej kozie dawać do jedzenia :confused:

a co to z naszymi brzuchatkami się dzieję Oliwka, Monysia - musi być dobrze !!!!! Podstawa to dobry lekarz prowadzący !!!!

Oliwka ja nie miałam problemów z ukl mocz więc nie bralam antyb, lekarz na pewno wie co robi i moze po posiewie nie wyjdą takie groźne te wyniki i będzie ok !!! A gdzie robisz te badania ??? A masz jakieś dolegliwośći czy tylko w wynikach wyszły bakterie ???

Monysia to uważaj na siebie !!! i super ze juz dzidzie widziłaś !! przeżycie niesamowite jak się widzi takiego małego ludzia w brzuszku ! :tak:

No i jak miałam zły humor to jak popatrzylam na te śliczne nasze pannice to zaraz aż lepiej !!! Karolcia pięknie wygladała :tak: a na tym zdj to twój R i ten pan to jak bodygardy Karolki wyglądają ;-)

Czarnula śliczne córcie a Wikuśka to cały Tatnik pewnie dumny z tych swoich trzech księżniczek :happy: a dla równowagi Emi mamuśkowa :-) Super rodzinka z Was !!!

iii się rozpisałam :-D

no i co tam kobietki ???? takie puchy a ja muszę iśc powalczyć z żelazkiem i myślałam ze któraś mnie zatrzyma a tu chyba mój maz Was ubłagał :-D

Justyna a ty będziesz jutro na spotkaniu? Tylko sie nie wymiguj czasami!!!!

Iza pięknie wyglądała Karolcia w urodzinki :-) No i wielkie 100 lat dla malusiej :-) spuźnione ale prosto z serduszka :-)

A ja będe na 100% z dziewczynami i mężulkiem ;-)

HELLO KOBIETKI!!!!!!!!!

OJ JA JAK ZWYKLE NIE MAM CZASU NA NIC, PONIEDZIALKE MAM WOLNY I WTOREK ALE AMSE ZALATWIANIA, MUSZE POZBIERAC RESZTE PAIIEROW Z SADU , PROKURATOTY I POLICJI DOT. TEGO MOJEGO ZESZŁOROCZNEGO WYPADKU. W KONCU UDAŁO NAM SIE ZNALESC FAJNEGO PRAWNIKA KTORY TO SPRAWE CAŁA MOJA POPROWADZI . A CO TAM ODSZKODWOANIE MI SIE NALEZY ...A WAKCAJE CORAZ BLIZEJ WIEC BEDZIE MOZNA GDZIE ULOKOWAC FORSE

JUSTYNA PRASUJESZ JUZ???????CZY UDAŁO MI SIE CIEBIE ZATRZYMAC:cool2: :cool2:

Ja Nieistey Nie Dam Rady , Pracuje Do 14 A W Domu Jestem Przed 15 :-(

czarnulka Powiedz Mi Po Kim Ta Twoja Córunia Ma Jasne Włoski............hm?????????????

BARDZO MI SMUTNO ZE NIE BEDE MOGŁA Z WAMI SIE JUTRO SPOTKAC.:-( :-( :-( :-( ...NO I FILIPEK NIE POZNA WSZYSTKICH PANIENEK Z BB. JEDYNIE MA NA SWOIM KONCIE MARTYNKE I LENKE ..:cool2: :cool2: :cool2:

oliwka Ja Miałam Zapalneie Drog Moczowych W Ciazy Ale Z Tego Co Pamietam Miałam Jakis Antybiotyk..nie Pamietam Nazyw Wiem Ze Było Chyab Z 8 Czopkow Dopochwowych I Strasznie Drogie Były Ale Przeszło . :-)
Nie Martw Sie Na Przód Bedzie Dobrze...a Wrecz Musi Byc Dobrze

:happy: :happy: :happy: DZIEWCZYNY SA NOWE SANDAŁKI Z KOLEKCJI GUFO...NAPRAWDĘ SUPCIO:happy: :happy: :happy:

:-( :-( :-( :-( :-( :-( FAJNY MONOLOG SOBIE PROWADZE...ALE JA TO CHYBA MAM TAKIEGO PECHA, ZE JAK WEJDE TO NIKOGO NIE MA:-( :-( :-( :-(

reklama
Do góry