reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziękujemy z Karolcią za komplementy pod jej adresem, za 2-3 dni wkleje fotki mojej gwiazdeczki jak ślicznie wyglądała w kościółku ;-)

Mokkate Martynka wyglądała super super super!!!!!! Taką samą pelerynkę oglądałam ale tak jakoś nie kupiłam i dobrze hi hi ;-)

Luczynka GRATKI dla Oliwci!!!!

Jutro mam wolne, idę z małą na szczepienie, Karolinna i Mokkate może się spotkamy:confused:
A to spotkanko w parku jest w sobotę:confused: Bo nie wiem czy Sandros się pomyliła czy już było:confused:

DZIEWCZYNY DZIŚ JEST CZAT!!! GDZIE JESTEŚCIE?????:confused:

reklama
Witam,

Iza pomyliłam się, jakoś nie wiem dlaczego zapamiętałam, że to środa, a nie sobota :baffled:

Luczynka gratuluje pierwszego zabka

Pozdrawiam,

iza, mokatka: nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę, że laseczki już chodzą.

luczynka: gratki za zębalka

my po frycku. kosmyk zostawiony. Piotrek siedział sam na fotelu. łepetynka chodziła mu non stop. ale jako tako wygląda.

hej
dziś pierwsza;-):happy:
Tak mnie pkropne skurcze w nogi łapią od dwóch dni ze nie moge spać :wściekła/y:na dodatek łydki mnie od nich rwią och zgroza:szok:
luszczynka gratki dla Oliwki:-)
mokate ale z twojej panienki księzniczka:tak:

Hejka!

Kaśka super kawaler z Piotrka! A jeśli chodzi o chodzenie to doczekasz się, pociesz się tym że lepiej upilnować dziecko jak jeszcze nie chodzi, Karolcia wszędzie włazi a jak coś przeskrobie to tak ucieka że ciężko ją dogonić. Ty też niedługo będziesz biegać za Piotrkiem.

hej hej !!!!!

nasze roczniaczki śliczne !!!!!!!!!!!

i jestem pod wrażeniem Piotrusia że tak grzecznie siedział Liwia była dwa razy i dwa razy na stojąco obcinała się a o pelerynie nie było mowy !!!
No to jeszcze pokaż efekt koncowy :tak:

Brawo na ząbka Olisi !!!!!

Liwia po swiętach miała gorączkę ale dzis juz ok myślałam ze bedzie chora bo wczoraj była nie do wytrzymania i myślałam ze przez okno wyskoczę ale po spotkaniu z nocnikiem jak ręką odjoł i humorek wrócił i dzis juz super !!!!

Ja wczoraj na czacie nie byłam bo byłam na pifku z męzowym i z bratem męzowego jego żoną i z kolega mężowego :-) Fajnie jest sie tak gdzieś wyrwać posiedzieć i nie rozglądać sie gdzie dziecko i latac jak oszołom !!! Babcia strużowała do 0.30 u Liwii !!!!

Justynka super że Liwcia już zdrowa, a na takie spotkanko przy pifku chętnie sama bym się wybrała (oczywiście z mężowym ;-) ) Szkoda że nie było CIę na czacie, wolałaś pifko :wściekła/y: :-D

Zaszczepiłam moją Żabkę, spoko, płakała tylko chwilkę, ale przed szczepieniem czekałam godzine w przychodni, a Karolcia tak szalała że :szok: Biegała, rozwalała zabawki, normalnie masakra :szok: Jestem wykończona, w dodatku zaczęłam dziś dietkę:baffled:

reklama
Do góry