reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam my już po wizycie u laryngologa przy okazji kupilismy w Chorzowie kapcie do przedszkola. To na rok spokój będzie. Święta i po świętach.
Jutro do pracy ale za 2 tygodnie 9 dni wolnego.

reklama
Hejka! Karolcia bardzo, bardzo, bardzo dziękuje za wszystkie życzenia!!!!!

Mokkate Twoje córcie również wyglądały cudownie :tak: Wklej jakieś foteczki z imprezki :-) Dla Martynki dużo, dużo zdrówka!!!!
A Karolcia na początku mszy troszkę hałasowała a potem zasnęła (na szczęście ;-) )
Martynka też była bardzo, bardzo grzeczna, chyba też spała :confused:

Wkleje zaraz kilka fotek, niestety fotek Karolci w stroju roczkowym nie mam :sick: dotrą do nas z opóźnieniem i wtedy na pewno jakieś wkleje :tak:

Z koszyczkiem:

Przed kościółkiem w Wielką Sobotę:

Podczas przyjęcia urodzinowego:

Mój torcik:

A tak jadłam jego kawałeczek :-p :

Z moim zajączkowym prezentem (od chrzestnej)

A tyle dostałam karteczek :cool2: (do tej pory ;-) )

wesołego po swiętach !!!!!

pędze żeby złożyc naszej ślicznej księżniczce zyczenia z okazji rocznicy urodzin !!!!!!!!

wszystkiego Karolinko najpiękniejszego !!!!! Rośnij zdrowo !!!!

Karolinko!
Z okazji urodzinek-dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy, radości i miłości rodziców.
:-)

Oliwka z rodzicami

Spóźnione lecz szczere;-)

Niestety, Iza :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ....Martynka grzeczna nie była:no: .
Nie słyszałaś jej, bo większość mszy spedziała z chrzestną pod kościołem...:zawstydzona/y: :happy:

Kilka zdjęć z imprezy
Zobacz załącznik 34561Zobacz załącznik 34564Zobacz załącznik 34565

Martynka ma dalej okropny katar, ale już od wczoraj nie gorączkuje.
Byłam z nią u lekarki i nic poważnego się nie dzieje. To tylko przeziębinie, a gorączka chyba była od ząbków.
Marcyś waży 8640...:-) , więc przybiera dalej 400g w ciągu miesiaca...:-)

Witam,

Iza, Mokkate macie śliczne królewny

U nas święta minęły bardzo szybko, w lany poniedziałek byłam w pracy, a w niedziele odwiedzaliśmy wszystkich, więc nie było czasu na odpoczynek, czy wielkie świetowanie.

Zaczelam Rafalowi diete te 13 dniowa, zobaczymy, czy wytrwa, sama tez sie przylanczam, bo sam jakoś nie umie się zebrać...

Dajcie znac, jak tam spotkanie Wam sie udalo. Ja niestety nie dalam rady, miałam nocke, a Rafał miał sprawy do załatwiania od rana, wiec jak w końcu przyszedł o 11, to padłam i teraz się obudziłam

Pozdrawiam,

reklama
Dziewczyny! Mamy ....
PIERWSZEGO ZĄBKA!!! :-)
Lewa dolna jedyneczka :tak: a dziąsełko jest nadal opuchnięte więc pewnie idzie drugi ząbalek ;-)

Iza, Mokkate sliczne fotki :tak: Karolinka i Martynka wygladaly przepieknie :-) Takie male duze damy;-) :-)

Do góry