reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dzień doberek:-)

kaska - zdrówka dla Pietruszki :tak:

sandros - dawaj jakiś dobry przepis na obiadki!!!

czaarnulka - nas w takiej sytuacji ratuje sudocrem:tak: , głowa do góry

Macie cipelutkie pozdrowionka od Baśki i Kamilka:-) Spotkanko upłyneło szybko w bardzo wesolutkiej atmosferze, Kamilek zaczyna juz coraz ładniej siedzieć, wogóle silny z niego chłopczyk i jaki juz duzy:-D
Wczorajsz moja ipmrezka tez bardzo udana, dostałam duzo kwiatów i kaske:-D a dzisiaj goniec rano dostarczył przepiekne dwa bukiety (jeden od Kubusia drugi od Jarka) teraz chłopcy spia ale jak sie obudza to zabieram ich na dobry obiadek w Ustroniu!!
Zdjecia obiecuje!!!!

miłego dzionka, ja lece świętować:-)

reklama
część !!!
my juz po spacerku i super pogoda teraz Liwia buszuje w łózeczku zamiast spać :wściekła/y: potem idziemy na ogródek do pisachu :-D

Kubusiowa wszystkiego najpiękniejszego i udanego świętowania w towarzystwie Twoich przystojniaków !!!

Czarnulka ja bym teraz przy kazdej zmianie pieluszki myla pupke pod wodą i na to sudokrem i duzo z gołą pupcią niech lata !! zobaczysz za chwilę nie będzie śladu !!!

Witam !!!
No sudocrem jest dobry. Moja mama nim smarowała 3 dzieci zawsze przy zmianie pieluchy.
Dziś czuję się trochę lepiej. Katarek mniej dokucza i humorek lepszy.

Czarnulka tak jak dziewczyny pisały Sudocrem, a kąpiel w nadmanganianie potasu.Na kwaśną kupkę podaję Lakcid ale nie wiem jak z takim maleństwem.Ewentualnie Linomag tez pomagał.
Ja zawsze mam pod ręką Triderm -ale to maść na receptę.

Monysia Corel PSP to program graficzny jak złapiesz bakcyla tak jak Czarnulka to później umiejętności obrabiania zdjęć będą jak znalazł a zanim się spostrzeżesz dzidzia będzie na świecie.
Tylko uważaj Corel - to nałóg.

Myslałam że pomyje okna a tu muszę małą atrgać do przychodni bo nie podbili mi L4. Ach ta służba zdrowia:baffled: :baffled: nawt pieczatki zapominają wystawić a że tych zwolnień miałam trzy to teraz będą mnie ścigać. Mam nadzieję że tylko to jedno nie było podbite.

Pa pa miłego popołudnia.

Witam,

Czarnulka jak masz jeszcze problem z kupka, to Martaglo ma racje, Lakcid lub Lacidofill jest dobre.

Kubusiowa przepisy na obiadki mam przeslac, a Ty w Ustroniu sie stolujesz - zazdroszcze, tez bym sobie gdzies wyskoczyla.
Dzis mielismy skromniej, bo kiepsko z czasem - pasta carbonara - makaron z smarzonym boczkiem, cebulka, w sosie jajeczno smietanowym z duza iloscia parezanu.
W sobote poszalalam - marynowane plastry schaby zapiekane w folii aluminowej, grilowane pomidory i mlode ziemniaczki posypane szczypiorkiem :-p

Ale pochwale dzis Rafala - przypadkiem, w poszukiwaniu trampek dla Soni znalazlam super butki na mnie - wystarczylo raz powiedziec "chcesz mnie uszczesliwic", a buty juz moje :-), nawet nie pytal o cene, tylko stwierdzil, jedziemy i kupujemy :-)

Pozdrawiam,

Witam!
JA po calym dniu padam na pyszczek :-( Bylam dzisiaj na korepetycjach, odbebnilam kuratele no i spedzilam 4 godzinki u kosmetyczki :-) To byl moj kwiatek urodzinowy od mojej mamy :tak: -tipsy, henna i regulacja brwi i rzes, a do tego full wypas na twarz(maseczki, masaz, oczyszczanie i wszystko wszystko...) Ale sie zrelaksowalam :-)

hej dziewczynki mam nadzieje że mnie nie wydziedziczyliście z rodziny:-D:-D:-D długo mnie nie było ale powracam w lepszym nastroju ;-) U nas ok ,brzuch rośnie a nawet kuż mi sprawia trudności w siedzieniu bo ja mam z ty żebrem problem:wściekła/y:Juz bym chciała zeby było po wszystkim bo mi jest tak ciezko ,czuje sie jak bym wazył 100 kg ale mało przybrałam tyle co na brzuchu z Oliwia jak byłam to to na końcu sie tak nie czulam jak teraz:szok: Oliwka ostatnio miała urodzinki ,dziekujemy za karteczke od Lenki :-)zdiecia wkleje później bo juz niewiecie jak wyglądamy:tak:Co dzień ma nowe pomysły a słownik niewiem gdzie to słyszy ale żedne przekleństwa :-)jak z czymś wystrzeli to jestem w szoku:szok:
Nawet nie jestem w temacie musze troche przerobić :-D

reklama
Hej babeczki ... muszę sie pochwalić foteczkami z pierwszego mini zlotu styczniowych dzieciaczków

1 i 2 Randka z Zuzą
3. trzej Amigos

Do góry