reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam w pochmurny dzionek

dziś się dowiedziałam, że nie ma już mojej koleżanki. zostawiła 5-cioletnią córeczkę.
trudny dzień dziś dla mnie, a jutro jeszcze trudniejszy.
jestem w szoku.

witam !!!!

ale dzis zimnooooooo

Kaska przykre BARDZO !!!!! trzymaj sie kochana !!!!

Izka super ze dziadzio sobier tak radzi !!! brawo !!!!! a zdj wkleje wkleje tylko zabrac sie muszę !!!!

no nic popisze potem bo teraz jeszcze w zakladzie i za chwilę pędze do mojej księżniczki :happy:

Witam!
Tak pozna pora a tu dopiero 3 posty :confused: :szok: Oj nieladnie kolezanki:no: Chyba Justyna musi Was troche pogonic:tak: :-D

Iza to super ze dziadek tak dobrze sobie radzi z Karolinka:tak: Przynajmniej Ty bedziesz wtedy mogla spokojnie sobie pracowac :tak:

Kasiu baardzo mi przykro :-( 3maj sie cieplutko.

Liwia oprotestowała spanie i urzeduje z klockami na podłodze takie fajne w biedronce przez przypadek zczaiłam, dosyć duze i jak lego i z chłopkami duzy worek za niecałe 20zł tylko musze chyba jeszcze jeden dokupić !!

Dzis tez zakupiłam jajca czekoladowe bo do mojej dziewczyny zapowiedziało sie w lany poniedziałek Czterech chłopców juz sie odgrażali ze przyjdą!! A jeden o rok starszy mówi : jak pojadę w poniedziałek z Adasiem to Mija będzie uciekać i piszczeć :szok: Mija tzn Liwia w jego języku :laugh2: smiejemy sie ze Żmija bo Liwia zawsze mu da tak popalic, to Go walła łopatką w głowę to ugryzła to zaś zrzuciła z krzesła, po półgodzinie wizyty przynosi jej kurtkę i buty i chce żeby juz do domu jechała a jak słyszał ze Liwia przyjedzie to krzyczał NIE !!!! :-D Teraz ma okazję sie odgryźć bezkarnie

Luczynka :-D ja juz nie straszę bo chyba tak sie boją ze ze strachu nic nie piszą albo straciłam moc i poprostu nie boją sie juz kozy ;-)

Brąz o tej godzine :-) :-) :-)
Ja już mam wolne teraz tylko sprzątanie, zakupy i przygotowania do świąt.
Pada pada deszczyk pada deszczu zawiele......

Oby święta były słoneczne

hej
kaśka bardzo smutna wiadomość :szok: a jak mozna zapytac to chorowała?
iza nie nie chcemy znac płci ;-)a przygotowania na całego widze:-)
justyna u ciebie lany poniedziałek zapowiada sie bardzo mokry;-):-D:-D

Dziś byłam u lekarki i niestety jakaś bakteria sie przyplatała:wściekła/y: mam tabletki i za tydzień kontrol :wściekła/y:może wiecie skąd sie biorą te pioruństwa :no::wściekła/y:

jeszcze jedno bo mi nie chciało wejść
Tort u babci:-)
018hi3.jpg

reklama
Do góry