reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ale wczoraj miałysmy ubaw z siostrą w sklepie :-D :-D :-D na dziale mięsno-rybnym wielki napis kredą PROMOCJA ŚLEDZIÓW :laugh2: :laugh2: :laugh2: szkoda ze jeszcze nie napisali ŚLEDZIUF :baffled:

Kubusiowa Karola Wy juz tak nie kibicujcie mi z tym testem jak Wam żal to chyba nie muszę, patrząc na Wasze skarby, tłumaczyć jak to sie robi :eek: :-D

Izka jak tam w pracy :confused:

reklama
Justa: Ty małpko!!!!!!!!!!!

a my mamy problem. rehabilitantka Piotrka jest w ciąży i muszę szukać kogoś nowego. i znowu zmiana dla Piotra. i kolejne wojny będą. i nerwy dla Pietruchy.

Witam,

Martaglo wszystkiego najlepszego dla solenizantki.

Kasia mam nadzieje, ze Piotrkowi spodoba sie nowa/y rehabilant/ka.

Karolina zgadzam sie z Toba, te podium, a teraz doszly jakies zalicznia... Kiedys wiecej o dzieciaczkach pisalysmy.
No, ale co ja sie odzywam, ostatnio to bardzo zadko zagladam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sonia troszke chora, kuruje sa domowymi sposobami i pomaga. Jutro niestety zostaje sama z tata.... Mam nadzieje, ze jak wroce w poniedzialek rano po pracy, to nie okaze sie, ze Dziubus bardziej chora.

Pozdrawiam,

Witam!
Nie zagladalam tu prawie caly tydzien... :-( az mi wstyd:zawstydzona/y: Ale Oliwia od poniedzialku byla nie do zniesienia, nawet moja tesciowa ktora ma do niej wiele cierpliwosci nie dawala juz rady :no: :baffled: Mała caly czas chciala zeby ktos przy niej byl, nie bylo mowy zeby zostala sama nawet na sekundke bo zaraz byl wybuch histerycznego placzu :no: do tego non stop marudzila, pomagalo tylko noszenie na rekach, ale nie bylo mowy zebym przystanela w jednym miejscu bo znow sie darla :-( Wiec same rozumiecie moja nieobecnosc. Na szczescie od 2 dni jest lepiej ale za to mylam okna, prasowalam, pralam (tzn automat pral:-p) i sprzatalam wszystko co sie dalo...no a przy okazji opieka nad wymagajaca Córcia:cool2:

No i musze sie pochwalic i przy okazji poskarzyc-Oliwka od dwoch dni non stop mowi TATA :-) :-( Oczywiscie nie jest to jeszcze swiadome ale G. chodzi caly w skowronkach i usmiech ma od ucha do ucha :-D Bo Oliwia to jest Córunia Tatusia a jak jeszcze powiedziala TATA to juz wogole ;-) Ale czemu od jasnej cholerki to nie jest MAMA :confused: :-( :-( :-( Ehhh.... Przyznam sie Wam po cichu ze jestem troche o to zazdrosna :zawstydzona/y: :tak: :-(

A co do mojego odchudzania to zakonczylam diete kopenhaska 9 dnia wieczorem bo niedobrze mi juz bylo od salaty, brokul i befsztykow :no: W tym czasie schudlam 7 kg. Teraz jem lekkie sniadania, nie jem kolacji (ewentualnie owoce), pieczywo tylko razowe, do tego nie uzywam masla (suchy chleb dla konia :-p :-D) no i calkowicie zrezygnowalam z ziemniakow i slodyczy ktorych i tak niejem od poczatku postu. A do tego brzuszki. Zobaczymy czy beda jakies efekty.

Martaglo WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO SKARBUSIA! :-) No i duzo zdrowka zycze :tak:

Kaska zycze powodzenia w szukaniau rehabilitantki, i nie martw sie pewnie Piotrus szybko sie przyzwyczai :tak:

Sandros ucaluj od nas Sonie, niech szybko wraca do zdrowka :tak:

Justyna bardzo odbry pomysl z tymi postami :tak: bo jak sa zaklepywanki to prawie nigdy nie mam podium :dry:

Luczynka: choliwka czemu przerwałaś dietę????????? ale i tak będziesz mi instrukcji udzielać. ja będę musiała wytrzymać.
a co przyzwyczajania sięTitka - z tą ćwiczy od listopada i dopiero teraz zaczął ją jako tako akceptować.

hej hej

sto latek dla małej solenizatki !!!! 4 to juz poważny wiek :-D

Kaśka moze ta mu szybciej do gustu przypadnie !!!

Luczynka 7 kg to i tak nieźle, a lepiej dla Ciebie jak właśnie będziesz tak lajtowo jeśc a nie robić za królika :-D

.Złoto.

.Wczoraj byłyśmy z Lenką w parku Kościuszki było fajnie ,może wieczorem wkleję fotki:tak:.

.Dziś popołudniu idziemy do dziadków(moich rodziców).

.justyna nie rób dziś testu bo na pewno nie pokaże prawdy:-p,dziś PRIMA APRILIS:-D.

.luczynka też myślę ze rozsądne jedzenie wystarczy zamiast katować sie dietami:happy: no i gimnastyka :cool2:.

.sandros co tak rzadko do nas zaglądasz :confused::no:.

.ZALICZONE:confused::-p.

.Lenka kończy dziś 1 rok i 4 miesiące:-),ale duża pannica:-).

Miłej niedzieli:happy:.

reklama
SREBRO

Karolcia ty to ranny ptaszek jestes :-) No i pościk jaki długi ;-)

A to moja wczorajsza praca :-)

9e71acf8b5a88070.jpg

i jak się podoba???

Do góry