reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Martaglo ja też tradycyjnie spóźniona ale dołączam się do życzonek urodzinowych dla dzieciątka

Och dziewczyny jakieś choróbsko mnie dopadło. Wczoraj podwyższona temperatura, do teraz straszliwy katar z krwią, kicham 100 razy na minutę i ten ból głowy. Tak choćby zatoki były chore. Mam nadzieję że to nie przezrodzi się w nic poważniejszego i szybko przejdzie

reklama
Dobrze że miałam pomocnika. Siostra mnie nawiedziła i dużo mi pomogła bo mężuś oczywiście bardzo zapracowany.

Poczytam trochę co się tu dzieje i spadam do łóżąćśśćźćć

I komputer mi się psuje. Pisze to co mu się podoba zamiast to co mu każe. Wogóle ktoś mi chciał wysłać wirus przez baby boom a mój anty go zablkował. Nie wiem co jest ale odkąd kożystam z forum to sie psuje.Wy też tak macie???

no to złoto!!!!!!!!

zbieram siędo pracy załatwiaćwolne, bo Piotrek chory. całą noc gorączkował. teraz ma prawie 39. gorączka nie chce spadaćpo podaniu nurofenu czy paracetamolu.

chyba przewiało go wczoraj na dłuuugim psacerku. ale żeby go tak szybko chyciło? chyba że go wcześniej jużcośbrało.

witajcie

Ja dzisiaj nie mam za bardzo chumorku :-( Moja EMilke brzusio strasznie w nocy bolał i płakała i w dodatku zrobiła 2 razy kupke,ale chyba długo w nich była bo tak sobie pupe odparzyła że aż chce mi się ryczeć że coś takiego się stało ;-(

Może wy wiecie jak szybciutko i skutecznie jej wylecze odparzenia ?

Z góry bardzo dziękuje za wszelkie rady.

reklama
Witam,

Czarnulka jedyne co moge poradzic, to staraj sie by chodzila jak najwiecej bez pieluchy i jest dobry krem - Sudokrem, tez powienien pomoc.

Karolina zadko zagadam, bo teraz marnie z czasem. Soni byla chora, przeszlo na mnie, porzadki swiateczne, zakupy, ostatnio tez stwierdzilam, ze wezme sie za porzadne odrzywianie i wymyslam obiady.

Pozdrawiam,

Do góry