reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hejka:-).

.My po spacerku,przy okazji wstąpiłyśmy z Lenką do obi i kupiłyśmy kilka fajnych drobiazgów z okazji wiosny i świąt:tak:.

.justynka kupuj test:-D.

.czarnulka widać ze mało razy byłaś na czacie...:rofl: a upominać to sobie możesz swojego męża albo swoje córki bo na pewno nie mnie.Więcej dystansu do siebie życzę i mniej obrażania się:cool2:.Na pewno teraz też się obrazisz;-).

.Miłego dnia.

reklama
.czarnulka widać ze mało razy byłaś na czacie...:rofl: a upominać to sobie możesz swojego męża albo swoje córki bo na pewno nie mnie.Więcej dystansu do siebie życzę i mniej obrażania się:cool2:.Na pewno teraz też się obrazisz;-).

Ojjjj teraz to ciotka przegiełaś :-D Dostaniesz w tyłek na spotkanku :-D ;-) :tak: :-p A na czacie staram się być,choć nie zawsze mi to wychodzi.A tobie widzę że wystarczy słowo i ..... No to teraz zobaczyś ciotka hahaha Tekstów ci zabraknie na odposywanie :-D :laugh2: ;-) P.S Miałaś wstawić fotki Liwii!!:wściekła/y: My tu cioteczki forumowe się domagamy!!!:tak:

.czarnulka każdy dobrze wie że to ty zaczęłaś wymyślać jakieś niestworzone historie:-p.Swoja drogą to myślałam ze wyprosiłaś mnie z przyjęcia urodzinowego:-p.A tu miła niespodzianka;-).

.Dziewczyny mają na pewno z nas niezły ubaw i czekają jak to się skończy ta nasza słowna potyczka:rofl:.Koniec przestawienia:laugh2:.

witam, ale jestem :wściekła/y: i :-( i :baffled: Kuba już drugi dzień nie do wytrzymania!!!!!!!!!!!!!!!! Maruda jak cholera:wściekła/y: musiałam uciekać ze spaceru do domu bo ponad godz. ryk ani do wózka ani na n.óżkach ani na rękach ............szlag człowieka moze trafić nie wiem co z nim robić jeszcze na dodatek ktoś mnie wyprowadził juz całkowicie z równowagi 9az sie poryczałam w aucie ze złości. Kuba w aucie usnął nawet nie przebudził sie jak go wniosłam do domu rozebrałam i połozyłam do łóżeczka.
Ale jestem :wściekła/y:

.kubusiowa nie chciałabym być w skórze tego człowieka który tak cię wkurzył:no:,jeśli możesz to napisz co sie stało! może cię troszkę tu rozweselimy:confused:.

.mokkate chodzi o to że nie było o co się obruszać;-).

.czarnulka każdy dobrze wie że to ty zaczęłaś wymyślać jakieś niestworzone historie:-p.Swoja drogą to myślałam ze wyprosiłaś mnie z przyjęcia urodzinowego:-p.A tu miła niespodzianka;-).

.Dziewczyny mają na pewno z nas niezły ubaw i czekają jak to się skończy ta nasza słowna potyczka:rofl:.Koniec przestawienia:laugh2:.

Każdy tak myśli bo nie wie o co chodzi.A ja do wymyślania historyjek to akurat stworzona nie jestem ;-) A wogóle to ja nie wiem o co chodzi! Hmmm... muszę pomyśleć... :eek: :-D :rofl2: A na urodzinkach masz być i koniec kropka,bo solenizantka się obrazi,a z nią to ci już tak łatwo nie pujdzie ;-) :-D
No a od czasu do czasu jakieś przedstawienie trzeba zrobić :-p :oo: Bo smutno i nudno będzie ;-) A tak ciekawe dalszych potyczek Karoli i czarnuli i siedzą na forum :-D :-D :-D

Kubusiowa współczuje tak kiepskiego dnia.Może my będziemy mogły ci jakoś pomóc???

Mokkate prosze o oklaski za przedstawienie :-D :-D :-D

Justynko i masz racje że PODIUM nam sie należy!:tak: :-D i szybciutko mów jak sie czujesz,bo tylko o tobie myślę i się martwie!!!

karolka, czarnulka- szkoda sie wgłębiac w dzisiajeszy dzień kolezanki, dalej mam w sobie :wściekła/y: niech dzien sie juz konczy!!!!!!!!!!!!. Obym jutro nie wstała lewa nogą:-( bo musze mieć dobry humor na odwiedziny u baski:tak: no i na urodziny w niedziele:dry: dobrze ze jest watek to zaraz mogłam sie wygadać:tak:

kochane widze po pościkach że humorki dopisują, dobrze ze chociaz Wam:happy:

mokkate - a ja wiem o co chodzi:tak:, bo poniekąd ja byłam zapodawczynią:-D

iza - no fakt humoru to ty na czacie nie miłaś:-( :cool2:

justyna -kup, kup teścik:tak:

reklama
justyna - masz racje co do podium:tak: ja złoto oddaje, ale umawiamy sie ze wszystkimi ze musi być post!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D
Bo ile razy były zaklepywanki i to przeszło raz sie udało kubusiowej i dostało jej sie :-( :-( :-( :-(

Do góry