reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Tak przegladam ten nasz watek, i taka mnie mysl uderzyla ;D, ale nie wiem skad mi to przyszlo do glowy. Karolka sie nie odzywa ;D opis na gg nie zmieniony ;D, nooo moze ja ruszylo? ;D
Bedziem czekac ;)

Justysia dzieki wielkie i gorace caluski dlal Liwci :-*,nie przyjmuje tego do wiadomosci , ze moj syncio scerbaty bedzie :(, i tak jest lepiej bo juz nie rycze , ale i tak sie nadal przejmuje .Dolowi sie nie daj , bo sie malusiej udzieli . Wygadaj im wszystkim i juz ;)

Sandra czy na ta strone z suwaczkami trzeba sie logowac?
Ostatnio takie wiry polapalam ,ze maz mnie chcial zagryzc :p A ja sie dziwilam , czemu ten net mi tak wolno chodzi ::)

Lilitku a Ty slonko jak sie czujesz? malenstwo chyba juz Ci dalo spokoj . Wpadnij i sie pochwal ;)

Wiecie co , mam prosbe . Szukam rozwiazania na moj klopocik . Znacie go juz , ale sie powtorze :p Co polozyc na panele zeby dziecko sie nie rozjechalo i nie zabilo , a wyszlo tanio? ::) ??? AA i zeby zaslonilo cala podloge , albo jej wieksza czesc .
Hmm juz sie glowie nad tym od jakiegos czasu i nie umiem wymyslic niczego ..
Juz myslalam nad pianka ,taka pod panele , ale to zas drogie dziadostwo jest.
No najlepsza by byla po prostu wykladzina , ale tez kasy na nia nie ma .
Jak macie jakies pomysly prosze sie ze mna podzielic ;D
Zmykam , caluski dla bejbiczkow i dla mamusinek :-*

reklama
Cześć laseczki
crazy01.gif

Ja też nie lubię zimy
zly04.gif

Wybieram się z moim Serduszkiem na spacer bo już wczoraj nie poszłyśmy, a taaak mi się nie chce  ;)
Potem przedstawię Wam moje Kochanie.

Dzięki za miłe przyjęcie mnie.

Aga na stronę z suwaczkami trzeba się niestety zalogować.
Co do twojego problemu to musisz się rozejżeć bo teraz jest dużo promocji więc może uda ci się kupić niedrogą wykładzinę

hejka

aga no niestety jeszcze noszę małą w brzuszku ::) a na podłogę... może coś takiego jak się daję pod prysznic ::) ;) albo poprzypinaj Oliverkowi gąbki na rączki i kolana :) nie dość że się nie rozjedzie to jeszcze wypoleruje podłogę ;D ;) a i odpisałam Ci już gdzie mieszkam,na brynowie! ale jesteś rozkojarzona,to chyba prawda co o sobie mówisz... zakręcona ! :) a mały bez ząbka i tak pewnie jest słodki :)

sandros żeby tylko mój mąż nie poradził sobie za dobrze bo stwierdzi że nie jestem mu potrzebna ;)

justynka ja od wczoraj mam dołka ::) ale przez męża,na szczęście teściowie teraz nie zaglądają jeszcze do naszej chatki ;)

frezja witam bardzo sredecznie
mylove22au.gif

lilith chciałam Ci właśnie napisać że w rudzie śląskiej podobno nagrywają na płytkę te 3d,ale widzę że mokkate mnie wyręczy (dzięki
cmok3ng.gif
)

chciałam dziś iść rano do szpitala odwiedzić koleżankę ( i od razu wstąpić na porodówkę na badania,bo koleżanka miała leżeć na ginekologii)) a ona( jędza ;) ;) ) wyszła już ze szpitala,więc jednak pójdę w niedzielę :)

a ja lubię zimę :) jak jest śnieg oczywiście :) jakoś tak romantycznie... wiadomo że można na dworze zmarznąć ale jak się pomyśli że w domku jest cieplutko i herbatka to gorąco robi mi się w środku :)
ggzima9lh.gif

a tu obrazek dla tych kobitek które nie lubią zimy ,można wydrukować i wylkeić okna ;D
hawaje2cq.jpg

a ja tez myslałam ze za chwile dowiemy sie ze Karolina rozdwojona, widac ze małej dobrze !!
Aga co do podłogi to nie mam pojecia moze faktycznie tak jak Frezja mówi oblukac jakies promocje !!
My juz po spacerku, krotki ale zawsze cos. Teraz czekam na ten spiwor do wozka, najlepiej jak ostatnio byłam w sklepie i chcxiałam sie zapytac czy maja takie cos i sie pytam - czy ma pani takie futerały na dziecko do wozka ? - ;D jak sie usłyszalam co mowie to ::) a babka patrzy na mnie jak na czuba ;D jak sie z dzieckiem cały czas przebywa to potem braki w jezyku sie robia ;D

justyna pisze:
czy ma pani takie futerały na dziecko do wozka ?

:D :D dobre :)

a tak się zastanawiam... do mamusiek już z dzieciaczkami... :) jak to jest kiedy nie ma się dzidzi w brzuszku ? parę dni temu leżałam i się zastanawiałam jak to będzie ... i przyznam że zrobiło mi się dziwnie ,że nie będzie już nic kopać,i nie trzeba tak będzie uważać... nie było wam smutno zaraz po porodzie ? wydaje mi się że to będzie taka pustka ::)

Karolinka dzięki za kwiaty ;D

Powiem ci że ja jeszcze ze 2 tyg. po głaskałam brzusio ;D
...ale jak dzidzia już jest z tobą to jest takie cudowne, jak położą ci ją na piersi to zobaczysz że się pobeczysz ze szczęścia, ja jeszcze teraz jak na nią patrzę jak śpi i robi cudne minki to łezka się kręci, aaaach.
Już dużo nie zostało lda dzień zobaczysz swoją kruszynką ;)

Chciałam Wam przedstawić moją córcię

dsc008514fp.jpg

Urodziła się przez CCi była malutka ważyła 2850g szybko przybiera na wadze i już ma 5kg!

Jest całym moim życiem i tatusia też ;) bardzo na nią czekaliśmy, jest dzieciątkiem w 100% zaplanowanym ::)

Witam,

"My sie zimy nie boimy..." z Sonia codziennie dwa razy na dworze - rano z dwie godzinki i popolodniu z godzinke, Sonia przyobrana w kabinezon, ledwo rekami rusza :laugh: ale cieszy sie jak "male dziecko" ;D Ja tez naubierana, ale wole juz byc na dworze, niz w domu, w ktorym zimno - obecnie mam w pokoju 17,5 C.

Aga, ja tez niestety Ci narazie nic nie poradze, ale zapytam taty, on to remonty mieszkan robil, to moze cos poradzi - ale nie wiem, czy i on cos wymysli :(
A co do zabka - zly dentysta, wrosnie sie, u dzieci wszystko jest mozliwe - bedzie dobrze.

Frezja, goni, goni, duza juz jest (a przynajmniej tekie zdjecie). Z jakiej czescie Tychow jestes? Ja mieszkam niedaleko kina. Moze jak blisko, to sie kiedys na spacer wybierzemy?

Karolina, dzieciaczek na zew. to tyle w miom przypadku bylo pracy, ze jakos nie myslalam, o brzuchszku, raczej, jak to fajnie bylo jak jeszcze w nim byla... Szczerze to chyba ie pamietam juz... Jejku, ale ze mnie sklerotyk.

Justyna, ubawilam sie tym haslem. Przyznam, ze mnie tez brakuje slow, ostatnio nawet bardzo, a tu studia i imponuj przed wykladowcami wiedza...

Pozdrawiam,

frezja cieszę się że kwiaty się podobały :) a tak myślałam jak to będzie jak położa mi małą na piersiach i na samą myśl kręci mi się łezka,aż się zawstydziłam że pewnie się poryczę ale widzę że Ty też się wzruszałaś ;D więc to chyba tak jest i się lekarze nie zdziwią ;) córeczka śliczna na tym zdjęciu!!!!

sandros kiedyś przez pól roku pracowałam w tychach za tym kościołem co to jest przy kinie,może kiedyś się minęłyśmy :) czemu masz tak zimno w domku ?

aga a u Ciebie też takie chłody ??

sandos, frezja ale macie fajne suwaczki :) może kiedyś też taki sobie zrobię ;D

reklama
Do góry