Tak przegladam ten nasz watek, i taka mnie mysl uderzyla ;D, ale nie wiem skad mi to przyszlo do glowy. Karolka sie nie odzywa ;D opis na gg nie zmieniony ;D, nooo moze ja ruszylo? ;D
Bedziem czekac
Justysia dzieki wielkie i gorace caluski dlal Liwci :-*,nie przyjmuje tego do wiadomosci , ze moj syncio scerbaty bedzie , i tak jest lepiej bo juz nie rycze , ale i tak sie nadal przejmuje .Dolowi sie nie daj , bo sie malusiej udzieli . Wygadaj im wszystkim i juz
Sandra czy na ta strone z suwaczkami trzeba sie logowac?
Ostatnio takie wiry polapalam ,ze maz mnie chcial zagryzc A ja sie dziwilam , czemu ten net mi tak wolno chodzi :
Lilitku a Ty slonko jak sie czujesz? malenstwo chyba juz Ci dalo spokoj . Wpadnij i sie pochwal
Wiecie co , mam prosbe . Szukam rozwiazania na moj klopocik . Znacie go juz , ale sie powtorze Co polozyc na panele zeby dziecko sie nie rozjechalo i nie zabilo , a wyszlo tanio? : ??? AA i zeby zaslonilo cala podloge , albo jej wieksza czesc .
Hmm juz sie glowie nad tym od jakiegos czasu i nie umiem wymyslic niczego ..
Juz myslalam nad pianka ,taka pod panele , ale to zas drogie dziadostwo jest.
No najlepsza by byla po prostu wykladzina , ale tez kasy na nia nie ma .
Jak macie jakies pomysly prosze sie ze mna podzielic ;D
Zmykam , caluski dla bejbiczkow i dla mamusinek :-*
Bedziem czekac
Justysia dzieki wielkie i gorace caluski dlal Liwci :-*,nie przyjmuje tego do wiadomosci , ze moj syncio scerbaty bedzie , i tak jest lepiej bo juz nie rycze , ale i tak sie nadal przejmuje .Dolowi sie nie daj , bo sie malusiej udzieli . Wygadaj im wszystkim i juz
Sandra czy na ta strone z suwaczkami trzeba sie logowac?
Ostatnio takie wiry polapalam ,ze maz mnie chcial zagryzc A ja sie dziwilam , czemu ten net mi tak wolno chodzi :
Lilitku a Ty slonko jak sie czujesz? malenstwo chyba juz Ci dalo spokoj . Wpadnij i sie pochwal
Wiecie co , mam prosbe . Szukam rozwiazania na moj klopocik . Znacie go juz , ale sie powtorze Co polozyc na panele zeby dziecko sie nie rozjechalo i nie zabilo , a wyszlo tanio? : ??? AA i zeby zaslonilo cala podloge , albo jej wieksza czesc .
Hmm juz sie glowie nad tym od jakiegos czasu i nie umiem wymyslic niczego ..
Juz myslalam nad pianka ,taka pod panele , ale to zas drogie dziadostwo jest.
No najlepsza by byla po prostu wykladzina , ale tez kasy na nia nie ma .
Jak macie jakies pomysly prosze sie ze mna podzielic ;D
Zmykam , caluski dla bejbiczkow i dla mamusinek :-*