reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna co do bólu porodowego, to u mnie tak właśnie było. Jak tylko dostałam do potrzymania córcię, od razu o wszystkim zapomniałam. Będzie dobrze!!!

reklama
dzięki mokkate to podtrzymuje na duchu :) a poza tym to kiedy masz te echo serduszka maleństwa ? może po prostu w momencie badania biło trochę niespokojnie? podejrzewam że dalej pewnie Ci z tym ciężko. Myślę że każda z nas może choć trochę wczuć się w Twoją sytuację,rzadko się zdarza żeby ciąża przebiegała bezproblemowo... ja też w 5 tyg nie wiedziałam czy dziecinka żyje i musiałam potem tydz czekać na kolejne badanie,leżałam w szpitalnym łóżku i miałam masę czasu na rozmyślanie ::)

Widzisz Karolinna!! napewno bedzie dobrze a my bedziemy wszystki tu o tobie myslec!!! wtedy doda ci to duuzo sily!!!!
Co do H&M to jak juz bede to warto podjechac i chociaz popatrzec:)

A co do Silesia ktoras moze cos wie na ten temat co pisalam?
Podobnie jak z tym usg 3D ?? chcialabym sie zapisac jeszcze przed swietami...

Na badania jadę do Rudy Ślęskiej, bo mają tam dobrych lekarzy i sprzęt. Mogę zapytać o USG 3D.
Jak się czegoś dowiem, to napiszę (najpóźniej koło czwartku) :)

Witam Was serdecznie!

Jeśli pozwolicie to dołączę do Was, jestem ze śląska konkretnie z Tychów.
Muszę nadrobić wypowiedzi żeby się dowiedzieć czegoś o Was. Może znajdę kogoś z Mojego miasta??
Pozdrawiamy Mamusie i dzieciaczki ta w brzuszkach i te już urodzone ;)

Witam,

Witam mowa mamusie. Odrazu sie przyznam - jestem z Tychow ;D

Aga, jak tam zabki Oliwiera, wspominalas o wizycie u stomatologa - juz po?

Karolina, ja w ogole sie nie balam porodu, boli i jakos wszystko nagle przyszlo i bez wiekszych boli - grubt to dobre nastawienie.
A maz watpil w Twoje zdolnosci kulinarne, ciekawe jak sobie poradzi jak Ty bedziesz w szpitalu ;)

Pozdrawiam,

No nie spodziewałam się że pierwsza przywita mnie Tyszanka
cmok02.gif

hej serduszka :laugh:

Frezja witaj . Ja jestem z Katowic :laugh: napisz cosik wiecej o maluszku i o sobie ;)

Sandra niestety pani dentystka nadal twierdzi ,ze jedynka wyleci , jezeli nie trzeba bedzie ja usunac . Kazala juz podawac twardsze rzeczy , zeby jej sie pozbyc . Ale ja jestem uparta , poczekam jeszcze tydzien. fakt ,ze Oliverek caly czas ja rusza jezykiem i nie moze sie ta jedynka wrosnac :(
Qrcze moze sie zdarzy jakis cud ::)

Karolka boli , musi bolec ;D, ale grunt zeby o tymnie myslec i nie nastawiac sie . Rob co Ci karza , przyj kiedy Ci mowia , a pojdzie gladko ;)
Pamietaj co pisalam wczesniej ..wspolpracuj ;)
Jak tam mieszkanko? Nie odpisalas mi , gdzie teraz mieszkacie?

Zimno strasznie , jak ja nie lubie zimy :mad: , w domu pizdziawica >:D , piece ciagnal energie wrrr same przyjemnosci . Wczoraj wymarzlismy oboje , maly z nosem czrwonym ,w kombinezonie wygladal jak Mikolaj ;D ale mi ga bylo zal , niech ta zima sie juz skonczy :p
Dzisiaj podobno cieplej , ale ja nie wiem czy gdziekolwiek wyjde .
Chyba posiedze w domciu ;D
Zmiatam , ide sie porzadnie ubrac . Wycalowac dzieciaczki od cioci Agnieszki ;D !
Dla mamusiek tez buziole posylam , trzymajcie sie cieplutko , pa

reklama
hej !! troche mnie tu nie było bo łaplam doła przez duze D - matko jak zwykle teście a mojemu mężowi mam ochote skopać dupe !!
Karolinka fajnie ze wrociłas, nic sie bój my tu trzymamy kciuki to musi pójść gładko!!
Aguś ucałuj Olivierka od Liwci i powiedz mu ze jej nie przeszkadza brak jedyneczki bo i tak jest słodki !
Witam nową mame !!
Kurcze czy ktos w koncu zglosi sie z moich okolic ??  :mad:  co tylko ja tu mam internet i dziecko ??

Do góry