reklama
dzięki mokkate to podtrzymuje na duchu a poza tym to kiedy masz te echo serduszka maleństwa ? może po prostu w momencie badania biło trochę niespokojnie? podejrzewam że dalej pewnie Ci z tym ciężko. Myślę że każda z nas może choć trochę wczuć się w Twoją sytuację,rzadko się zdarza żeby ciąża przebiegała bezproblemowo... ja też w 5 tyg nie wiedziałam czy dziecinka żyje i musiałam potem tydz czekać na kolejne badanie,leżałam w szpitalnym łóżku i miałam masę czasu na rozmyślanie :
Widzisz Karolinna!! napewno bedzie dobrze a my bedziemy wszystki tu o tobie myslec!!! wtedy doda ci to duuzo sily!!!!
Co do H&M to jak juz bede to warto podjechac i chociaz popatrzec
A co do Silesia ktoras moze cos wie na ten temat co pisalam?
Podobnie jak z tym usg 3D ?? chcialabym sie zapisac jeszcze przed swietami...
Co do H&M to jak juz bede to warto podjechac i chociaz popatrzec
A co do Silesia ktoras moze cos wie na ten temat co pisalam?
Podobnie jak z tym usg 3D ?? chcialabym sie zapisac jeszcze przed swietami...
Witam Was serdecznie!
Jeśli pozwolicie to dołączę do Was, jestem ze śląska konkretnie z Tychów.
Muszę nadrobić wypowiedzi żeby się dowiedzieć czegoś o Was. Może znajdę kogoś z Mojego miasta??
Pozdrawiamy Mamusie i dzieciaczki ta w brzuszkach i te już urodzone
Jeśli pozwolicie to dołączę do Was, jestem ze śląska konkretnie z Tychów.
Muszę nadrobić wypowiedzi żeby się dowiedzieć czegoś o Was. Może znajdę kogoś z Mojego miasta??
Pozdrawiamy Mamusie i dzieciaczki ta w brzuszkach i te już urodzone
Witam,
Witam mowa mamusie. Odrazu sie przyznam - jestem z Tychow ;D
Aga, jak tam zabki Oliwiera, wspominalas o wizycie u stomatologa - juz po?
Karolina, ja w ogole sie nie balam porodu, boli i jakos wszystko nagle przyszlo i bez wiekszych boli - grubt to dobre nastawienie.
A maz watpil w Twoje zdolnosci kulinarne, ciekawe jak sobie poradzi jak Ty bedziesz w szpitalu
Pozdrawiam,
Witam mowa mamusie. Odrazu sie przyznam - jestem z Tychow ;D
Aga, jak tam zabki Oliwiera, wspominalas o wizycie u stomatologa - juz po?
Karolina, ja w ogole sie nie balam porodu, boli i jakos wszystko nagle przyszlo i bez wiekszych boli - grubt to dobre nastawienie.
A maz watpil w Twoje zdolnosci kulinarne, ciekawe jak sobie poradzi jak Ty bedziesz w szpitalu
Pozdrawiam,
hej serduszka :laugh:
Frezja witaj . Ja jestem z Katowic :laugh: napisz cosik wiecej o maluszku i o sobie
Sandra niestety pani dentystka nadal twierdzi ,ze jedynka wyleci , jezeli nie trzeba bedzie ja usunac . Kazala juz podawac twardsze rzeczy , zeby jej sie pozbyc . Ale ja jestem uparta , poczekam jeszcze tydzien. fakt ,ze Oliverek caly czas ja rusza jezykiem i nie moze sie ta jedynka wrosnac
Qrcze moze sie zdarzy jakis cud :
Karolka boli , musi bolec ;D, ale grunt zeby o tymnie myslec i nie nastawiac sie . Rob co Ci karza , przyj kiedy Ci mowia , a pojdzie gladko
Pamietaj co pisalam wczesniej ..wspolpracuj
Jak tam mieszkanko? Nie odpisalas mi , gdzie teraz mieszkacie?
Zimno strasznie , jak ja nie lubie zimy , w domu pizdziawica > , piece ciagnal energie wrrr same przyjemnosci . Wczoraj wymarzlismy oboje , maly z nosem czrwonym ,w kombinezonie wygladal jak Mikolaj ;D ale mi ga bylo zal , niech ta zima sie juz skonczy
Dzisiaj podobno cieplej , ale ja nie wiem czy gdziekolwiek wyjde .
Chyba posiedze w domciu ;D
Zmiatam , ide sie porzadnie ubrac . Wycalowac dzieciaczki od cioci Agnieszki ;D !
Dla mamusiek tez buziole posylam , trzymajcie sie cieplutko , pa
Frezja witaj . Ja jestem z Katowic :laugh: napisz cosik wiecej o maluszku i o sobie
Sandra niestety pani dentystka nadal twierdzi ,ze jedynka wyleci , jezeli nie trzeba bedzie ja usunac . Kazala juz podawac twardsze rzeczy , zeby jej sie pozbyc . Ale ja jestem uparta , poczekam jeszcze tydzien. fakt ,ze Oliverek caly czas ja rusza jezykiem i nie moze sie ta jedynka wrosnac
Qrcze moze sie zdarzy jakis cud :
Karolka boli , musi bolec ;D, ale grunt zeby o tymnie myslec i nie nastawiac sie . Rob co Ci karza , przyj kiedy Ci mowia , a pojdzie gladko
Pamietaj co pisalam wczesniej ..wspolpracuj
Jak tam mieszkanko? Nie odpisalas mi , gdzie teraz mieszkacie?
Zimno strasznie , jak ja nie lubie zimy , w domu pizdziawica > , piece ciagnal energie wrrr same przyjemnosci . Wczoraj wymarzlismy oboje , maly z nosem czrwonym ,w kombinezonie wygladal jak Mikolaj ;D ale mi ga bylo zal , niech ta zima sie juz skonczy
Dzisiaj podobno cieplej , ale ja nie wiem czy gdziekolwiek wyjde .
Chyba posiedze w domciu ;D
Zmiatam , ide sie porzadnie ubrac . Wycalowac dzieciaczki od cioci Agnieszki ;D !
Dla mamusiek tez buziole posylam , trzymajcie sie cieplutko , pa
reklama
justyna
Fanka BB :)
hej !! troche mnie tu nie było bo łaplam doła przez duze D - matko jak zwykle teście a mojemu mężowi mam ochote skopać dupe !!
Karolinka fajnie ze wrociłas, nic sie bój my tu trzymamy kciuki to musi pójść gładko!!
Aguś ucałuj Olivierka od Liwci i powiedz mu ze jej nie przeszkadza brak jedyneczki bo i tak jest słodki !
Witam nową mame !!
Kurcze czy ktos w koncu zglosi sie z moich okolic ?? co tylko ja tu mam internet i dziecko ??
Karolinka fajnie ze wrociłas, nic sie bój my tu trzymamy kciuki to musi pójść gładko!!
Aguś ucałuj Olivierka od Liwci i powiedz mu ze jej nie przeszkadza brak jedyneczki bo i tak jest słodki !
Witam nową mame !!
Kurcze czy ktos w koncu zglosi sie z moich okolic ?? co tylko ja tu mam internet i dziecko ??
Podziel się: