reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
My już po spcerku a ta marzanna technika dowolna.

147b58cec90f3acd.jpg

Witam,

MamaBoo dlaczego jestes zalamana, bardzo dobrze wspominam ten wiek....
Powodzenia w nocnikowaniu, moze zacznijcie od tego by sam sobie go wybral, skoro jeszcze nie macie.

Martaglo nie pomoge Ci z marzanna, ostatnio jestem bardzo wypluta z pomyslow.
Udalo sie znalesc wiosne?

W drodze do przedszkola na jednym z trawnikow jest wysyp przebisniegow - slicznie to wyglada.

A ja zaraz sie zbieram do pracy. Jeszcze dzis i caly weekend wolny, nawet na uczelnie mam malo zajec, wiec wypoczne i spedze w koncu troche wiecej czasu z Sonia.

Pozdrawiam,

Witajcie !!!
Hmmm od czego by tu zacząć :confused::confused::confused:
Byłam dziś u tego lekarza i jest wszystko w jak najlepszym porządku!!! :-)
Wzmocnił we mnie pozytywne myślenie :-)
Widziałam serduszko które biło już na swoim miejscu, maleństwo ma już 2 cm od główki do pupy, ma już zawiązki kończyn a jak skakało w moim brzusiu :-):-):-) i ruszało główką :-):-):-)
Normalnie jak to zobaczyłam to aż mi się pokulało z wruszenia :laugh2::laugh2::laugh2: naprawde było super

taaaaaaak ! Liwior wyspała sie 3h i teraz buszje i baje ogląda i ubaw ma najlepszy !!!

Martaglo nie mam pojęcia !! chyba taka najnormalniejsza bedzie najlepsza !!

MamaBoo nic sie nie stresuj tylko podłączaj tego neta szybko !!

idę tego szkodnika połozyć

.Witam wieczorkiem.

.czarnulka może swoje usługi w obróbce zdjęć zamieść na allegro,wydaje mi się że ma to tam wzięcie:tak:.

.luczynka
faktycznie 22 lata to już okropność:szok::rofl:;-).

.sandros zastanawiałam sie czy sama nie wpadłaś w szpony hazardu pracując w kasynie:laugh2:.

.martaglo fajna karteczka z szukaniem wiosny:tak:

.justa może Liwia szybko jednak pójdzie spać,aż cię może zadziwi:-p.

.Miałam dziś wkleić fotki ale chyba nic z tego bo jakoś ciężko sie do tego zabrać,ale obiecuję sie postarać w najbliższym czasie.

.Dobranoc babolki.

Witam wieczorkiem! Wpadłam na chwilkę napisać kilka słów :tak:

O wilku mowa a wilk tuż tuż :-D MamaBoo oczywiście że o Tobie pisałam :-) Jak widać jesteś najmłodsza i ciesz się z takiego młodego wieku :tak: Też chciałabym mieć tyle latek :tak:

Kubusiowa ale super będziecie mieć wakacje! A najważniejsze że Kubuś będzie miał kolegę :tak:

Martaglo z marzanną nie pomogę bo nigdy takowej nie robiłam :sick: Fajnie Twoja córcia szukała dziś wiosenki :-) i co znalazła jakieś oznaki:confused: Na pewno tak, ja dziś specjalnie nie szukałam, bazie same się do mnie uśmiechały:tak:

Sandros fajnie ze masz taki superowy nastrój to zupełnie inaczej niż ja, dziś strasznego doła dostałam :sick:

Justyna Twój mały szkodnik już śpi:confused: :laugh2:

Jeszcze wieczorna porcja fotek:
1 i 2. Taką mam czapusie na roczek :-) (udaję ze piję z kubeczka lalusi)
2. Tak siedzę na nocniczku (miałam opory żeby to wkleić no ale w końcu nic nie widać ;-) )
3. Tak wczoraj zasypiałam w dzień :-D
4. Tak dziś rozprawiałam się z praniem :laugh2:

reklama
Do góry