reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no tak Mokatka nie mogla oderwać wzroku od ząbka Marti i dlatego to spóźnienie :tak:

Kubuisowa chciałam sie wybrać ale nie wiem czy nas ludzie nie stratują :-D a o której byś chciała ???

a gdzie Trinilov i Kaja i .... Kaśka .....

ide obiad robić bo chłop mnie z domu wypędzi .... :szok:

reklama
dobra pomertlałam w garach ..... zaraz bedzie gotowe .....

a własnie a ta BAŚka to co ??? ma juz tego laptaka ( jak to babcia powiedziąła kiedys :-D )

Luczynka właśnie ja sie tez boje jak tam jutro da sie jechaćale moze z rana bedzie lepiej niz jak po pracy wszyscy ruszą !! no i cieszę sie ze przestraszyła Cie ta moja kartka i juz sie poprawiłaś z postami !!!

Karola nie bój sie ...... jak sie spotkamy kopa masz pewnego !!!!

no i juz po obiadku :-p teraz trzeba poziom cukru we krwi sobie podnieść wiec jakaś czekoladka :tak:

męzuś dziwnie patrzył na zupe ze szpinakiem ale ja w zaparte że to zielone co pływa w talezu to nie szpinak :baffled: ale za to gotowany gulasz z kluseczkami smakował to juz sukces bo ten mój francuski piesek ma takie podniebienie ze idzie szału dostać a teraz na tej diecie to juz w ogóle nie wiadomo co robic ... i je to co Liwia :eek:

a mój szkodnik jeszcze śpi !! wstanie poje sobie i sru na polko !!

Hej! My już też po spacerku ale przed obiadkiem, zaraz malutka będzie wcinać zupkę no i muszę się brać za obiadek dla mężowego.

Widzę, że jak Karolinna wróciła to zaraz większy ruch się zrobił na wątku :tak: :-) :-D

Baska póki co się nie odzywa, może do Kubusiowej coś pisała bo do mnie :no: Dziś wyśle jej smska i zapytam co i jak.

Luczynka fajnie ze zaczęłaś więcej pisać :tak: a ile masz latek ze taka smarkula z Ciebie :confused:

reklama
Do góry