reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no tak Mokatka nie mogla oderwać wzroku od ząbka Marti i dlatego to spóźnienie :tak:

Kubuisowa chciałam sie wybrać ale nie wiem czy nas ludzie nie stratują :-D a o której byś chciała ???

a gdzie Trinilov i Kaja i .... Kaśka .....

ide obiad robić bo chłop mnie z domu wypędzi .... :szok:

reklama
dobra pomertlałam w garach ..... zaraz bedzie gotowe .....

a własnie a ta BAŚka to co ??? ma juz tego laptaka ( jak to babcia powiedziąła kiedys :-D )

Luczynka właśnie ja sie tez boje jak tam jutro da sie jechaćale moze z rana bedzie lepiej niz jak po pracy wszyscy ruszą !! no i cieszę sie ze przestraszyła Cie ta moja kartka i juz sie poprawiłaś z postami !!!

Karola nie bój sie ...... jak sie spotkamy kopa masz pewnego !!!!

no i juz po obiadku :-p teraz trzeba poziom cukru we krwi sobie podnieść wiec jakaś czekoladka :tak:

męzuś dziwnie patrzył na zupe ze szpinakiem ale ja w zaparte że to zielone co pływa w talezu to nie szpinak :baffled: ale za to gotowany gulasz z kluseczkami smakował to juz sukces bo ten mój francuski piesek ma takie podniebienie ze idzie szału dostać a teraz na tej diecie to juz w ogóle nie wiadomo co robic ... i je to co Liwia :eek:

a mój szkodnik jeszcze śpi !! wstanie poje sobie i sru na polko !!

Hej! My już też po spacerku ale przed obiadkiem, zaraz malutka będzie wcinać zupkę no i muszę się brać za obiadek dla mężowego.

Widzę, że jak Karolinna wróciła to zaraz większy ruch się zrobił na wątku :tak: :-) :-D

Baska póki co się nie odzywa, może do Kubusiowej coś pisała bo do mnie :no: Dziś wyśle jej smska i zapytam co i jak.

Luczynka fajnie ze zaczęłaś więcej pisać :tak: a ile masz latek ze taka smarkula z Ciebie :confused:

reklama
Do góry